Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Begynne blogge


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bruk Facebook.

Du kan alltids opprette et CMS på eget webhotell + domene, type Wordpress. Det krever dog litt forhåndskunnskaper, og det koster litt penger - skal du gjøre det skikkelig. Fordelen er at du styrer absolutt alt selv. 

Det finnes også andre nettsider som tilbyr slikt gratis - men da må du selv "reklamere" for innholdet.

Lenke til kommentar

Blogger.com tror jeg du kan starte med uten å ha eget domene. Wordpress har også gratis blogg-platform, men lurer på om du må ha eget domene. Ikke brukt de selv.

Jeg anbefaler uansett at du:skriver innleggene på et sted slik at du kan enkelt flytte det til en ny blogg-platform om du ikke er fornøyd med din første valg. Om det er notater-appen, word eller noe annet er ikke så farlig. Da er det ikke så farlig om du bommer på valg av platform.

Å skrive interessante blogg-poster er ikke alltid lett og krever mye trening. Så skriv mye. Skriv gjerne flere utkast. Det kan også være ekstremt vanskelig å få noen til å lese bloggen din.

Som @Milhouse85 er inne på så kan det å skrive lengre innlegg på sosiale medier være en god start. Der har du mest sannsynlig allerede et lite publikum (venner, familie, bekjente). Hvis du ser at du får mye bra tilbakemeldinger, og folk begynner å følge innholdet ditt, så kan det kanskje være en ide å flytte til en ny platform.

Legg innsatsen i skrivingen først. De fleste slutter å blogge etter kort tid, så da er det lite vits å legge masse tid i å finne riktig platform og bygge opp noe system der.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...