Gå til innhold

Apple Ipod


Anbefalte innlegg

Hei, lurte på å kjøpe meg en 15Gb Ipod/20Gb Ipod. Ekke sikker hvilken jeg vil ha.

Hadde tenkt å ta med protection plan for sikkerhetsskyld og USB 2.0 kabel.

 

dockingstasjonen er egentlig noe jeg ikke bryr meg særlig om, men det som plager meg er de mange problemer. Jeg bor i Bærum og for øyeblikket er det mellom -15 og -6 grader til store deler av døgnet. Når jeg skal ut pleier jeg å ha tingene i lommene på jakka som er vindtett. Er det sjanse for å ødelegge Ipoden når jeg har den i lommen i en slik jakke.

Det er en form for polster i lommene ja.

 

Min Ipaq og mobiler har overlevevd der i noen kalde uker og mnder nå

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I følge Apple skal den ikkje brukast i under 0 grader.

 

Dersom du har ein temp måler, putt den der iPoden evt. skulle være og mål. Dersom det er for kaldt, putt eit sokk oppi :D

 

Eg har 20GB og er 100% sikker på at det er den rette for meg. Du får med veske og eit slags futteral, docking stasjon og fjernkontroll. Så dersom du skal ha veske og fjernkontroll så koster ein 15GB+vesk+fjrnkntr like masse som ein 20GB der det er inkludert.

Lenke til kommentar
20GB ville jeg har gått for, har bestilt en slik selv og dette blir definitivt noe for meg, jeg har hatt minidisc med analog rec i over et år nå, så jeg ser fram til iPoden! Men ta 20GB versjonen, så for du 5GB ekstra og nyttig utsyr med i den pakken.

Har gjort det samme. Venter på at den skal komme nå! :love::cool:

Lenke til kommentar

Da jeg skulle på hyttetur, lå ipoden ca 10min på gulvet i bilen når vi begynte å kjøre og bilen var kald. Det resulterte i at jeg klarte å starte den opp og begynne å spille en sang i ca 2 sek før den frøys. Det hjalp ikke å "varme" den opp heller. Måtte vente til batteriet gikk ut(heldigvis stod lyset på når den frøys). Da vi kom til hytta ca halvannen time seinere fikk jeg heldigvis skrudd den på!

Lenke til kommentar
fra apple.no seff?  :) gleder meg noe helt forbanna jævlig til ipoden, slenge inn 80talls MetallicA  :love:

Jepp. Gleder meg også til iTunes musikk muligheten kommer til Norge. Dvs. at det etterhvert vil gå ann å laste ned sanger via iTunes (ikke gratis selvfølgelig, men jeg tror det bli billigere enn å kjøpe en cd i butikken..)

 

Altså. Dette med valget av spillere tror jeg etterhvert blir en smakssak. Har forøvrig noen venner som ikke kunne tenke jeg seg Ipod, og derimot elsker iRivern over alt på jord. Så dette blir vell noe du kjøper på følelser, ikke bare på hvordan den kommer ut i test. Uansett hvilken mp3-spiller du kjøper så regner jeg med at du blir fornøyd med den. Lykke til!

 

-ahpadt

 

PS: Alle har jo 2års garanti da. Så hvis iPoden bare skulle fryse av seg selv, så skal det vell gå på garanti. Om jeg ikke tar helt feil nå da :ermm:

Endret av ahpadt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...