Gå til innhold

VoWiFi, WiFi-tale, virker det


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har elendig mobildekning på kontoret så det står på hos meg. Funker som bare det både på jobb og hjemme. Merker ingen forskjell mot vanlig 4G.

iPhone 15, Telenor mobilabb., 100mbps Telenor hybridfiber hjemme, ingen anelse hva som er på kontoret. Men funker også for det meste knirkefritt på andre WiFi-nett jeg innimellom er tilkoblet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Operatør: Ice og Telia. iPhone 13 og Samsung a52. Begge med wifi tale aktivert.

Fibernett hjemme. Global connect.

Mobilt bredbånd i bilen med ice og en zte 5G router gjør at jeg kan ha wifi tale. Her gjelder det å ha grei dekning når man fører en samtale. Jeg opplever at det enkelte ganger kan hakke litt i samtalen når jeg kjører E6 nord for tunnelen ved Son i Akershus i 110 km/t sørgående, men ikke nordgående. Det kan være at en basestasjon hos ice i nærheten, eller fraværet av den(?) kan gjøre at samtalen hakker i et halvt sekund. Bare en løs teori da jeg kjører bil og ikke tar blikket vekk fra veien.

Har dog ikke opplevd dette før da jeg brukte en ren 4G router av eldre årgang. Skal forsøke å låse ny router til 4G og se om det er det som utgjør forskjellen.

Ellers oppleves wifi tale generelt stabilt så lenge bredbånd og WiFi router gjør jobbene sine. Har tilogmed hatt fungerende wifi tale hos ice på Kiel ferga! 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...