Gå til innhold

Winfast TV 2000XP TV-Kort


msh

Anbefalte innlegg

Hei jeg kjøpte Tv kort for 2dager siden.Jeg har prøvd å kopiere klipp fra tven.Men jeg er skuffet,den kopierer video klippene bare i 25 frames.Med min Geforce4 kort,kan jeg kopiere video med 60 frames.Kan dette være mulig?skal ikke tv-kort være bedere enn GF4 kort?Winfast tv korte viser live tv også i 25frames,detter er litt rart :roll:

 

Har dere noe erfaring med dette?

Kan det være noe innstiling som må gjøre?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

"Alle" vet at tv'n har 50Hz interlaced refresh, hvilket blir 25 bilder i sekundet. Hvis tv sendingene var på 60frames/s ville man fått et synkroniseringsproblem. Dette gjelder selvfølgelig PAL da. NTSC har 60Hz interlaced, altså 30 bilder i sek., men det er PAL som brukes i Norge så...

Lenke til kommentar

Bildet kvaliteten er veldig bra.Geforce4 korte er ikke akkurat dårlig det heller.det som er skuffene,det er at geforce klarer å kopiere videon i real time,det klarer ikke dette TV korte.Kansje det er noe innstilling?men jeg fant ingen :roll:

Endret av msh
Lenke til kommentar

Det blir ikke større filer.Jeg har tatt opp video klipp med GF4 kort før.Filen blir like stor som om jeg hadde tatt opp videon i 25frames.Jeg har nå en annen problem.Jeg har merket at hvis jeg tar opp video med winfast,går lyden opp og ned. :scared: Har noen andre opplevd det?

Endret av msh
Lenke til kommentar

Jeg har samme kortet som deg, og syns den fungerer utmerket. Bildene er klare og fine, kanalswitching går fort. Men sant, det er bare 25 fps per sekund, men man trenger jo ikke bedre. Merker iallefall ingenting forskjell fra vanlig TV... syns bildene til og med er klarere gjennom TV-kortet.

Lenke til kommentar
Jeg har samme kortet som deg

Hei har du opplev noe problem med lyden?På mine opptak går lyden opp og ned

Egentlig ikke, man setter jo volumen på hvordan man skal ta opp, og selv om du skrur lyden opp og ned mens du ser på (og tar opp) så påvirker jo ikke lyden seg.

 

Det eneste negative jeg ser er at det noen ganger så kommer det snøstormlyd på noen kanaler (de utenlandske). Men ikke så ofte så det går bra. Lyden retter seg opp ganske fort også.

 

Jo, en ting til... sleep funksjonen funker ikke, men det er vel noe software greier. Får en feilmelding når tiden går ut.

Lenke til kommentar
heisann.

kjøpte meg akkurat dette kortet for noen dager siden..

noen som har lyst til å dele hvilket format, og hvilke innstiilinger dere har kommet frem til, at fungerer best for seg?

driver å prøver meg frem, men er så mange muligheter der.

Mvh

K

Du kan jo egentlig bare velge og vrake. Det kommer an på hvor hardt komprimering du ønsker og hvor bra kvalitet du trenger. Syns xvid og mpeg-layer3 fungerer bra, da blir ikke filene så altfor store...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...