Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Akkurat lik 24, bare en sykt bra forettningsmodell de har utviklet for å tjene milliardvis hvert eneste år. Kan vel umulig være noen spillserier som har innkasert større netto summer enn fifa, vel? Det er som regel minimum 5 millioner på UT, av de 5m så man betale et abonnement litt variasjon i pris av hvilket land man bor i, men si 60 kr for 1 mnd = 300m. Så vil jeg anta at snittet på å åpne pakker ligger på minimum 200 kr av de 5 millionene = 1 milliard. I tillegg til kjøp av spillet 600 kr x 5m = 3 milliarder. Så er det sikkert noen millioner som ikke er på UT også si 2 millioner × 600 kr = 1,2 milliarder. Da ender man på 5,5 milliarder I årlige inntekter, dette vil jeg anta egentlig er for lavt kan godt hende det reele tallet er nærmere 10 milliarder I årlige inntekter på et spill som er kliss lik fjoråret og året før der i gjen. Genial forettningsmodell da. 

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Ping7 skrev:

Tror jeg står over. Liker fotballspill, men FIFA/EA FC har de siste årene bare pushet Ultimate Team og nærmest ignorert karrieremodus og andre spennende moduser som story.

Helt enig. Foretrakk PES/efootball når det kom til karrieremodus og offlinespilling, men Konami har dessverre også gått motsatt vei. Lite alternativer igjen for oss som ikke liker ultimate team modus da. Fifa/eafc er fortsatt knallgøy sammen med venner i sofaen , men alene er det forferdelig kjedelig.
Lenke til kommentar

At de velger en drittsekk av en spiller som Bellingham til coverboy er grunn nok til å droppe dette spillet.

Grafikken ser bra ut i dette spillet, som det alltid gjør på Fifa sine største stjerner. Men i tidligere spill skal du ikke lenger "ned" en til en klubb som Dortmund eller Newcastle for å se hvor dårlig det står til i de andre klubbene med ansiktsanimasjoner på nivå med noe fra PS3.

Eliteserien? Glem det. Knapt en spiller som ligner på seg selv utenom hudfargen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...