Gå til innhold

Mine erfaring av CPU kjøler!


notarget

Anbefalte innlegg

Hei

 

Bestilte meg en del deler fra microplex denne uken, hentet pakken på Fredag.

Delene var Swiftech MCX478V, Arctic Silver 5 Termisk Pasta, Akasa TIM-Clean ,fUnc surface 1030 musmatte, Papst vifte, 102m³/time 90mm, 2 stk. Forlenger, 3-pinskabel, 30cm 30,64 38,00 2 stk. Adapter, 4- til 3-pins kabel, Vantec Nexus Fan&Light og Antec strømforsyning, 480W

 

 

Og jeg må si jeg gikk ned en del fra boxed kjøler til Swiftech'en sin!

Gikk fra 45 Idle til 33. Og nå har jeg en 2.8 @ 3.15 og tempen akkurat nå er 38.

Så for de som har tenkt på å skaffe seg ny kjøler til P4, så vil jeg anbefale denne.

 

AS5 var veldig anderledes enn den pastaen jeg brukte før. Denne var mye mer tykkere og litt vanskligere å få smurt ut. Men den sitter godt og den for en optimal kontakt, så denne var verdt pengene.

 

TIM Clean flaske var enkelt å bruke. Måtte bare skru den opp litt anderledes 'Barnesikring opplegg :p ' Tok først å tørket av den gamle pastaen på CPU av vanlig kjøkken papir. år det var gjort tok jeg fram en q-tips og tok et par dråper av denne TIM flaska. Smurte over CPU og venta par min, senere tørket jeg av den. Ble fin og rein. Så denne var enkel å bruke.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Microplex er en veldig bra nettbutikk. Fikk en ganske stor bestilling (5 vifter, viftestyring, AS5, Arctic Silver lim, 2x kald katode m/inverter, PUS-mod og en del annet smått) på torsdagen. Jeg ble litt sjokket da jeg hentet esken på posten, fordi den var STOR. Da jeg kom hjem og pakket opp så jeg at esken var full av sånne små isopor saker som funker som beskyttelse. Måtte lete litt etter delene jeg hadde bestilt, men microplex forsikret seg nok at ingenting skulle bli skadet under transporten. Skal bestille Thermalright SP94 når de får den inn. Oppå skal jeg feste en papst 92mm vifte. Det blir bra :)

Lenke til kommentar
Hvordan er støyen fra den nye viften i forhold til boxed?

Støyen er på 39dB som er godkjent fra meg :yes:

Klarer ikke å høre den viften pga kabinett viftene. Men hvis jeg skrur ned alle kabinettviftene så hører jeg den, men det er ikke så høyt som jeg trudde det skulle bli. Du kan høre den her!

 

Den viften kjøler ganske godt

Lenke til kommentar

Har swiftec kjølern jeg også sammen med enermax 90mm vifta. Funker som bare det. Ligger under 30C idle på en P4 2.4 @ 3.2 Ghz. Not bad vil jeg si. Max load er vel rundt 35-40C. Nå har jeg lite peil på hvor mye db tilsvarer hva osv.. Men enermax vifta er oppgitt til max 32dB, kjører den på ca 60%.

 

I tilleg har jeg jo 4 kab. vifter med ventec viftestyring. Behagelig og lav susing :D

Endret av feed
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...