Gå til innhold

Post dine største tabber her ved OC!


Malvado

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
satt den ene ram`brikken feil vei. Ble ødelagt, og jeg fikk ny:D

Hvordan klarte du det? Sagde du et nytt spor i brikken?

haha!

 

min største tabbe må vel være da jeg satte fsb til 250 mhz og brukte et program kalt Speedfan til å slå av alle viftene. cpu temp steg til en ukjent temp og maskinen slo seg av og ville ikke boote før ca en halvtime etterpå.

Da var jeg redd da :scared:

Lenke til kommentar
De to eneste gangene jeg overklokket dreit jeg meg ut. Jeg satte opp FSB fra 166 til 180 eller no, og begge gangene endte det en feil på harddisken som gjorde at jeg måtte legge inn XP på nytt. Det var forøvrig på et MSI KT4V og en XP2600+ Thoroughbred.

 

I bios er det mulighet å stille MP opp fra 12 til 14 og 15, men da legger den seg på 5 og 6 tror jeg. Kanskje jeg burde oppdatere bios. :roll:

Jeg hadde det samme problemet med Xp2200`en min! Jævlig plagsomme greier det der.. Jeg tror KT4V kortet er allergisk mot XP througbred cpuene! Jeg kjøpte meg en barton (ulåst) å er veldig fornøyd med det byttet ihvertfall!

Lenke til kommentar

Verste jeg har gjort var før jul, da pc'en til en kompis tok kvelden...

Jeg fant ut at bios var feilen og prøvde å flashe brikken med en ny bios i min pc.

Så glemmer jeg selvfølgelig å bytte til den andre bios brikken (var noe rot der med disketter så jeg surra litt) resultatet er at NF7-M bios skrives til min bios brikke...

Så setter jeg min bios brikke på NF7-M kortet og booter det, etter mye tull, og uventede reboots så får jeg boota disketten.

Så skriver jeg NF7-S bios tilbake på brikken, og midt inni prosessen fryser pc'en...

 

Heldigvis løste det seg etterhvert, jeg fikk bios brikken min flasha tilbake etter et par uker på en annen pc, og kompisen mins kort ble RMA'et og erstattet med et helt nytt...

Lenke til kommentar

Tja...

 

En Duron 600 mista jeg i skifer-gulvet.

To Duron 800 har jeg knust coren til, hehe

En Duron 1G svei jeg pga jeg ikke skrudde skruene skikkelig til ;)

En P4C 2.4 sovna stille inn pga vcore = 2.02

 

Et GeForce 256 PRO klarte jeg å skjære av hele coren da jeg skulle montere BlueOrb (måtte ta vekk den gamle ribba som var limt med ettellerannet Karlssons superlim)

Et GeForce 2 PRO klarte jeg å ødelegge ved å gjøre feil i mod av vmem.

 

Et Abit KT7A-R-kort klarte jeg å knekke pga jeg glemte en spacer ;)

 

Totalt sett 13 RAM-brikker (SDR- og DDR-RAM)

 

2 harddisker takket være 0 PCI/AGP-lock -> takk og farvel til både det ene og det andre.

 

En PSU da jeg skulle modde +3.3 og +12V-railen

Lenke til kommentar
satte to hder oppå hverandre, ble alt for varmt og den ene takket vel for seg med masse rare lyder... ;)

:scared: er det farlig ? min 120 gb og 200 gb står oppå hverandre med ca 4mm mellom rom da..

 

Ikke akkuratt overklokking men monterte vannavkjøling i kabbinettet mitt så sto ikke pakninge orgentlig på, på pumpa så det fossa vann men heldig vis kom det bare vann helt nedest i kabbe ikke noe ble ødelagt :thumbs:

Endret av mobil_brukeren
Lenke til kommentar
største og eneste tabbe er da jeg svitsjet bryteren bak på psu, til 115 volt...

PANG sa det

 

 

ha ha ha ha ha

 

gjorde dette på skolen en gang og det sa pang - kom en grå-svart aktig røyk fossende ut fra vifta på psuet og det lukta seriøst LIK i hele skolen etterpå !!

 

det var tider :)

Lenke til kommentar

Jeg hadde overklokka min AMD 486/40 til 50MHz.. Men så ble den så ustabil, at jeg skulle klokke den ned igjen. På den tiden brukte man jumpere for å stille inn hastigheten, og akkurat der jeg skulle stille på var det 3x3 pinner ellerno sånt. I alle fall greide jeg å sette jumperen på tvers av den retningen den egentlig skulle stå. Resultatet -> dødt HK og CPU. (Var dyre greier på den tida..)

:whistle:

Lenke til kommentar

Hmm... Jeg har visst vært ganske snill tror jeg...

 

Klarte å ødelegge festene på kjøleren til PC R9800P samme dagen jeg fikk det. Lite skjønte jeg at jeg måtte ta opp den pinnen før jeg skulle klemme sammen stuttene. Uansett, nå sitter den festa med to M3 skruer. Bruker teip til isolasjon.

Noen som vet hvor dem selger nylonskruer? Føler ikke helt at teip og metallskruer er noen varig løsning. Hverken Jernia eller Clas hadde nylonskruer... Hobby-butikk kanskje? Norwegian Modellers e.l.?

 

Også har jeg klart å toaste en IBM disk og en IDE-kontroller når jeg jeg skulle koble på hjemmelodda løpelys, uten å sjekke om det fungerte korrekt først. "Heldigvis" var disken en IBM av "riktig" type, så den var det null problem å få bytta. (Jadajada, umoralsk og alt det, men jeg var i en periode med null penger, (Ihvertfall ikke sånne beløp. Tror det var rundt 2000,- for den 60 GB'ern.) og dette var den eneste disken jeg hadde.)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...