Gå til innhold

Hvor mye bør jeg betale for en G4 Cube


Anbefalte innlegg

Har forelsket meg i G4 Cube og vurderer et kjøp. Hvor mye bør jeg gi for en slik? Eller hva er det billigste jeg kan få en G4 Cube for? I de få annonsene jeg har sett, står det som oftest "gi bud" eller noe sånt. Så da hadde det vært kjekt å ha en liten anelse om pris.

Kan forresten disse kjøre Panther uten alt for mye treghet?

 

Takker for svar

 

- gordito

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Sjekk apple.no og se om du finner no priser!

 

G4 Cube lages ikke lengre, de var vel på rundt 400Mzh, ikke en kraftpakke. Du kommer til å betale sykt mye bare fordi det er en Cube, har hørt om flere som solgte de med god profitt, noe som ikke er vanlig i dataverden.

 

G4 Cube ser utrolig ut :love:

 

For å si det sånn, du kjøper ikke en G4 grunnet maskinen. Det er et status objekt, på en måte. Panter vil gå så vidt, men ikke mer enn det.

 

Prisen varierer veldig, alt fra 6k til nærmere 12k har jeg sett Cuber blitt solgt for. Men det vanligste er rundt 8-10k. Du kan kjøpe deg en svært god maskin for det. ibooken starter rundt der. Ville heller valgt det. Kraftigere, mobil, og mins like pen.

Lenke til kommentar
Kvikks, noe må ha vært alvorlig feil med den maskinen, den var kjent for å være en svært kjølig maskin. Den hadde vel max 2 vifter, der er inkludert CPU/skjermkort/ strømforsyning /alt. Og de viftene var dritt stille hvis jeg husker rett.

 

Trodde det var det som var hele poenget. :blush:

Cube har ingen vifter faktisk :)

Lenke til kommentar

Det er jo et samleobjekt, så det blir kanskje litt dyrere enn hvis det hadde vært f.eks en imac med samme specs. Du får dem helt opp til g4 500 mhz, som i tillegg kan oppgraderes til 1ghz (kanskje mer), det innbærer da at det kommer en vifte i kabinettet.

En slik oppgradering er heller ikke billig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...