Gå til innhold

Half-Life 2 ATTER en gang


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest mafister

Blir så irritert jeg, akkurat som med CS:CZ som har byttet utviklerteam 4 ganger. (Rogue, Gearbox, Ritual, TurtleRock Studios) :thumbdown:

 

EDIT: (feil bruker.. -razh0r- )

Endret av razh0r
Lenke til kommentar

Jeg føler innerst i margbeinet at Half-Life 2 aldri vil se dagens lys i 2004. Jeg har dessverre ingen rasjonell forklaring på denne følelsen, men jeg tror ærlig talt at Half-Life var et en innertier fra et skudd i mørket for Valve, og at de rett og slett ikke greier å lage et spill av liknende kaliber. De har jobbet i flere år med å lage en imponerende teknisk demo som de viste frem på E3, en demo som i ettertid har vist seg å være full av juks da den ble stjålet sammen med masse kildekode i et hackerangrep på Valve sitt kontor. Ikke akkurat noe som bidrar til å skape tillitt til at disse folkene vet hva de holder på med.

 

Jeg mener, sjekk hjemmesiden deres: http://valvesoftware.com/projects.htm, her er resultatene av et spillutviklingsfirma som har jobbet siden 1995 med spillutvikling. Et spill, og en haug med mods til spillet der den største modden ikke engang er utviklet av firmaet selv. Og alt er basert på en eldgammel grafikkmotor. Dette er det de har prestert i løpet av ni år?

 

For all del, jeg vil gjerne bli bevist feil når Half-Life 2 kommer. Men jeg har bare hatt en murrende følelse i lang tid nå om at Valve har noen alvorlige interne problemer med å få ting gjort og ferdig, og har det mer i kjeften enn i spillutviklerferdighetene sine.

 

Men jeg gjentar, jeg håper at Half-Life 2 blir et kjempebra spill, men jeg våger ikke å tro.

Lenke til kommentar

Jeg håper bare så inderlig at jeg kan si : " HAAHHA, du tok FEIL " .. For dette spellet eier alt som er lagd tidligere, og at jeg kan si det i månedskiftet august/september.. ( akuratt som du selv håper på, men ikke har trua på ;) ) Ikke fordi det er noe personlig, men fordi jeg gleder meg så utrolig til det slippes, og fordi jeg samtidig fortsatt har troen på at det vil bli bra.

Jeg skjønner deg godt, men jeg håper bare for guds skyld at du tar feil, ellers er lissom årets høydepunt i 2004 blitt knust totalt ... :p

Endret av implex
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...