Labelle Skrevet 19. mars Del Skrevet 19. mars (endret) Hei, Kjøpte nylig 35 kg torskefilet. Som mange vet har prisene på torsk gått rimelig i taket. Men liker å kjøpe i stort kvantum for å fryse ned vacuumpakket i egne størrelser. Oppdaget under pakkingen at endel av fileene var rødlige i kjøttet. Hva kan dette komme av? Tenkte først på dårlig bløgging? Bør jeg reklamere? Vi snakker nesten entrecote pris kiloet her. Endret 19. mars av Labelle Lenke til kommentar
Jalla21 Skrevet 19. mars Del Skrevet 19. mars Labelle skrev (10 minutter siden): Hei, Kjøpte nylig 35 kg torskefilet. Som mange vet har prisene på torsk gått rimelig i taket. Men liker å kjøpe i stort kvantum for å fryse ned vacuumpakket i egne størrelser. Oppdaget under pakkingen at endel av fileene var rødlige i kjøttet. Hva kan dette komme av? Tenkte først på dårlig bløgging? Bør jeg reklamere? Vi snakker nesten entrecote pris kiloet her. Hvitt fiskekjøtt er et avgjørende kvalitetstegn. Rødlig farge på kjøttet skyldes blod i fiskemuskelen som følge av redskap, håndtering ombord, eller at fisken er stresset, forklarer forsker Torbjørn Tobiassen. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå