Gå til innhold

Nytt Starcraft???


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Quote:


On 2002-03-16 22:00, ZorAXee skrev:

Starcraft: Broodwar er det beste strategi spillet noen sinne. Men hvet noen om det er planer om et nytt Starcraft? :?::-?:-?:-?:-?:-? I tilfelle når?


 

 

Starcraft er ikke noe strategispill. Taktikkspill er riktigere å si! :wink:

 

Jeg hørte uansett et vilt rykte om at Starcraft 2 var under programmering, men jeg vet ikke jeg.. Kjekt var det uansett, dog ikke noe mer enn det.

Lenke til kommentar

sc er mye mere strategi enn bare battelsene - det tror jeg de fleste newbier har skjønt når fienden har full kontroll og mye mere styrker enn han selv.

måten man exper på, scouter, tar sjanser, utbygger basen, hva man skal satse på osv. selv i de situasjonene der det er ørten units mot ørten units er det mye strategi, mye man kan gjøre feil, gjøre bedre osv.

total annihilation2 spekulasjon: dobbelt så mange nye "kule" forsvarsbygninger, 5 ganger flere units, bedre grafikk osv.

bare for og si en ting - sc har kun forskjellige units, alle unitene i ta har ørten andre units som er nesten like. marine med 100 kuler, marine med 101 kuler, marine med 1% mere helse enn vanlig marine. nå overdriver jeg - men ta har som en del andre spill heavy, light, medium, assault, storm osv som de legger til på en vanlig unit så har de en helt ny unit. heavy marine som koster 10% mere men tåler og skader 10% mere f.eks.

blir for dumt og telle alle unitene i ta som forskjellige - ta har ikke mange flere forskjellige units enn sc, i alle fall ikke om man tar bort vannunitene. i bw er det en del nye units som egentlig ikke er nye -f.eks. corsair (light scout), valkyrie (heavy wraith), devourer (heavy mutalisk) og sikkert fler.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...