Gå til innhold

Blåtann er gøy!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Tror du er ganske trygg vhsi du sender med en 6600. Den søker jo etter BT enehter innenfor rekkevidde først, og deretter så velger du den eneheten du skal sende til. Så da ser du jo om det er flere aktive BT enheter i nærheten. Og sender jo bare til den enheten du trykker på.

Det er nok sånn med de fleste bluetooth mobiler. Velkommen etter.

Lenke til kommentar

Er det bare på nyere nokia mobiler at man må godta? Tror ikke at det er sånn på 6310i, så da må det være på nyere. Alt jeg har sendt til en 6310i har blitt sendt og jeg har aldri fått en feil melding. Bluejacka forresten en 6310i på lørdag. Sendte masse meldinger. Tror ikke han gutten som mottok de meldingene skjønte helt hva som skjedde. Men det var tydeligvis morsomt for han. Viste mobilen til kameratene og de smilte og lo.

 

Jendor: Joda, det spørs åssen du ser på det. Skal du bluejacke en 6600 så går det nok ikke før eieren godtar. Men du kan bluejacke andre mobiler med 6600.

Lenke til kommentar

overaskelse... også på safer er 0000 (eller flere/mindre 0000 og 1234(56789) mest brukt)

 

men bluejacking er tøft...

hva er d morsomste dere har klart å bluejacke???

 

"bluejacket" en car-100 for en stund siden i en butikk etter at den idioten av en selger hadde satt den i skapet... MORRO!!!!

ingen skade skjedde men kjørte litt rundt og veltet noen tlf. der... Synd at d ikke var et "åpent" fall eller noe... (knuse-knuse)

Tok en stund før han skjønte hva som skjedde :laugh:

har i ettertid prøvd å få d filma; men desverre har jeg bare fått d til....

Men skal få d på video før sommeren!!!

Må klare d

 

foresten... var d ikke noen her som hadde klart å skrive ut et pornobilde i en eller annen butikk foran noen kunder (eller så var d sånn at d kom opp i kontorene ovenfor) ??? :ermm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...