Gå til innhold

God instant kakao?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har ingen konkrete råd og rekner med at du var prøvd dei typane som er på vanlege butikkar? 

Instant kakao er berre kakaopulver, melkepulver og sukker, kan det være eit alternativ å blande sjølv? Då kan du basere deg på mørk kakao, lite sukker, og passeleg med melkepulver. 

Melkepulver er ikkje vanleg hyllevare men du får kjøpt i fornuftig størrelse på nett, er berre å google melkepulver. 

Lenke til kommentar

Alle produsenter av slikt kutter kostnader og har i for mye sukker siden dette får ned prisen og er en enkel måte å få mange nok happy på for å ha høye salgstall.

Enig med Avatar om at du får best resultat med å lage dette selv. Prøv med små mengder til du har funnet oppskriften du vil ha, så er det bare å lage større mengder.

Lenke til kommentar

Jeg synes de er gjerrige. Hvis jeg fyller kruset med vann, må jeg bruke halvannen pose, ellers blir kakaoen utvannet. En pose holder bare til en liten kopp.

Jeg vet at den finnes i boks, ikke bare i pose. Da kan jeg ta så mye jeg vil. Men det er mindre praktisk på camping, og den er fremdeles søtere enn jeg ønsker. 

https://kaffelageret.no/products/sjokoladedrikk-450g-boks-regia?kk=a4c6294-1907fb70817-22838&kgclid=CjwKCAjwkJm0BhBxEiwAwT1AXNjjfDQ4abOVWAhb0CvsOa7RMwSCc0gD4urlGHV079xSjLM9odwSyhoCbzEQAvD_BwE&utm_source=kelkoono&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=Mondelez+Norge+AS+Sjokoladedrikk+450g+Bo

 

Lenke til kommentar
Mannen med ljåen skrev (1 time siden):

Jeg vet at den finnes i boks, ikke bare i pose. Da kan jeg ta så mye jeg vil. Men det er mindre praktisk på camping, og den er fremdeles søtere enn jeg ønsker. 

Er det eit alternativ for deg å kjøpe ei slik boks og sjølv porsjonere opp i små ziplockposer som f.eks. https://hobbyhimmelen.no/products/ziplock-poser-160stk-5x5cm-1 når du drar ut på tur? 

Da har du også muligheita til å ha i litt ekstra rein kakao for å spe ut sukkerinnholdet. 

 

Lenke til kommentar

Vet ikke om det er dette du er ute etter, men vil i hvert fall tipse om denne. Etter at jeg oppdaget den så drikker jeg den hele tiden, og jeg fikser ikke søte ting. Veldig god smak, og du kan velge om du vil bruke melk eller vann. Personlig har jeg brukt kun vann, men den blir nok fyldigere om du bruker melk. 

https://www.life.no/mat-drikke/drikke/ovrige-drikker/sukrin-chocolate-drink

Endret av torbjornhb
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...