Gå til innhold

PC på TVskjermen


shezz

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Den linken som brannslange gav deg er litt vel generell... Om den ikke hjelper deg, så fortell os om du har et Nvidia kort, eller et kort som er basert på annen teknologi. Det er nemmelig litt forskjellige måter å gjøre dette på, avhengig av hva kortet ditt er basert på.

Herregud, leser du aldri innleggene før du poster? Fyren skriver at han har et nVidia kort (geforce 4).. Linken jeg postet forklarer nøyaktig hva som skal gjøres (og litt mer til, men det var også litt av poenget) og den tar for seg både ATi kort og nVidia.

Endret av brannslange
Lenke til kommentar

Beklager, jeg aner ikke hvordan jeg klarte å unngå å se det... For skylde på at jeg ikke er skikkelig våken enda ^_^

 

For Nvidia chips vil den guiden fungere greit, men vær obs på at TVtool's senere versjoner har hatt noen problemer. Jeg bruker TVtool 5.0 + Et Nvidia basert GF2mx. Versjonene etter 5.0 klarte ikke å gi meg et riktig overscan bilde.

 

Så... prøv den seneste versjonen, men ha det i baktankene at tidligere versjoner muligens kan fungere bedre for dit behov (5.0 mangler forsovidt ikke noen viktige fra ver. 8 siste jeg sjekket. Nå er det visst ute ver. 9, som jeg ikke har testet).

 

Beklager feilen, hjernen fungerer ikke på topp på denne tiden av døgnet.

 

-Stigma

 

EDIT: Shezz spør forsovidt etter en måte å kjøre dual-screen, ikke bare å få bildet over på TV'en. Jeg er ikek sikker på om TVtool støtter dette eller ikke i de senere versonene, men jeg er rimelig sikker på at noe slikt ikke eksisterer i 5.0. (Har ikke hatt bruk for dette selv, så jeg skal ikke si dette 100% sikkert nå som jeg ikke er hjemme og kan sjekke det). I så tilfelle må man trå til med Nvidia's innebygde Nview, og heller akseptere litt underscan. Skal undersøke dette når jeg er hjemme i kveld...

Endret av Stigma
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...