Gå til innhold

Merkelig problem med R9500 PRO


bernini

Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg har et Sapphire Radeon 9500 Pro kort som har fungert utmerket i et drøyt halvår. For et par dager siden opplevde jeg et merkelig problem. Når maskinen har stått på en stund, trenger ikke å ha gjort noe stressende, begynner problemet. Hvis jeg da skal gå inn på en 3D-applikasjon (Battlefield, 3dmark 01,03), minimerer programmet seg. 3Dmark03 melder om at "..window lost focus" og 01 melder om "fatal Direct3D error" eller noe i den duren. Battlefield legger seg bare ned og kan trykkes opp igjen, men når jeg skal joine en server så legger den seg ned for godt.

Hvis jeg går på dxdiag for å teste Direct3D, kommer det at jeg avbrøt testen når jeg starter den. Har prøvd mange forskjellige drivere (3.5, 3.7, 3.9, 3.10, 4.1 og div. Omega). Har installert alle spill på nytt. Har installert DX9b en gang til. Og ingenting har fungert. Restart hjelper heller ikke.

 

Men nå kommer det merkeligste av alt: Hvis jeg slår av maskinen, trekker ut kontakten i 1sek og starter opp igjen, så funker alt som bare det.

 

Noen som har noen anelse om hva i svarte blodsteike dette kan være?

 

Takker for alle svar

 

- gordito

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...