Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Rust på nyere bil - reklamasjon?


Anbefalte innlegg

Skulle montere ekstralys på bilen min, så drev å researchet litt hvor jag kunne trekke ledninger. I den forbindelse så jeg at stålbjelken bak støtfangere har begynt å få rust på seg. Jeg lurer på om det er normalt? Er det eventuelt garanti? Bilen min ble rygget på i fronten når den var ny for snart to år siden. I den forbindelse ble støtfangeren foran byttet. Karosseri verkstedet kunne ikke finne noen skader på bjelken, så det er mulig den ikke er blitt byttet. Hvis den nå har begynt å ruste på grunn av sammenstøtet hva gjøre jeg da? Er det reklamasjon mot verkstedet? Forsikringsaken er vel avgjort for lengst. Er det eventuelt reklamasjon mot bilprodusent siden karosseri verkstedet mente den ikke var skadet? 

11A5F14F-50F5-419E-9473-B4405F72B178.jpeg

3E5094D8-BC46-4773-A641-D6D90196575A.jpeg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er ett ganske utsatt område for steinsprut, og salt legger seg godt i skjøter og sprekker bak grillen. Mercasol, og Fluid Film, vil nøytralisere og stoppe rusten men du må selv passe på etterbehandling med jevne mellomrom.

Vet ikke hvor gammel bilen din er, hvilken prisklasse samt hvor lenge du skal ha den; men f.eks var det min 4 år gamle bil ville jeg fått det ordentlig utbedret med Mercasol på toppen.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...