Gå til innhold

Lottoprogram for PC?


Anbefalte innlegg

Finnes det noen gode og omfattende lottoprogram for pc der man kan legge inn ulike kriterier og få generert ut rekker som man kan sende inn online? For en god del år siden eksisterte det et bra program fra softwarefabrikken men de har lagt ned driften for lenge siden.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det eneste slike programmer gjør er å sette opp systemer på ulike tallkombinasjoner sånn at du er garantert gevinst hvis tallene innenfor systemet ditt blir trukket ut. Sannsynligheten til at du vinner er ikke noe større, en setter bare ting i et system som gjør at du tror du øker vinnersjansene, men dette er bare et lite system som får deg til tro at du bedrer sjansene dine, noe som statistisk sett bare er å lure seg seg.

En kan like gjerne bare sende inn ferdigutfylte kuponger om en vil spille bort pengene sine.

Invester heller pengene dine i en aksjeindeks med mindre du vil satse på å støtte de som tjener penger på dette samtidig som du får litt billig morro.

Lenke til kommentar

Det er helt poengløst. Som nevnt så endrer det ikke vinnersjansen eller noe, det er ikke noe i veien for å ha faste tall f.eks hvis man synes det er gøy, men det øker ikke vinnersjansen din.
Jeg kjøper bare en 5 ukers med tilfeldige tall, noe annet gir ikke mening.

Lenke til kommentar

Det er ikke helt riktig som det påstås over her. Før, da alle leverte inn lapper de hadde fylt ut selv, var det en stor verdi i å bruke (de riktige) tallene.

Folk er svært like, så en del tall overspilles. Det medfører at ved å spille på "upopulære" tall, så ville premier være høyere når de tallen gikk inn (selv på de mindre premiene ettersom det var færre vinnere). Mange spilte feks. på bursdager, noe som medførte at 1-12 ble overspilt og 13-30 ble oftere enn 31 og 32 ble aldri spilt av "brusdagsspillerne".  Det var (og er kanskje fremdeles) dårlig svært dårlig utbetaling på rekker. Dersom tallene fra 1-7 trekkes ut, så blir førstepremien på rundt 10'000kr. 

Nå er det nok så få som fyller ut egne rekker at fordelen med slik statistikk er langt, langt lavere enn før.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det eneste som har en stor verdi er å avstå fra alt som har med Norsk Tipping å gjøre.

Quote

kontraproduktivt, heter det visst i moderne språkbruk, når man gjør noe som garantert virker stikk imot sin hensikt. (Aftenposten 25.05.1997/10/1)

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...