Gå til innhold

CS oppdatering?


Anbefalte innlegg

Fikk ADSL i dag og tenkte jeg skulle spille litt CS online. Men neida, får en melding om at jeg må oppdatere til nyeste versjon. :angry: Jeg trykker ok og det søker etter oppdateringer uten å finne noe (noe som er ganske naturlig ettersom HL 1.1.1.0 og CS 1.5 er installert). Dersom jeg skriver connect "server" i console går jeg beskjed om at serveren kjører protokoll 47 mens jeg har protokoll 46. Noen som vet hva som kan løse problemet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Prøve 1.6 da :angry: ....

Har steam account og sånt fra før men når jeg prøver å installere steam på denne maskinen får jeg bare en slik feilmelding på slutten av installasjonen: steam.exe (main exception): win32 structured exception at 01282A4A: Unspecified floating-point exception. Noen som klarer å tyde den?

Lenke til kommentar
Steam er hat. Har alltid vært. Men den er bedre enn hvordan den var ved begynnelsen. Anbefaler deg i å kose litt med steam, så kommer den nok etter hvert. Tror det fremdeles finnes noen 1.5 servere der ute. Men jeg vet ikke om noen.

Syns i grunnen dette er litt rart. Har hatt steam installert på flere andre PCer, men aldri hatt slike problemer. Har prøvd 10-15 ganger nå med samme resultat, error på slutten av installasjonen (av steam ikke CS). Det blir laget en snarvei osv, men når jeg kjører denne får jeg error på nytt etter en liten stund. Blir gal!! :(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...