Gå til innhold

Kvalitet torskefilet


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Kjøpte nylig 35 kg torskefilet. Som mange vet har prisene på torsk gått rimelig i taket. Men liker å kjøpe i stort kvantum for å fryse ned vacuumpakket i egne størrelser.

 

Oppdaget under pakkingen at endel av fileene var rødlige i kjøttet. Hva kan dette komme av? Tenkte først på dårlig bløgging? Bør jeg reklamere? Vi snakker nesten entrecote pris kiloet her.

PXL_20250319_174035555.MP.jpg

Endret av Labelle
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Labelle skrev (10 minutter siden):

Hei,

 

Kjøpte nylig 35 kg torskefilet. Som mange vet har prisene på torsk gått rimelig i taket. Men liker å kjøpe i stort kvantum for å fryse ned vacuumpakket i egne størrelser.

 

Oppdaget under pakkingen at endel av fileene var rødlige i kjøttet. Hva kan dette komme av? Tenkte først på dårlig bløgging? Bør jeg reklamere? Vi snakker nesten entrecote pris kiloet her.

PXL_20250319_174035555.MP.jpg

Hvitt fiskekjøtt er et avgjørende kvalitetstegn. Rødlig farge på kjøttet skyldes blod i fiskemuskelen som følge av redskap, håndtering ombord, eller at fisken er stresset, forklarer forsker Torbjørn Tobiassen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...