Gå til innhold

-BMP- Black Mirror Project


Anbefalte innlegg

Har ikke fått sett noe særlig videre fra de siste postene jeg skrev grunnet at jeg ikke har hatt internett tilgang. Men nå som jeg har fått skumlest alt på nytt, så er dette noe du skal ha mye respekt for, garantert fra meg :thumbup:

Så som jeg har skrevet tidligere så fortsett med ditt gode arbeid.... :thumbs:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Flott, flott!

 

Jeg fikk en idè:

 

Jeg tror det hadde vært fint å på en eller annen måte fått til blått lys rundt de vippebryterene... Det hadde jo gjort seg med tanke på symetrien. (Sitter og tenker på mulige løsninger.... :hmm: )

 

Hva om du f.eks laget en liten "smultering" av plexi på kanskje 1,5 - 2 cm og fellte den inn i platen slik at den kom i flukt med fronten. Vippebryteren kunne bare blitt skrudd inn i "smultering-hullet". Med en led på baksiden ville det da kunne blitt en lysring rundt bryterene.

 

Ser du planen?

Lenke til kommentar

Hardfredd: Synes det er kult med alle skruene. Skal få byttet ut resten etterhvert så alle skruene som synes er av samme type.

 

Fragletrollet: Takker. Skal måle og pønske litt å se om det lar seg gjøre å presse den inn. Kan jo like gjrene gjøre det skikkelig når jeg først er i gang.

 

Breiker: Bare å stikke innom etterhvert det. Ganske enkelt. Bare å ha litt is i magen når man skal begynne å leke med ny hw.

 

Karamba: Skjønner tegningen. Kan bli litt trangt på den bryteren nærmest displayet, men jeg skal titte litt mer på det. Tror det kunne blitt kult. Kan eventuelt bare legge inn lysring på bryteren i midten.

 

Til resten: gøy å holde på med så mye positiv tilbakemelding. Takker.

Lenke til kommentar

Skal se litt på alternative løsninger for innfesting av radiator. Har litt lyst til å gutse på en 360. Nå drar jeg imidlertid på ferie en liten uke. Med i bagasjen ligger Pioneer chassiet, litt lakk og sandpapir, plexi og aluminium ++ Får se om ikke jeg får gjort litt i løpet av uken.

 

God påske alle sammen.

Lenke til kommentar

Jeg har intil nå beundret dette prosjektet i taushet, å må nå si at dette blir beintøft! :dribble:

Men lurer litt på det med "vinduene" dine, eller hva jeg skal si.. Alt er plexi er det ikke? Du lakka det jo, men er det sånn å forstå at du ikke har lakka der vinduene er, og bare har sotefilm? Har liksom ikke helt forstått.. :blush:

 

Stå på, blir heftig dette her, skikkelig porno! :love:

Lenke til kommentar

Supert prosjekt Tabaqui...

 

har det ikke vært bra med et bryterpanel som er likt på begge sidene av aerogate displayed ?

trur du du får til å lodde det, så knappene får den av/på funksjonen du ønsker?

 

jeg har en aerogate lik din som jeg ikke bruker lengre...du kan få det billig, som støtte til det supre prosjektet ditt. :yes:

Lenke til kommentar

Da var jeg tilbake fra påskeferie. Har ikke fått gjort allverden grunnet vårpussen på et par båter og generellt bra vær, men noe er jo skjedd.

Har fått fikset ferdig chassiet til pioneeren. Pønsket ganske lenge på om jeg skulle lage et vindu der, men la det til slutt fra meg fordi det rett og slett er fult inni der. Måtte i så fall lakt på plexien på utsiden. Tror ikke dette hadde blitt veldig pent, så gikk tilslutt tilbake til den opprinnlige planen. Chassiet er lakket blankt sort med unntak av et mønster oppå. For de som har et tilsvarende Pioneerdrev liggende kan dere se at det er et mønster senket ned oppå drevet. Dette har jeg gått på med dremel og roterende stålbørste før jeg maskerte og lakket. Resultatet er at drevet nå er helt sort med en børstet stål detalj oppå. Er fornøyd selv. Kommer bilder så snart jeg finner ut hvor frøknen har gjemt kameraet.

Ellers har jeg testet litt med tanke på de to knappene. Har ikke begynnt å lage dem, men har et par ideer.

 

MixMaster: Hele kabinettet er plexi. Du har forstått det rett. Der jeg har vinduer har jeg bare sotningsfilm, ikke lakk.

 

Vike: Takker for tilbudet. Får se om jeg kommer tilbake til det etterhvert. Det som er problemet her er at orginal knappene på aerogeten er momentanknapper, mens vippebryterene jeg bruker er vanlige av/på knapper. Kan sikkert komme rundt dette på et vis, men foreløpig tror jeg at jeg vil ha det som det er.

Lenke til kommentar

Nå har jeg funnet igjen kameraet og fått tatt litt bilder. Har jobbet litt i dag også med litt montering og mye lodding.

 

Først er det det synlige resultatet etter påskeferien. Har desverre ikke noen bilder fra underveis, men regner med fremgangsmåten er ganske grei å skjønne.

 

81l.jpg

Sort og børstet stål. Mesa like thisa. Stereojacken som henger ut foran er for å kunne kople fra eject kanppen uten å kutte ledningen hvis behovet skulle melde seg.

 

Over til dagens jobbing

 

82l.jpg

Sånn ser maskinen ut innvendig nå. Har lagt inn blått lys i vanntanken, dropper glowmotion prosjektet. Videre har jeg montert inn pumpen på vibrasjonsdempende fester. Blir litt knotete å legge opp slangen fra tank til pumpe, men har ikke så god plass inni her, så tyner den der jeg kan. Det er ikke så lett å se, men jeg har også loddet opp vippebryterene i fronten. Den i midten slår av og på "paralellbussen", dvs alt lyset. Den til venstre slår av og på viftene i sidedøren. Den øverste går til viften i topplaten og den til høyre styrer viften i bakveggen. Ble noen meter ledning til slutt. Prøver mest mulig å feste disse oppe i taket langs kanten. Blir mest mulig ryddig å ute av syne da. De nærmeste vil ikke bli synlig da de kommer bak rammen til vinduet. De to kontaktene som henger og slenger er for å kople inn viftene i sidedøren. Denne løsningen var den beste jeg fant på i farten selv om den er litt knotete.

 

83l.jpg

Og sånn ser fronten ut pr i dag. Eject er lakt til den orginale resetknappen. Tøff effekt på disken når den mates inn/ut. Når den er helt inne synes ikke noe lys ut gjennom slissen. (Ja jeg vet "T"en sitter skjeivt, men den er ikke festet permanent enda, bare tapet fast midlertidig.)

 

Nå blir vel det neste å gå løs på power og eject knappen. Har testet litt forskjellig i påsken, så får se hva jeg går for. De kommer til å stå i stil med resten av kabinettet i alle fall. Sitter også å funderer litt på forslaget til Karamba om å legge lys rundt vippebryterene. Godt mulig jeg gjør en test for å se hvordan det blir.

 

Stay tuned

Magnus

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...