Gå til innhold

Winfast TV 2000XP TV-Kort


msh

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det blir ikke større filer.Jeg har tatt opp video klipp med GF4 kort før.Filen blir like stor som om jeg hadde tatt opp videon i 25frames.

Det kan tyde på at GF4 kortet ditt ignorerer at du har stilt inn på over 25fps, siden det ikke har noen hensikt å gå over det. Det er litt avhengig av hvilket videoformat en bruker da. MPEG (1 ,2 og 4) predikterer jo mellomliggende frames fra to fullestendige frames. Når en går over 25fps vil jo bilder etterhverandre være like, siden en oversampler, og det neste bildet vil predikteres som en kopi av det forrige. Filstørrelsen vil da ikke øke noe nevneverdig. ...MEN det er selvsagt helt menigsløst å gjøre noe slikt.

Lenke til kommentar
heisann.

kjøpte meg akkurat dette kortet for noen dager siden..

noen som har lyst til å dele hvilket format, og hvilke innstiilinger dere har kommet frem til, at fungerer best for seg?

driver å prøver meg frem, men er så mange muligheter der.

Mvh

K

Du kan jo egentlig bare velge og vrake. Det kommer an på hvor hardt komprimering du ønsker og hvor bra kvalitet du trenger. Syns xvid og mpeg-layer3 fungerer bra, da blir ikke filene så altfor store...

takker.

Lenke til kommentar

Når jeg tar opp video med Gf4 kort,så viser den 25frames i Windows media player,men når jeg bruker programet Sonic DVD player til å avspille samma filen,så viser videon i 30frames som de andre mener det er.

Men med video som blir tatt opp med Winfast tvkort,blir det uansett 25frames :( og det andre jeg fant ut var at tv korte ikke tart opp video i stereo format.Jeg har Epert edition

Lenke til kommentar

For å capture i stereo så må du koble til slik at du tar opp i CVBS mode. Last ned de nyeste driverene, og ikke ha haugevis av de samma codecsene innstalert da dette kan interfere med encodinga. Hvis du skal encode direkte til feks xvid, må du sørge for at maskinen din er kraftig nok, mpeg2 klarer du nok uansett.

Har selv WinFast TV2000 Xp Expert Edt. og det er et utmerket produkt. Og ikke stress med å ta øke FPS, det er totalt unødvendig.

Endret av jivac
Lenke til kommentar

Det er sånn at du ikke får samma tv følse hvis du tar opp tv sendinger i 25frames.Derfor mente jeg at det var litt skuffene til å være tv-kort,siden Gf4 korte klarer bedere.Men kvaliteten på bildet var sefølgelig bra,lyd delen var elendig.Det blir for mye diskant+at den tar opp i mono :ermm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...