Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

oppgradering av firmware


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Resultatet du får på IT-avisen og andre nettsteder er ikke reell. Logg deg på ruteren via telnet og les av hvilken hastighet du får. Det er den hastigheten du må forholde deg til.

men jeg kommer ikke inn på ruteren :(

 

har prøvd alle passord jeg har, men det har ikke hjulpet meg stort, ser i hvertfall at hastigheten på itavisen ikke har blitt bedere, derfor skulle jeg gjerne ha kommet inn på ruteren

 

noen som kan forklare det for meg, og hvis jeg skulle komme inn hva gjør jeg da?

Lenke til kommentar
Resultatet du får på IT-avisen og andre nettsteder er ikke reell. Logg deg på ruteren via telnet og les av hvilken hastighet du får. Det er den hastigheten du må forholde deg til.

den hastigheten vi får på itavisen er jo kjempe reell. Det er den vi får når vi downer osv. Den som står i ruteren er det linja er satt til ja, men man mister jo litt prosent i overhead og sånn piss slik at man får aldri utnytta den hastigheten som står i ruteren helt.... det var jo derfor NGT satt opp hastigheten så mye for ikke lenge siden slik at folk virkelig skal få det dem betaler for! Før hadde jeg 1250/384 ca. Da fikk jeg litt over 1 mbit på itavisen,helt korrekt. Nå med 1054 så får jeg MAKS 900 kbps der... altså en del mindre enn jeg fikk før.

 

Igjen, dette var en oppgradering kun på en sentral i Kolbotn, andre tipper jeg ikke har skjedd noe med. Dere skulle i så fall fått en mail der det stod diverse om oppgradering av sentral.

 

Har og sendt mail til dem, når du sier du har charlie og får samma hastighet som meg med bravo tipper jeg dem har driti seg litt ut ;) Får håpe dem fikser det!

Lenke til kommentar

ja plutselige står det i ruteren at jeg har 1056/384 enda jeg betaler for et Charlie abonnement, blir IKKE dette fiksa før helgens slutt så begynner jeg å søke meg litt rundt til andre isp'er.

 

jeg mener får mail om at de skal oppgradere sånn at vi får maksimal utnyttelse av bredbånden, hvis det er det samma som å få et dårligere tilbud til dyr pris da har Nextgentel virkelig gjort seg bort

 

edit: kan ikke si jeg får MAKS utnyttelse når dem setter min 1500/512 ned til 1056/384, hvor ble det av maksimal utnyttelse???

Endret av Goodall
Lenke til kommentar

Bor også på ___Kolbotn___

 

Og fikk også nedsatt hastighet etter oppgraderingene tideligere i uken.

Fra 1500 til 1000 linja.. Bekreftet dette også på router menyen.

 

Løsning Ringe NGT.. : Hei kan du sette opp linjen min til det den egentlig skal være på.. svar: ja sånn.. ( og samtidig er jeg logga på routern og ser at den går ned og settes opp med riktig hastighet ) = problem løst..

 

Så er nok flere på kolbotn nå som har for treg linje.. :p

 

EDIT : Bekreftet nå nettopp med en venn som også bor på kolbotn at han også fikk nedsatt linje til 800-900.. Så de har plundra litt de gitt..

 

Ring og si ifra du. :yes:

Endret av DaXi
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...