Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Fortjener pappa en ny sjanse? ingen far er perfekt...


Gjest 4e173...c4a

Anbefalte innlegg

Gjest 4e173...c4a

Jeg var 8 når jeg ble skilsmisse barn pappa tok det hardt sverget på at han aldri skulle finne seg en kvinne igjen jeg var på besøk hver helg.

Året etter så nevnte han en far datter lek vi skulle være naken på badet jeg satt på knær mens han sto og onarerte seg selv.

Jeg forsto ingenting av det som skjedde tenkte at det måtte gjøre vondt når han var så røff mot den og etter en viss stund så ba han meg ta rundt den klemme så hardt som mulig og ta over plutselig kjente jeg noe klissete treffe meg i fjeset han sto der med hendene bak ryggen et glis og strøk meg på håret.

Jeg kuttet ut kontakten med han da jeg fylte 18 flyttet langt unna nå er jeg 41 fikk en SMS ifra pappa hvor han skrev en lang forklaring på hva som fikk han til og synke så lavt og at han angrer skyldte på stresset med og jobbe mye for og ha råd til og betale barnebidrag og at livet var så hardt osv 

Han påsto at den første fredagen jeg skulle bo i hans nye leilighet så våknet han opp og fikk for seg den ideen jeg nekter og tro at den bare dukket opp uten videre det der hadde nok han planlagt over lengre tid...

Men jeg er innerst inne glad i han for han er faren min men samtidig så føler jeg at han brukte meg og driter i meg og mine følelser for hvis han virkelig var glad i meg så hadde han aldri gjort det som han gjorde...

Jeg var i et forhold fra jeg var 20 til jeg var 22 slo opp fordi min angst og depresjon ble værre og siden da har jeg vært singel pga jeg utviklet en frykt for intimitet...

Det er jo en kjensgjerning at ingen far er perfekt alle fedre har sagt og gjort dumme ting...

 

 

Anonymous poster hash: 4e173...c4a

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er til syvende og sist opp til deg, og det går an å tilgi uten at man lemper på konsekvensene, men du skal ikke ha dårlig samvittighet hvis du vil leve livet videre uten ham etter noe slikt, eller ikke greier å tilgi ham for den saks skyld.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Gjest 4e173...c4a skrev (23 minutter siden):

Det er jo en kjensgjerning at ingen far er perfekt alle fedre har sagt og gjort dumme ting...

 

 

 

Anonymous poster hash: 4e173...c4a

Det her går så utrolig langt forbi det at den unnskyldningen skal du ikke skape for ham.

Jeg har en liten datter selv og jeg kunne aldri i min villeste mørke tanker forestille meg å gjøre noe sånt mot henne, selv om jeg var "stresset og overarbeidet". 

Det er opp til deg om du velger å tilgi og ha noe form for relasjon til faren din, men det er også tydelig at dette har skapt store problemer for deg i ditt liv, noe det selvsagt gjør med barn som blir seksuelt misbrukt. 

  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
Gjest dfb36...1cc

Ingen er perfekte og alle gjør feil ja.

Men det faren din gjorde er langt forbi noe som går under feil eller uperfekt foreldre. 

Det er et seksuelt overgrep mot et lite barn. Det er misbruk og omsorgssvikt. En bevisst handling og skade ingen friske mennesker ønsker å utsette barna sine for, men beskytte mot. Uansett hvor stressa og dårlig økonomi man har. 

Han prøver å bortforklare hendelsen. Setter seg selv i offerrollen, spiller på samvittigheten din. En som virkelig angrer gjør ikke det. En som vet hvor sinnsykt galt dette er, vet at det er du som er offeret og ingenting kan forklare eller rettferdiggjøre en slik handling. 

Nei, han fortjener ingenting, absolutt ingen verdens ting annet enn straff. 

Du skal gjøre det som gjør deg godt. Det som er riktig for deg. Du skal aldri ha dårlig samvittighet ovenfor han, tro at han var noen offer eller tro at stress gjør at folk begår seksuelle overgrep mot barna sine. Aldri ta valg utfra hva han ønsker. 

Anbefaler å oppsøke hjelp til vonde tanker og for å kunne bearbeide det du har vært igjennom. 

 

Anonymous poster hash: dfb36...1cc

Lenke til kommentar

Nei: En pedofil blir ikke uten videre "frisk". Det er mulig man i en liten grad kan unskylde ham hvis dette var for 33 år siden ettersom det var mindre oppmerksonhet og kunnskep om slikt den gangen. Men det er og forblir fortsatt feil det han gjorde! Og igjen: Han er ikke uten videre blitt "frisk" selv om det er gått 33 år siden dette hendte!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...