Gå til innhold

Anmeldelse: Diablo IV: Vessel of Hatred


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Får se etter støvet har lagt seg litt fra releasen, synes personlig at D4 har for kjedelig endgame, for tynt skillsystem, og craftingen er bare gamba uten noe spesielt man kan lære. D4 har den beste animasjonen innenfor ARPG, men jeg synes det ikke er nok.

Foretrekker spill som er gratis og best i sjangeren, slik som PoE, eller billigere arpgs med dypere skillsystem slik som Last Epoch. D4 er totalt overpriset iforhold til konkurransen 

Får se om endgame har blitt forbedret nok når expansion har vært ute en stund. Husker d4 fikk 93% positive fra kritikere da den kom ut, men anmelderne rekker sjeldent å grinde endgame til å gi en solid mening på det som faktisk betyr noe.

Endret av shockorshot
Lenke til kommentar

Har så lyst til å like Diablo igjen. Er faktisk litt hyped men jeg vet at jeg kommer til støtte på samme problem som ødelegger spillet for meg igjen. Det jeg savner er at jeg kan spillet spillet selv. Hater "MMO" delen av spillet og at "end" game fort blir å springe etter noen som er litt kraftigere enn deg i helltide.

Man må selvsagt ikke gjøre dette men det blir liksom det enkle valget når man ikke lengre trenger å gjøre noe selv eller at det medfører at du leveler mye seinere enn andre og får mye mindre gear.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...