Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

For mye snakk om sex i sosiale medier som gjør mange menn deprimert og mister selvtilliten


Anbefalte innlegg

Jeg tenker at det pushes for mye på sex overalt som gjør at en del av oss menn som ikke har hatt sex på åresvis mer deprimert. Eller i verste fall til de stakkarsene som har vært jomfru i hele sin voksenliv. Det gjør jo noe med selvtilliten. Jeg har ikke hatt sex på over 11 år og merker at hver gang det er snakk om sex-saker spesielt på dagbladet og vg avisene, så prøver jeg ikke å lese på det. Det påvirker min mentale helse at jeg må bare fortrenge det så mye som mulig. Leser jeg på sånne saker og ser kjærestepar ute, så går jeg rett ned i kjelleren. 

Jeg er ikke noen tilhenger av Simen Velle eller FRP generelt sett, men jeg synes han tar opp noe veldig viktig om sexkulturen i vår tid. Det er ikke alle oss som har tilgang til sex og for noen er det en helt umulig barriere å nå. 

Endret av ForTheImperium
  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I fare for å gjøre dette til en Simen Velle-tråd, så vil jeg allikevel også si at han er et friskt pust i FrP. Jeg har aldri stemt FrP, men fyren virker betydelig mer reflektert enn flere andre store FrP-profiler. Jeg gidder ikke nevne navn, men jeg synes det er sunt mye av det han tar opp.

Ellers vil jeg si, hvis du har lyst å prioritere din mentale helse så bør du holde deg langt unna både Dagbladet og VG. Jeg sluttet for mange år siden og har holdt meg utelukkende til lokalavis pluss NRK siden.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Gjest 39c4b...61a

Greit at man ikke må være frp velger for å like Simen. Men standpunktene han har - også om menns utfordringer i samfunnet hadde ikke fått gehør i plasser på venstresiden som AUF.

Det er for feminisert, for mye kanselleringskultur der rett og slett.

Når det gjelder sex, men også forhold så kan jeg anbefale Thailand/Filippinene. Det er ikke bare solen og varmen som hjelper på vinterdepresjonen der nede 😉

Anonymous poster hash: 39c4b...61a

Lenke til kommentar

Likte det veldig godt da Henrik Carlsen svarte på Dagbladets spørsmål om sønnens (Magnus Carlsen) damebekjentskap.

– Min kommentar er at Dagbladet som institusjon er en umoralsk samfunnsfiende.

Styr langt unna sosiale medier og søppelpressen, spesielt hvis du merker du blir negativt påvirket.

  • Liker 3
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Du er født inn i et samfunn som er fullstendig sexfiksert det er helt riktig. Du slipper ikke unna ved å gå på NRK heller, er vel bare snart kristne lokalaviser som ikke føler de må ha noe med sex for å få klikk. TV har vært helt ekstreme lenge og nå om dagen er vel ikke vanlig sex bra nok heller.

Poenget er at man trenger ikke følge denne kulturen personlig, og tro på at sex er alt som betyr noe her i verden. Det fins andre aspekter.

Lenke til kommentar
Gjest c7f44...665

Det som har endret mitt syn er at jeg tenker at de som har tilgang til sex - dvs jenter som benytter denne muligheten - er jenter jeg uannsett ikke vil ha. For meg er det ingenting mer uattraktivt enn med en jente som har hølva over masse menn. En Ex on the Beach deltaker ville jeg ikke rørt med illtang.

Dette gjør at jeg i bunn og grunn ikke bryr meg, fordi jentene som har masse sex er ikke jenter jeg vil ha - og jeg vet at derfor en potensiell fremtidlig kjæreste bør være i samme posisjon som meg.

 

Anonymous poster hash: c7f44...665

Lenke til kommentar
Bing123 skrev (1 time siden):

Du er født inn i et samfunn som er fullstendig sexfiksert det er helt riktig. Du slipper ikke unna ved å gå på NRK heller, er vel bare snart kristne lokalaviser som ikke føler de må ha noe med sex for å få klikk. TV har vært helt ekstreme lenge og nå om dagen er vel ikke vanlig sex bra nok heller.

Poenget er at man trenger ikke følge denne kulturen personlig, og tro på at sex er alt som betyr noe her i verden. Det fins andre aspekter.

Er helt enig med deg at sex er ikke det aller viktigste i verden, men mennesker er seksuelle dyr og vi har våre behov til tider. Akkurat nå så fortrenger jeg bare lysten. Hvis jeg mister litt kontroll, da blir det bare porno på pcen hehe

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest 44328...ae6

Det er helt blåst at noen mener at dette er et samfunnsproblem og at dette faktisk også støttet av samtlige. Det er helt utrolig, og på sikt vil dere menn bare grave deres egen grav når det kommer til sex. Jeg er kvinne og har ikke hatt sex på flere år. Selvsagt har jeg lett tilgang på sex, men det er middelmådig, ræva sex hos noen som puler kreti og pleti. Kjedelig, ekkelt og på toppen av alt ganske meningsløst. Ingen intim relasjon, bare tøm og røm, pule for å pule. "Eksklusiv tilgang"... Det er latterlig.

I Norge er det hundrevis av menn som tar livet sitt hvert forbanna år og jeg kan vedde mitt eget liv på at det er IKKE fordi de ikke har fått pult på en stund. Det som tas opp i media og dekker nettavis etter nettavis er deres enorme behov for å få tømt dere, men det snakkes ikke om HVORFOR MENNENE TAR LIVET AV SEG. I Sør-Korea er det en bevegelse på gang hvor kvinner boikotter menn som protest mot seksuelle overgrep, vold og trakassering, og der har faktisk mennene baller nok til å skylde på kvinnene for at de tar livet av seg. Men til gjengjeld så både slår, voldtar og dreper de kvinnene, så hva faen tror de skjer? Tror de at kvinner vil ha sånne menn? 

Det koker inni meg når jeg leser dette. Mest fordi jeg syns det er et hån mot menn når det snakkes om mental helse. Jeg har kjent nok av menn som har hatt psykiske problemer, og siden jeg har mye erfaring rundt det selv har de lett åpnet seg for meg. Sex har ikke vært et tema en jævla gang, derimot har traumer, vansker i det sosiale, ensomhet, rusmisbruk som følge av dette og så videre vært et tema. Så kommer det vel et geni og sier "jammen han var ikke ærlig fordi han snakket med en kvinne" å hold nå kjeft. Menn klarer fint å være rett frem ærlig med en kvinne de ikke er interessert i seksuelt men som de føler lytter til dem uten å dømme og heller med hensikt i å støtte og hjelpe. En mann i nær familie sliter med å få seg kjæreste. Han sa det rett ut til meg, han vil så gjerne ha noen å bry seg om og finne på ting med, ei som han kan bli gammel med. Sårbart og ekte. Men i media ser vi bare "ALTSÅ HER HAR VI 2% MENN SOM FÅR PULE HVA MED OSS ANDRE DA VI FÅR IKKE PULT VI VI MÅ PULE DET ER VIKTIG AT MENN FÅR PULE". 

Slik media og han guttungen i FRP fremstiller dere menn så vil dere bare ha sex og det er det. Gutter og menn sitter hjemme og trøsterunker fordi de ikke får pult de damene de vil. De er sjalu og bitre på menn som har draget. De veier sin verdi i hvor mange kvinner de får pult og de tenker at det viktigste her i livet er å være seksuelt attraktiv for majoriteten av kvinner, men da selvsagt de riktige kvinnene, de absolutt mest attraktive. Så sitter de der og trekker på skuldrene og lurer på hvorfor kjekkasen med selvtillit har sjans på den peneste jenta i klassa på videregående. Er det vanskelig å forstå hvorfor det er sånn? Og så har disse gutta også en tanke om hvilke kvinner som ikke er pene, men som de også blir sinte på, fordi de puler kjekke menn. News flash, vi som ikke ser ut som supermodeller kan også få oss et ligg med en kjekkas. Og? Noen av oss vil det dog ikke - selv har jeg hatt sjans på ganske kjekke menn når det kommer til bare sex, men æsj og fysj nei takk. Jeg liker ikke menn med bruk og kast mentalitet, og det er skuffende å se at så mange har et ekstremt sexfiksert syn når det kommer til relasjoner. 

Det er jævla mye snakk om sex i media. Om sex er så utrolig viktig, reis til Thailand! Reis til Amsterdam! Kom ikke her og si at "jammen det er ulovlig", nok av menn bryter loven på andre punkt så da kan dere fint klare det her også om dere vil det nok. I mange land selges sex på åpen gate og du kan fint få pult ifra deg uten konsekvenser overhodet. "Nei du skjønner ikke, vi vil ha kjærlighet" SÅ SI DET DA!! Det er ikke ett jævla mannfolk som har stått frem i media og sagt at han ønsker seg en kvinne å bli gammel med, en kvinne som støtter han gjennom alt, som han kan ha det hyggelig sammen med, oppleve verden med, bygge et liv med, en kvinne å elske og bli elsket av resten av sitt liv. Det snakkes bare om pikken deres, puling og egoet som blir ødelagt fordi dere ikke får pult. 

Så kan jeg avslutte med at ja, jeg skjønner at sex er viktig for dere. Åpenbart. Men slik det presenteres så er sex isolert fra alt annet og handler ikke om gode relasjoner og følelsen av å være verdifull som menneske, hvorfor i huleste skal kvinner spre beina for menn når det er sånn dere ser oss? Det er et problem at ingen kvinner vil ligge med dere, men så er det et problem om hun har ligget med noen. Vil hun ikke pule er hun en egoistisk drittkjerring, vil hun pule så er hun en hore. 

Fryktelig skummelt å se holdningene blant menn tre frem fra mørket når disse debattene dukker opp, skummelt å se hvor mange menn som holder sammen med både Velle og han der "forskeren" som heller ikke får pult men som rakker ned på kvinner, Madsen eller hva det nå var. 

De som kritiserer denne såkalte "sexkulturen" er også en del av den. De får alt til å handle om nettopp sex. Fokus på nære relasjoner er ikke et tema lenger, og hvem er det sin feil? Kom ikke her og si at det er vi kvinner sin feil. Det er mennene som snakker om sexen, mennene som er sinte på kvinnene fordi de ikke får ha sex. Det er ingen skam i å ikke ha pult i en alder av 25 år eller eldre, det er ikke noe galt med å ikke ha pult 10+ damer. Jeg hadde blitt sjeleglad om jeg møtte en flott fyr som ikke hadde pult flere titalls kvinner, og jeg hadde ikke rynket på nesa om han ikke hadde pult på flere år, tvert imot hadde jeg tenkt YES, endelig en som ikke høvler over hva faen som helst eller kjøper sex fordi han ikke får pult med noen. Og jeg er LANGT ifra alene, men så er ikke jeg 21 år heller. MEN, kjenner også når jeg blir skeptisk når jeg leser dette, for om jeg møter en som ikke har pult på veldig lenge så er det stor sjanse for at han bare vil pule, han driter i meg som menneske men vil bare få kølla smurt. Hmm, tenker jeg meg godt om så kan det kanskje hende at det er litt negativt likevel da. Nå har du som leser fulgt tankene mine, forstår du hvorfor jeg tenker sånn, kanskje...? 

Sånn. Enkelte puler og koser seg med mange menn og kvinner, la de få holde på. Men slutt å lat som om det er et samfunnsproblem. Det er et samfunnsproblem at folk tar livet sitt. Det er et samfunnsproblem at så mange lider av fedme. Det er et samfunnsproblem at mange ungdommer er helt ute av kontroll når det kommer til alkohol og narkotika.

Så kan vi nå begynne å diskutere om vi bør legalisere sexkjøp. Kanskje det blir fred hos mannfolka da. Men jeg tror jeg ser debatten som kommer 10 år etter; ingen kvinner vil elske oss.... Nei. Etter at du har pult prostituert etter prostituert så lurer du på hvorfor en vanlig kvinne ikke vil være sammen med deg. 

Nei, for et trist samfunn og for en trist verden, og så fordømt tragiske vi mennesker er. Rett og slett synd. Det gjør ikke noe at vi utsletter oss selv. Fortsett å uttal dere i media, fortsett å del tanker om dette på tik tok, instagram, forumer, reddit, whatever. Dere graver deres egen grav, kvinner vil gradvis miste lysten på dere om dere holder på sånn. 

Anonymous poster hash: 44328...ae6

Lenke til kommentar
Gjest 44328...ae6

Så kan dere nå se hvor stor forskjell det er på menn og kvinner. Kanskje også hvor lite vi forstår hverandre. Til syvende og sist virker det som om sex er det eneste viktige for menn, og for kvinner er det viktig med en nær og god relasjon. Da blir det trist fordi mennene vil jo pule uten å måtte ha en nær relasjon, og kvinnene vil ikke pule uten en nær relasjon. Men så har du mindretallet av menn som vil ha en nær relasjon, og mindretallet av kvinner som puler uten nær relasjon. Det er ikke uten grunn at prostituerte som driver frivillig med sexsalg ofte har mentale lidelser og traumer fra barndom som involverer voldtekt og seksuell trakassering av menn. 

Men dette vil ikke menn tenke på i det hele tatt. Sex er sex, det skal pules og høvles, man er jo voksen så ingen har noe med det. Greit det. Men tenk litt over det. Selger en dame deg sex, så er det noe som ikke stemmer, og om du faktisk syns det er greit å kjøpe, så er du ikke helt riktig skrudd sammen. Majoriteten av menn er for sexkjøp. 

Huffa meg. 💔 

Anonymous poster hash: 44328...ae6

Lenke til kommentar
4 hours ago, ForTheImperium said:

Jeg har ikke hatt sex på over 11 år og merker at hver gang det er snakk om sex-saker spesielt på dagbladet og vg avisene, så prøver jeg ikke å lese på det. Det påvirker min mentale helse at jeg må bare fortrenge det så mye som mulig. Leser jeg på sånne saker og ser kjærestepar ute, så går jeg rett ned i kjelleren. 

 

Har du noen gang vurdert å være glad på andres vegne, isteden for å synes synd på deg selv? Vi er mange som ikke har hatt sex på lenge, men det er ikke noe å henge med hodet over 🧠
 

Har du vurdert å ikke oppsøke sosiale medier siden det gjør deg i dårlig humør? Sosiale medier er som røyking, det fører til kreft. 

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Gjest a3add...002

Kjenner at sakte og sikkert, så ødelegges min tro på menneskeheten..

Ikke hovedsaklig pga denne trådens tema, men dette oppi allt det andre jævlige som foregår verden rundt, så er dette noe som regnes som noe av det viktigste?

Fuck ass.

Jeg er glad jeg har lite folk å forholde meg til i det daglige. 

Anonymous poster hash: a3add...002

Lenke til kommentar
Gjest 44328...ae6
Gjest a3add...002 skrev (5 minutter siden):

Kjenner at sakte og sikkert, så ødelegges min tro på menneskeheten..

Ikke hovedsaklig pga denne trådens tema, men dette oppi allt det andre jævlige som foregår verden rundt, så er dette noe som regnes som noe av det viktigste?

Fuck ass.

Jeg er glad jeg har lite folk å forholde meg til i det daglige. 

Anonymous poster hash: a3add...002

Vel du oppsummerte min post i et mye kortere format. Jeg er så utrolig enig med deg. Samtidig så mener jeg at man skal ikke bagatellisere et problem fordi der finnes verre, men sett i sammenheng med menn sin mentale helse som tema så syns jeg det er et hån ovenfor menn at det bare snakkes om puling. 

Anonymous poster hash: 44328...ae6

Lenke til kommentar
Gjest a3add...002
Gjest 44328...ae6 skrev (4 minutter siden):

Vel du oppsummerte min post i et mye kortere format. Jeg er så utrolig enig med deg. Samtidig så mener jeg at man skal ikke bagatellisere et problem fordi der finnes verre, men sett i sammenheng med menn sin mentale helse som tema så syns jeg det er et hån ovenfor menn at det bare snakkes om puling. 

Anonymous poster hash: 44328...ae6

👍👍

 

Anonymous poster hash: a3add...002

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...