Gå til innhold

Hvilket antivirusprogram er best?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

før så brukte jeg avast og da fikk jeg trojaner helle tiden, og det brukte flere timer og scanne. hadde Ad-Aware SE Personal og Spybot - Search & Destroy men det kom helletiden! + den brukte veldig mye av resusser på dataen, så jeg bestemte meg for og finne et nytt virus program gikk til venner og hørte vilken program de ambefalte og jeg kom fram til at nod32 var det de fleste ambefalte.

da bestemte jeg meg for og bruke det og siden da har jeg ikke fått en eneste trojan!

nod32 4e

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
  • 9 måneder senere...

Blåser gammelt tråd til liv.. *blåse*

 

Trenger antivirus til min nye bærbare pc. Den kjører vista premium. Vil helst ha et lite ressurskrevende men bra antivirus. Helst gratis. Og gjerne en liten introduksjon til forslagene.

 

Tar også imot tips om antivirus som koster, men da ender jeg nok opp med norton ettersom det får jeg gratis fra banken. Har bare hatt positive opplevelser med norton, annet enn at pc blir som sirrup når den kjører full system scan, men det kjører jeg om natta så det er ikke noe problem egentlig. Er ute etter noe nytt bare..

Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

Antivir er jeg litt usikker på, og Trend Micro jobber vel med 2007 versjonen (Hvis den ikke er kommet ut allerede, det må du skjekke)

 

Men alle bortsett fra det kan brukes på Vista.

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Eg brukar NOD32 og er passe fornøgd med det. Eg føler at NOD32 ikkje gir skikkeli beskjed. Den er så taus viss det først skjer noke. Føler meg ikkje serlig "beskytta" med NOD32. Eg brukt NOD i to år.

Eg har dorlig erfaring med AVG. En gang hadde viruset komt så langt at exploreren hadde klikka før AVG fant viruset og eg måtte reinstallere windows.

:hrm:

Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

For det første, sett alt i en post. Er veldig unødvendig og lage 3 poster.

 

For det andre, så linker du til gratis versjonen av Ad-Aware.

 

For det tredje, så finnes det bedre alternativer, da Ad-Aware har tapt seg. Gode AntiSpyware programmer: AVG anti Spyware og SuperAntiSpyware.

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Først: Vet noen om et mindre resurskrevene gratis AV-program? AVGs oppdateringer gjør maskinen til sirup og må ha en restart. Tror det har noe med RAMen å gjøre (128MB -_-).

 

Anyways: Skal kjøpe PC til konfirmasjonen, 2GB minne og Core 2 Duo, så vil Norton gjøre PC'en unødvendig treg (iforhold til andre AV-programmer) eller stjele mye minne? Det følger nemelig med full Norton-pakke på ADLS-abonementet fra Telenor (ikke sant?), og siden hjemme-PCen har for lite RAM til Norton, får jeg lov til å ta lisensen. Er Norton noe å satse på? Jeg har ikke lyst til å betale (men F-Secure frister tho, god erfaring). Det følger med 1års lisens på Norman på PCen.

Så hva sier folket?

 

EDIT: Hadde tenkt å kjøre sammen ed Ad-Aware og Spybot Search and Destroy.

Endret av Tobye
Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

Mindre ressurskrevende av-program:

 

- Avast

- Antivir

 

Norton vill ikke gjøre maskinen unødvendig treg. Norton brukte en god del ressurser før, men i de nyeste versjonene, så er det blitt fikset godt på. Nyeste versjonene av Norton fungerer godt og du vil få god beskyttelse (selv om mange kanskje er uenig).

 

Norman har vel i den siste tiden slitt litt, men fungerer fortsatt ypperlig til hjemme bruk. De bruker jo en såklart 'Sandbox' teknologi som fungerer godt. Du bør finne ut hva du vil ha av Norton og Norman. TEst de og finn ut hvilke du liker best.

 

Ad-Aware og SpyBot + AV program fungerer ypperlig.

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Av Intenet Security programmer så har jeg kjøpt og testet følgende på en 4 år gammel HP nc6000, Centrino 1,6 Ghz, 1 Gb ram:

 

1. Trend Pccillin Intenet Security 2007

Resultat: 2006 versjonen var rask, utrolig stabil og satte ikke ned systemressursene i merkbar stor grad. Den fant det den skulle og hadde i tillegg adware/spyware/foreldrekontroll mm.

Oppgraderingen til 2007 versjonen var en skuffelse. Programmet i seg selv var enda bedre mht å finne ulumskheter, men satte ned systemressursene i mye større grad. Det tok lang tid å hente opp filer, starte programmer etc.

 

2. F-Secure Internet Security 2007

Resultat: Bruker laaaang tid på å starte opp, men når programmet først kjører og har oppdatert seg, så bruker det lite systemressurser og du legger ikke merke til det undervegs. Flott program!

 

3. Kaspersky Internet Security 2007

Resultat: Starter raskt og reduserer ikke systemressurser. Finner det den skal. Lett å bruke ANBEFALES!

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
leste en test og der vant fsecure, men norton og norman er 2 ok det. Har du DNB nettbank følger norman med, norton får du gratis hvis du har norton adsl

1753905[/snapback]

 

 

 

norton og norman e nåkka av d største mainsjitn som finnes! har hadd begge to!

 

norman: træge ne pcen nåkka sinnsykt

 

norman: e jævli iriteranes når dæm påppe opp med meldinge om å godta REGLA såm main ikkje treng..

'

 

nei bruk avg eller nod32....

Endret av datafreak15
Lenke til kommentar

Jeg forstår ærlig talt ikke alt dette hatet mot Norton. Jeg sitter her med Norton 360 (Som gir meg Antivirus, antispyware, antipishing og gudene vet hva) på en gammel bærbar med relativt dårlige spesifikasjoner. Jeg merker ikke noen slowdowns. Norton 360 er ganske vennlig med bruken av systemressurser, og pc-en kjører i sin valige fart den.

 

Ellers har den plukket opp spyware alt den. Brukergrensesnittet er enkelt, den er nokså idiotsikker, og et godt alternativ om man ikke er så flink med datamaskiner. Nå er ikke det grunnen til at jeg bruker den though. Jeg har utmerkede kunnskaper om datamaskinbruk. Og synes Norton er mer en bra nok til mitt bruk. Har prøvd AVG tidligere, og der har man en systemressurs-sluker. PC-en gikk jo nesten i en "halt", eller stopp om du vil. Har også prøvd Avast som fungerte ganske bra, spesielt for å være gratis. Men Norton 360 er bra!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...