Gå til innhold

Råeste bærbar!


kholand

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hva er den RÅESTE bærbare som finnes kjøp for penger.

(25000,-)

 

Den BØR ha :DVD-brenner

128 mb grafikk

512 mb RAM

60++ GB harddisk

Helst Centrino 1,7++

ikke mindre enn 15" skjerm. widescreen går bra

 

:dribble:

Hva med å lete gjennom Webshopguiden som du finner på toppen av siden her, eller gidder du ikke ? Linkene er der for å brukes...

Lenke til kommentar

har lest og lest og lest.. mange mange tester. engelske, svenske og norske. men blir liksom aldri helt klok på hva som virkelig er den grommeste boksen.

ønsker meg en BÆRBAR, ikke disse kolossene på 7-8kg.

 

"produktguide" fungerer ikke hos meg. -får "forbidden" ettellerannet

Lenke til kommentar

Til de som mener at Powerbook er en "rå" maskin. Er det som å si at bestemoren min er sexy. Det stemmer ikke. De gir desidert ikke mest for penga, hvis du er ute etter rå kraft. Det er en relativ kraftig maskin som har en tildens til å bli litt varm. Den veier ingenting, og er tynn som en modell med spiseforsyrelse. Skjermen er også svært god. Hvis du skal spille spill så kan du glemme den, men hvis du skal holde på med grafisk arbeid er den fantastisk.

 

Men du kjøper ikke en bærbar mac grunnet rå kraft, men verdens desidert beste OS.

 

Du kan vel heller ikke få 128mb skjermkort. Selv om OS X kommer med innebyget grafikk motor, som gjør det mest bedrittne skjermkortetet til en gud.

 

Hva skal du bruke den til???

Lenke til kommentar

Hvis du ikke ønsker apple vil jeg tro dell's Inspiron 8600 er flott. Den tilfredstiller det du hadde av krav, samt kommer til en fin prislapp. Eneste du kanskje kunne hatt et problem med er vekten, som ligger på ca. 3,2kg. Dette er jo ikke veldig mye, men heller ikke veldig lite.

Lenke til kommentar
har vurdert både inspiron og tundra.. men vil ha full oversikt før jeg handler. -gidder ikke å svi av 25000 på en maskin når jeg kan få en tilnærmet lik maskin for 17000 et annet sted. synes whitebox virker interessant, men grafikken er kanskje en smule svak?

Whitebox cl1557 og Tundra1557 er samme maskin, de har begge ati 9600 grafikk kort. Det er ikke noe bedre til bærbare enda. Det ryktes om 9700 men når dette kommer vites ikke.

 

Dell sin er vell 9600Turbo, noe mer klokka.

 

Vil faktisk si at det råeste i dag fåes i prisklassen rundt 16000/18000kr, da får du hvertfall mest for pengene.

Endret av MrNielsen
Lenke til kommentar
Hva er du ute etter da? Kun mest mulig spec for pengene, eller skal du også tenke support/service, administrasjon/software, sikkerhet, kvalitet, brukervennlighet, tilgjengeligheten på reservedeler, garanti osv..?

Førs og fremst spec. men klart support/service og ikke minst garanti er viktig også. har sålangt klart meg godt uten support , men vet ikke hvordan det blir nå, da dette er den første bærbare jeg kjøper.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...