Gå til innhold

Prosjekt nr 2 (oppdatering 27.02. 2005!)


Anbefalte innlegg

Rekker bare en liten update i dag.

 

I dag har jeg laget festene til hk i de 2x1cm alu-rørene. Jeg valgte å poppe på M3 blindmuttere og lage et lite mellomstykke mellom hk og ramme.

 

 

ramme4.jpg

 

Det lille hakket er satt der etter råd fra min gode kamerat og mentor. Det skal hindre at blindmutteren over tid begynner å rotere i hullet.

 

ramme3.jpg

 

Jeg er fornøyd med resultatet. Mellomstykkene er bare et lite rør jeg fant, som jeg kappet opp i 1cm biter og satt mellom.

 

ramme2.jpg

 

 

ramme1.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

@cool kid: Delene er jo fremdeles bare løst satt sammen, og det jeg gjorde i dag var jo bare det du så på bildene. Helhetsbildene venter jeg med til de vil vise noe (nå kan du bare ta bildene fra oppdateringen for noen dager siden og tenke deg at de delene ligger ved siden av de delene jeg har tatt bilde av i dag ;) ). Snart...

 

@Nitromasjipan: Ja, selvfølgelig skal jeg ha dekket hele maskinen med glassfiber og epoxy/gelcoat. Ingenting av skummet skal vise. Jeg regner med at jeg blir ferdig med hele den underste halvdelen i den kommende uka (i alle fall grovt sett).

Lenke til kommentar

Ok. Hjemme fra byen. Har tatt ett raskt bilde nå for å vise hva som har blitt gjort siden sist.

 

skall18.jpg

 

Dette er vel et ganske dårlig bilde, men noen klarer kanskje å se litt av hvordan det står til med "kabinettet" mitt.

 

De to alu-rørene er nå limt fast i epoxyen. Jeg har fjernet endel av skummet hvor cd-brenneren skal stå. Det er det kanskje ikke så lett å se, men det har i alle fall blitt gjort.

 

vel, fikk lagt ut et bilde. Det får være nok til i morgen.

Lenke til kommentar

Tror jeg bare vil gå for en DVD-brenner. De finnes jo ikke som slot-in, så... Fronten på brenneren skal få samme overflate som resten av skallet, så jeg tror likevel at det kan komme til å se bra ut.

 

En bakdel med slot-in er vel at spilleren må stå nært fronten, siden platen ikke kommer så langt ut. Jeg har tenkt å "stealthe" fronten siden kabinettet er så avrundet i det området. Tror det blir best.

 

Siden jeg nå er ferdig (i alle fall nesten) med innsiden, kan jeg nå begynne å fin-forme utsiden. Det vil igjen si at det ikke er så lenge til at jeg kan begynne å legge glassfiber på utsiden også... Ju-hu!

Endret av karamba
Lenke til kommentar

Takker for linken til dvd-brenneren, men tror likevel at jeg må gå for en standard. For det første er det jo prisen, og for det andre så har jeg jo dimensjonert alu-ramma etter en standard-sak. Hadde jeg hatt den slot-in saken i begynnelsen når jeg planla, hadde jeg kanskje tatt meg råd til en, men nå når det vil medføre store endringer i planene er det mindre sannsynlig.

 

Jeg tenkte at jeg skulle gi dere litt info om planene for bryterpanelet mitt også, så jeg sitter på stua og skrur og tar bilder (måtte bare en tur innom maskina mens jeg var på kjøkkenet...). Jeg legger ut de bildene om en time eller så, tenker jeg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...