Femtekolonne Skrevet mandag kl 15:12 Rapporter Del Skrevet mandag kl 15:12 Etter jobbytte har jeg gått fra kantine med kokk til å måtte ordne det selv. Etter 3 måneder med salat, brødskiver og enorme mengder havregrøt så gikk jeg lei i går og tittet rundt i lokalet. Det viste seg at hybelkomfyren virket, to små stekeplater, og vi hadde en stekepanne. Da ble det en tur på butikken og så ble det omelett til lunsj. Nå har jeg aldri laget noe annet enn speilegg og omelett i mitt liv så jeg er litt usikker på hvilke muligheter jeg har med en stekepanne. Maten bør ikke ta særlig mer tid å lage enn en halvtime og bør ikke stinke ned lokalet mer enn nødvendig. Noen forslag? Lenke til kommentar
Reg2000 Skrevet mandag kl 15:46 Rapporter Del Skrevet mandag kl 15:46 Toast med avocado og posjert egg (eller egg tilberedt på annen måte om du ikke gidder lage posjert egg). Quesedilla med kylling, spekeskinke eller liknende. Enkle pastaretter. Fersk pasta kokes på 2-3 min. Sausen kan du lage hjemme og ta med på glass eller liknende og varme i panna før du legger i pastaen. Enkle supper som blomkålsuppe, tomatsuppe, brokkolisuppe o.l. Kan lages fra bunn på 10-15 min om du har renset grønnsakene hjemme på forhånd. Her må du kanskje ha en stavmikser i tillegg. Ostesmørbrød med feks god ost og spekeskinke. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå