Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Off-road El-sparkesykkel som har litt kraft, men lovlig fartsgrense?


Anbefalte innlegg

Jeg har en praktisk El-sparkesykkel som er liten og lett, og grei å kjøre med på tørt flatt solid underlag slik som i bygater, fortau og sykkelstier. Men den er veldig svak i oppoverbakker, har kort rekkevidde, dekkene er små og smale med solid gummi som lett graver seg ned i grus, og ikke egnet til å kjøre der hvor det er ujevnt, kun grusbelagt osv. Den har også litt dårlig grep når det er vått.

Jeg har derfor lyst til å kjøpe en større en som tåler litt røffere terreng, og kan kjøre opp grusbelagte turstier, skogveier og lignende. Jeg tenker da på noe som har litt større luftdekk med bra mønster, fremdrift på begge hjul, og kraftig nok motor og batteri til å ta en kraftig mann på 90kg++ og ryggsekk oppover litt brattere bakker og har grei rekkevidde. Den må også ha litt størrelse på batteriene. Men jeg vil også at den skal være lovlig. Den ekstra motorkraften er da mest for akselerasjon og ytelse i oppoverbakker.

 

Noen som har et forslag og erfaring med de litt større, tyngre elsparkesyklene?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er ikke meningen å ta en digresjon fra spørsmålet, men du har ikke vurdert en elsykkel? Fordelene med elsparkesykkel forsvinner litt når den likevel er for tung til å bære med seg. Med elsykkel så får du bedre balanse og mer dempning, og mange av dem er kraftige nok til å kunne dra en voksen mann opp bakkene uten nevneverdig med pedalkraft.

En annen fordel med elsykler er at det er flere seriøse produsenter. Mange av disse elsparkesykkel-brannene kommer fra disse souped up sparkesyklene laget av kinesiske fabrikanter med et påklasket merkevarenavn ala Classywalk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...