Salvesen. Skrevet 8. november Del Skrevet 8. november Orion666 skrev (4 minutter siden): Hvis man drikker på seg hukommelsessvikt, har man et helseproblem. TS har god grunn til å være bekymret. Dette er et potensielt stort helseproblem for TS’ partner, og TS har helt rett i sin bekymring og omsorg. Ja om du leser de andre postene mine så er jeg enig i det, men i begynnelsen var det litt uklart. Noe det fortsatt er, det går liksom ikke opp i opp at en person drikker seg så full at en ikke husker, men er i seng kl 22 og klar til å jobbe tidlig neste morgen. Det går gjerne en gang og to, men flere ganger ila uken og flere ganger ila en måned? Næ. Det lukter overdrivelse synes jeg. Lenke til kommentar
Maskinfører Skrevet 8. november Del Skrevet 8. november Merkelig at de får drikke så mye Alkohol på jobb ? 🤔 Lenke til kommentar
Hansien Skrevet 8. november Del Skrevet 8. november Salvesen. skrev (2 timer siden): Ja om du leser de andre postene mine så er jeg enig i det, men i begynnelsen var det litt uklart. Noe det fortsatt er, det går liksom ikke opp i opp at en person drikker seg så full at en ikke husker, men er i seng kl 22 og klar til å jobbe tidlig neste morgen. Det går gjerne en gang og to, men flere ganger ila uken og flere ganger ila en måned? Næ. Det lukter overdrivelse synes jeg. TS skriver jo mellom 22 og 00 Det er et spenn på to timer mer hvor det er null stress å få ned nok enheter på å gå fra moderat til overdrevent full. Det er heller ingen problemer å starte kl 18.00 med en middag og noe godt i glasset, for så å gå i baren til noe sterke saker enn vin/pils og drikke aktivt i tre timer og bli rimelig bedugget. Vi vet heller ingenting om toleransen til denne personen. Også kan vi alltids diskutere hvor klar denne personen egentlig er til å jobbe på morgenen. Det lukter ikke overdrivelse. Dette var faktisk skremmende vanlig på blant annet Norske byggeplasser før. Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 8. november Del Skrevet 8. november (endret) Hansien skrev (27 minutter siden): TS skriver jo mellom 22 og 00 Det er et spenn på to timer mer hvor det er null stress å få ned nok enheter på å gå fra moderat til overdrevent full. Det er heller ingen problemer å starte kl 18.00 med en middag og noe godt i glasset, for så å gå i baren til noe sterke saker enn vin/pils og drikke aktivt i tre timer og bli rimelig bedugget. Vi vet heller ingenting om toleransen til denne personen. Også kan vi alltids diskutere hvor klar denne personen egentlig er til å jobbe på morgenen. Det lukter ikke overdrivelse. Dette var faktisk skremmende vanlig på blant annet Norske byggeplasser før. Jeg tenker egentlig ikke så mye på inntaket, mer på påstanden om at en jobber fra tidlig morgen hver dag. Med få timer søvn. Det er ikke normalt for folk flest å opprettholde over lengre tid. EDIT: Personlig setter jeg møter til senere på dagen, 9-10 om jeg har en middag før. Og da drikker jeg langt i fra så mye slik at en ikke husker såklart. Samme med reise, blir alltid noe enheter her og der og da kjører jeg en rolig morgen. Endret 8. november av Salvesen. Lenke til kommentar
Evil-Duck Skrevet 8. november Del Skrevet 8. november Opplever at det er en ukultur spesielt i serviceingeniør/teknikker/reisemontør yrker at det konsumeres veldig mye alkohol, både i ukedagene og gjerne i overdrevet grad i helgene når en er på reise. Gjelder og trolig flere yrkesgrupper, men er denne gruppen jeg er kjent med, har jobbet i, jobbet opp i mot og kjenner kulturen til. Hvorvidt det er ett problem eller ikke for den enkelte skal jeg ikke spekulere så mye på, men at det er en ukultur er noe jeg ikke rikker meg på, da sosialisering utenfor arbeidstid alltid automatisk har betydd alkoholkonsum, med de erfaringene jeg har gjort meg. Selv har jeg nå gått over til å bli i praksis avholds etter å ha vært en del av denne ukulturen tidligere i mitt liv. Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 8. november Del Skrevet 8. november Evil-Duck skrev (1 time siden): Opplever at det er en ukultur spesielt i serviceingeniør/teknikker/reisemontør yrker at det konsumeres veldig mye alkohol, både i ukedagene og gjerne i overdrevet grad i helgene når en er på reise. Gjelder og trolig flere yrkesgrupper, men er denne gruppen jeg er kjent med, har jobbet i, jobbet opp i mot og kjenner kulturen til. Hvorvidt det er ett problem eller ikke for den enkelte skal jeg ikke spekulere så mye på, men at det er en ukultur er noe jeg ikke rikker meg på, da sosialisering utenfor arbeidstid alltid automatisk har betydd alkoholkonsum, med de erfaringene jeg har gjort meg. Selv har jeg nå gått over til å bli i praksis avholds etter å ha vært en del av denne ukulturen tidligere i mitt liv. Min erfaring er totalt motsatt, når jeg jobbet i disse stillingene jobbet vi hele dagen og sov når vi hadde mulighet. Vi jobbet gjerne på natt slik at typisk middag og alkohol ikke passet inn. Men det kommer vell an på arbeidssituasjonen. For meg er det helt klart salg som skiller seg mest ut, der er det fest dagen lang 😅 Lenke til kommentar
Skandinav Skrevet 9. november Del Skrevet 9. november Gjest 3a4f7...90b skrev (På 7.11.2024 den 9:50 PM): Tærer mye energi ut av meg det her... Akkurat der sier du det. Vi kan i grunn legge vekk hele diskusjonen om hen og what not. Problemet ligger i ditt energitap der årsakene bl.a. er; uforutsigbarhet, ansvarsfølelse, ensomhet, frykt, bekymring, skyld, sinne og frustrasjon. Oftest dreier det seg om en snikende følelse som du ikke vet hva er før du stopper opp å analyserer hvorfor du føler det du føler. Alt ettersom det burde bli klarere og klarere for deg hva som faktisk foregår, dannes det forhåpentlig et godt beslutningsgrunnlag for hva du bør gjøre videre. Hvor lang tid klarer du å leve med deg selv slik du har det nå? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå