Ludvig86 Skrevet 6 timer siden Del Skrevet 6 timer siden Hepp! Vi har i de senere år lagt oss på trenden med å koke potetene i bunnen av pannen med pinnekjøttet på toppen. Funket greit nok, siden vi sparer oss en panne. Det jeg lurte på å prøve i år, er å legge alt på en rist, så potetene ikke har direkte kontakt med vannet, og legge pinnekjøttet på toppen som før. Så begge deler blir dampet, og at potetene ikke blir kokt. Vil dette funke like bra? Jeg tenkte jeg bare måtte forhøre meg så jeg ikke driter meg ut på selve julaften 😂 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet 6 timer siden Del Skrevet 6 timer siden (endret) Har aldri tilberedt pinnekjøtt, så aner egentlig ikke. Må du ikke ha en ganske høy kjele da? Mandelpoteter dampes jo på rist, så hvorfor ikke om du har plass? (Jeg gjør det iallefall sånn) Bruker en slik; https://bakerenogkokken.no/kjokkenredskaper/diverse-kjokkenredskaper/westmark-justerbar-dampkurv-14-23-cm-rustfritt-stal/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=p-no-shopping-mid-NORTH_NO&shopping_id_click=1067-21916-54851&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAsaS7BhDPARIsAAX5cSALmoM2JGOlNkcYqiRnuOUovK_fNTB0PIC1BYIrEu71HAWYMsMmSkUaAmXrEALw_wcB Endret 6 timer siden av Duriello Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå