Gå til innhold

Aopen 1557 / Tundra 1557 / CL1557 erfaringer


freaker

Anbefalte innlegg

HEI VANNJENTA.

 

alt det du skriver er allerede gjort!

psdata formaterte og la inn alt på nytt for meg forige gang den var inne og fikk ny hardisk.

 

jeg selger den og kjøper en acer ferrari!

 

jeg må også si at jeg ikke har selv testet turdraen etter jeg har fått ny ram, så det er bare de på psdata som sa den var "litt" treg i oppstart.... jeg får den med posten til fredag og kan da skrive litt mere ang. om hvordan den er.

 

og jo , jeg trenger å ha skriver til det jeg driver med. jeg har også hatt skriveren på flere andre pc`r, så jeg tror ikke det er derfor den er som den er! det er jo orginal software. det er bare denne bærbare jeg har hatt problemer med.

 

hatt pc i 20 år!

Endret av jmmk
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er jo merkelig da, men "litt treg i oppstarten" kan jo bety mye mindre enn tyve minutter! Og det kan man jo leve med!

 

Acer Ferrari? Som testene sier bråker, blir alt for varm, og rødfargen flasser av på?

 

Mente bare at skriveren jo fungerer helt fint i xp uten at du legger inn et eget skriverprogram... men det bør jo ikke ha noe å si. Softwareproblemer kan vel også bety problemer med operativsystemet?

 

Får håpe den fungerer fint når du får den i posten nå da, at de bare har advart deg for å være på den sikre siden liksom... ellers er det nok mange som vil ha den om du formaterer den og selger den. Med ny harddisk og nytt minnekort burde den jo være en drøm! :)

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

ja jeg har lagdt den ut på qxl og finn.no , så får jeg håpe jeg får solgt den!

 

hvorfor avinnstallerte ikke bare psdata det programmet? isteden for å bare "si" det var skriveren som gjorde at den er sånn treg i oppstarten? hadde jo tatt de 1 minutt å finne ut av at det IKKE er skriverprogrammet som forårsaker det!

 

jeg godtar ikke å vente i 20 min på å slå den på hver gang! det skal jo ikke være sånn.. men jeg får som sakt se hvordan den er til fredag! jeg skulle ønske jeg fikk pengene tilbake :roll:

 

ferrarien er ikke så gal den? de som faktisk eier en sånn , klager ikke på hverken varme eller støy....

 

(skriverprogram= softwaren til skriver, scanner/kopimarskin min det...)

 

noen som er intresert i pc`n min, send en epost: [email protected]

Endret av jmmk
Lenke til kommentar

hvor mye kan jeg selge denne for da? noen som kan hjelpe meg? jeg har lagdt den ut til over 12.... den er jo 2 mnd bare og jeg ga 14.600; med xp. det er jo garanti og den har fånn ny hardisk og ram-brikke nå...

 

skal teste den imorgen å se om den er normal igjen etter den servicen på psdata den har fått.

 

jeg har nemlig bestilt en ferrari og jeg sitter "dypt" i det om jeg ikke får solgt denne innen noen dager! :cry:

Lenke til kommentar

Jaja... da blir du vel bare nødt å selge den for det du får den får, hadde du hatt tid til is i magen så kunne du jo sikkert fått mer... men du får vel iallfall 10 000 for den da.

 

Håper du har bestilt den nye maskinen med ferdig installerte drivere og operativsystem og virusprogram og hele pakka denne gangen da... så du ikke opplever hele greia om igjen... Ville nå ventet til maskinen kom i posten og testet den jeg da, for nå virker den jo mest sannsynlig helt perfekt. Uansett bør du vel formatere den før du selger den, så kjøperen kan legge inn sin egen software.

 

(Den nye eller den gamle ferrari? Lest testen på barbara?)

Endret av Vannjenta
Lenke til kommentar

Stakkars jente! Jaja, var jo "flaks" at du allerede hadde bestilt en ny da. Jeg og vil ha rød bærbar! Veldig spent på hvordan det går med den da, om du slipper problemer. Men du kan da ikke være så uheldig en gang til. Og så slapp du tape penger på å selge maskinen og all ting! Hadde du bestilt ferrari med en gang, så hadde du jo fått en mye dårligere maskin enn den de har kommet med nå. Var nok skjebnen skal du se! :)

Endret av Vannjenta
Lenke til kommentar

nei jeg har bestilt ferrari 3000... fikk den for 13.200; inlk frakt og siden det er ganske billig så er jo det et bra kjøp.

 

dette med batterikapasitet og evt. varme har det vert snakk om i tester etc. men de som har den klager ikke.

 

jeg har jo laderen i hele tiden uansett her jeg sitter så det gjør meg ingenting.

 

gla jeg fikk hevet kjøpet på Tundraen ivertfall, og jeg håper det ikke blir mere tull nå og uflaksen har slipt taket!

 

Hilsen Janne.....

Lenke til kommentar

Er det noe poeng i å kjøpe maskin med dvd-brenner? Vil ikke disse bli nokså fort utdatert? Ser jo at tolags brennere er rett rundt hjørnet...funker det bra å kopiere dvd'er med brennere som ikke brenner 2 lag? Hvordan blir kvaliteten?

 

Tenker uansett å kjøpe en 1557 med følgende specs:

 

2x 512MB PC333 SODIMM

Memory 512MB PC-333 SODIMM Original

 

BXM80535GC1600ES

Mobile CPU Pentium M uFCPGA 1.6GHz 1M Boxed

 

Harddisk 60.0GB IDE 5400RPM ATA-5 2.5" 8MB 13mS 9.5mm Travelstar DK23EB

 

PRO/Wireless 2200 MiniPCI 802.11g 54Mbps 2.4GHz Bulk

 

Høres dette bra ut? Dersom jeg går for 7200rpm, vil ikke maskinen bråke en del mer da? Noen med erfaring?

Lenke til kommentar

Det som er med dual layer brennere er at du kan få plass til mer på en dvd plate. Jeg ville kjøpt med dvd brenner. Dessuten så er en dual layer plate dyrt når de kommer på markedet. Rundt 100-150,- for en plate, og prisene vil ikke synke så veldig fort.

Når det kommer til kvaliteten så spørs det hvor mye du velger å komprimere av en film. Jeg får hvertfall bra kvalitet. Jeg bare fjerner det jeg ikke vil ha med.

Lenke til kommentar

Hvilket program bruker du til å komprimere med? Jeg jobber på en filmsjappe akkurat nå, så det hadde vært ideelt med dvd-brenner :)

men jeg lurer på om jeg ikke heller bare skal laste ned filmene når jeg vil se i fremtiden...tviler på jeg kommer til å bruke det så mye...men jeg er ikke helt sikker.... :hmm:

Sperer jo over 1000kr på å la være å kjøpe....

 

Vil ikke prisene på de eksterne dvd-brennerne synke til et nokså akseptabelt nivå etter hvert? Hvor mye koster forresten en brennbar dvd-plate nå?

Lenke til kommentar

Jeg bruker dvdshrink. Veldig enkelt og greit program. Bra kvalitet blir det også. Hadde jeg vært deg så hadde jeg roet ned praten om nedlasting av diverse ting, og hysj hysj det med jobben din. ;)

 

Du får vel dvd plater ned til 10,- pr. stk eller billigere. Du kan jo sjekke ut norwaydisc.no, pxp.no og brenner.no for priser av plater. Ellers har du jo de vanlige nettbutikkene.

Lenke til kommentar

Så det er såpass billig...kommer til å jobbe en del med musikk, som krever en del lagringsplass, så da hadde det vært greit å kunne brenne dette over på dvd ja...

 

Har ikke lagt noen dvd'er inn på pc'en, og leier for øyeblikket alt jeg vil se gratis fra butikken jeg jobber i... :blush:

 

støtter ikke nedlasting(fører til mindre inntekter for oss), men jeg skal innrømme at det virker litt praktisk...men leier man gratis, er ikke dette noe problem :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...