Gå til innhold

Butikken nekter retur av mobil som ikke støtter 4G tale


Anbefalte innlegg

Nå som 2G skal stenges er det litt kjipt å ha kjøpt ny mobil som ikke støtter tale over 4G da den vil bli ubrukelig neste år. Skjønt Motorola sier den støtter VoLTE og at feilen ikke ligger hos dem. Happybytes sier at feilen heller ikke ligger hos dem, men at Motorola må installere deres konfigurasjoner.

Hvordan går man frem for å få en telefon som faktisk vil virke ut garantiperioden? Telefonen er ikke kjøpt med forbehold om at den kun skal virke med enkelte operatører.

Det er også litt trasig at man ikke får like god samtalekvalitet om telefonen hadde virket som den skulle. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Velkommen i klubben, sånn er det bare når noen idioter i telefonverden har funnet ut at det er telefonprodusentene som er ansvarlige for å ha støtte for hver minste operatør i hvert minste land i verden.

Burde vært motsatt, at hver operatør var ansvarlig for å støtte telefonene. Produsent x: her er våre protokoller som du må legge inn for å støtte våre telefoner, operatør y: ok. Hvis du er kunde hos operatør y så kan du da kreve at de skal fikse problemet hvis det ikke virker, ikke vente på at en produsent skal legge inn støtte for en liten operatør som kanskje har 200k brukere i et lite land de knapt vet hvor ligger. aka idiotsystem

Løsning 1: Bytt operatør, og legg igjen masse dårlige tilbakemeldinger for å advare andre.

Løsning 2: Bytt telefon, og legg igjen masse dårlige tilbakemeldinger for å advare andre.

Alternativ 3: Ta det via forbrukertilsynet for å se om de kan mekle mot butikk.

Min pixel 7 pro gikk det nesten 4 måneder før VoLTE/VoWIFI virket på med ice. Så bra jobba av elkjøp å selge den sammen med ice abonnement og binding slik at man er stuck med telefon som ikke virker som den skal. Been there done that.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...