Gå til innhold

Ser etter og ønsker å kjøpe gamle analoge dekodere og utstyr fra D2-MAC tiden


Anbefalte innlegg

 

Hei!

Vet dette er nok rareste noen har skrevet her inne i 2024 men jeg ser etter og ønsker å kjøpe gamle analoge dekodere, utstyr og kort fra D2-MAC tiden spesielt Force sine Force DuoMaster 1030s eller Force MacMaster 440, 660, 1000, 2000 eller Force MAC 500, siden mangler de i samlingen hehe.

Ønsker ingen digitale DVB-S, DVB-C eller DVB-T dekoder av Force som sånn D-Master, M-Master, S-Series eller andre merker osv. Kun analoge DuoMaster eller MacMaster serien av Force eller andre merker med D2-MAC teknologi som ikke er DVB.

Dette er til et hobby prosjekt kalt for HackTV der men bruker en SDR radio og video kilde for å generere ulike analoge signaler med eller uten krypteringer for så mate det til originale utstyr fra analoge tiden med passende signaler og kryptering sånn at man kan få gjennopplivet det igjen som om det skulle være på 90/2000 tallet igjen. Er ikke noe brukbar mer enn til for morroskyld, leke med gamle dekodere fra en svunnen tid eller de som er teknisk hobby interesserte. Vi bruker også for å finne og lære mer om ulike teknologier som har blitt glemt med tiden og bevarer de digitalt sånn at ikke forsvinner for alltid og før alt blir ødelagt eller borte med tiden.

Har du en av de liggende et sted eller andre typer analoge satellitt dekoder av andre merker eller kort/andre utstyr med sende standarden D/D2-MAC eller VideoCrypt/PAL (pleier å stå på dekoderen) osv si fra så kan vi komme til en enighet med pris, frakt osv.

Håper å høre fra noen! 😅

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...