Gå til innhold

Nei til pride 2024!


Anbefalte innlegg

Baranladion skrev (17 minutter siden):

Det å bli brun, kan absolutt være godt for den mentale helsen. 

Tussi skrev (17 minutter siden):

Jeg soler meg brun fordi jeg synes det er godt og vil vøre fornøyd med egen kropp, handler overhodet ikke om seksualitet da jeg er ace 

Og akkurat det samme kan disse karene med lærgreier si. Frihet for meg selv, men ikke for dem med klær jeg selv ikke liker, det er definitivt noe seksuelt, øyet som ser. 

 

  • Liker 5
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gavekort skrev (8 minutter siden):

Tenker uansett at det er mange likheter med intensjon for kvinner i bikini og menn i puppy gear.

Enig, samtidig så mener jeg det er en ganske stor forskjell også :) 

Gavekort skrev (9 minutter siden):

Jeg tenker at seksuelle normer og seksuell moral er veldig arbitrært. Det er ikke alt som trenger å se dagslys i en parade, men å demonstrere seksuelle subkulturer synes jeg er en nyttig praksis, så kan folk få et litt sunnere blikk på sin egen og andres seksualitet. Det vil gjøre folk mindre skamfulle og mer tolerante.

Nå vil ikke jeg konkludere på vegne av deg, men betyr ikke det egentlig at det ikke er noen grense for hva som kan vises frem i paraden?

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
frohmage skrev (5 minutter siden):

Du synes de ikke passer inn i en parade for mangfold og inkludering?

Satt på spissen så passer vel alt inn i en parade for mangfold og inkludering. 

Så er mitt inntrykk av Pride, at det både er en feiring av mangfold og inkludering, men den viktigste funksjonen til Pride (i mitt hode) er kampen den står for, i hovedsak for homofile og andre mennesker som har blitt forfulgt, diskriminert og kjempet for å få lov til å elske den de vil. 

Fetisjer er mer å elske med noen på den måten man vil. 

Det er to vidt forskjellige ting, og jeg skjønner ikke hva fetisjer har i paraden å gjøre. Det gjør meg egentlig ingenting, jeg bare forstår det ikke. 

 

Endret av Baranladion
  • Liker 4
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Baranladion skrev (13 minutter siden):

Det er to vidt forskjellige ting, og jeg skjønner ikke hva fetisjer har i paraden å gjøre. Det gjør meg egentlig ingenting, jeg bare forstår det ikke.

Fair nok det, men mitt inntrykk er at de uansett er så liten del av paraden at det er unødvendig å bekymre seg over.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
1 hour ago, Gavekort said:

Ærlig talt så synes jeg du fremstår litt hysterisk nå. Hva er det vi ser? Noen lærstropper og en maskert mann? De fleste damer i bikini er mer provokative enn det der.

Dessuten så er det ikke alle foreldre som er i det tankesettet at det å vise seksualiteten sitt mangfold vil korrumpere barnesinnet. Pro-LGBT foreldre er vanligvis ikke de som har samleie med lyset av og i misjonærstilling. Jeg er fullt klar over hva puppy play BDSM er. Jeg tror den jenta avbildet har fått en positiv opplevelse, og har på ingen måter blitt seksuelt utnyttet eller moralsk korrumpert. Opplevelsen er trolig mer positiv enn det meste hun vil oppleve gjennom media.

Fetish utstyr og klær har ingenting i offentligheten å gjøre, det tilhører hjemmet og soverommet, med mindre du synes det er greit med sex forran unger? Eller vise et barn porno? Eller introdusere de til alkohol? Hvor går grensa? 

Det er en ting å fortelle et barn at en mann kan elske en annen, det er noe annet å vise sine intime interesser forran det samme barnet i det offentlige. Lær og pup masker er en fetish, et voksent tema med en åpenbar seksuell tilknytning. Det hører ikke hjemme forran et barn i det offentlige. Dette er ikke noe som burde trenge forklaring da det omhandler grunnleggende folkeskikk uansett hvilken tid på året det er. Vi ser ikke slike parader andre måneder i året, så hvorfor skal juni være greit å vise andre, offentlig, hvem og hva man gjør i senga?

Ærlig talt. 

image.png?ex=665e3110&is=665cdf90&hm=3a9

image.png?ex=665e3111&is=665cdf91&hm=ed0

image.png?ex=665e3111&is=665cdf91&hm=b25

>3-6 år. 

Faen er dette for en "barnebok"? Jesus fucking christ.

Som jeg sa i posten min på side 34, ting har gått for langt. Slike voksne emner har ikke noe rundt et barn å gjøre. 

1 hour ago, Snikpellik said:

Ja? Din påstand er at siden to spillselskaper ikke har pride i logoen på X, så er det bevis på at "trenden globalt lener mot at folk har fått nok av pride da det har gått for langt".

Det er en helt absurd påstand i seg selv, men den faller totalt gjennom når begge selskapene nå promoterer pride i andre kanaler og den ene av dem bokstavelig talt har et pride-innlegg øverst på sin offisielle Instagram-konto i skrivende stund, mens den andre har et retweetet pride-innlegg øverst på sin X-konto.

Folk flest er ikke weirdos som tenker på pride som "ideologi", "indoktrinering av barn" eller "perverse mannegriser". De fleste ser enkelt og greit på pride som en positiv feiring av mangfold og inkludering som alle uproblematisk bør kunne stå for.

Igjen, du beviser at du ikke klarer å lese. Vel, lese klarer du, forstå er noe annet. Det er to eksempler på spillselskaper, dette burde være åpenbart og ikke nødvendig med at jeg burde trenge å dra fram en teskje. Jeg forventer at du er såpass intelligent. Du kan søke opp alt ifra Ubisoft til Activision Blizzard til alt mulig annet og ikke finne et fnugg av pride logoer. Saudi Arabia hadde ikke noen pride logo i fjor heller, rart at det ikke ble kalt ut. Mon tro hvorfor.

At de selger merch er noe de gjør hvert eneste år hele året rundt og er ikke et poeng, eneste årsaken til at individer poster er fordi det er individer som feirer. Individer kan feire så mye de vil så lenge de ikke oppfører seg dårlig offentlig, noe folk reagerer på i første omgang. Selskaper derimot kan holde kjeft og lage produkter og de ser ut til å ha lyttet til det, spesielt da siden Target og Budlight blant annet har mistet mange titalls milliarder gjennom poengløs virtue signaling mot det progressive venstre som ikke kjøper produktene dems i første omgang. 

37 minutes ago, AtterEnBruker said:

Fant et par mask-off setninger jeg bare måtte kommentere på. Jeg brukte ikke siter-funksjonen på de da jeg mener at det vil bidra til å legitimere og verdiggjøre disse setningene ytterligere. Og det vil jeg virkelig ikke bidra med.

 

"Du snakker ikke om det norske folk, men kun de som går i Pride-parade". (svar på en artikkel om hvordan pride-deltagere er allminnelige mennesker i forskjellige yrker).

Som om "det norske folk" og "de som går i pride-paraden" er to vidt forskjellige konsepter, og ikke kompatible. Ikke representative for "det norske folk", hva nå enn det er. Snakk om splitt og hersk.

 

"Jaha? Å være imot seksualisering, inndoktrinering, sterilisering og kastrering av barn er "radikal høyre"?

 

Nei, å bevisst LYVE om at skeive er ute etter å seksualisere, indoktrinere, sterilisere og kastrere barn er radikal høyre. De to første anklagene er dog lettere å hoppe mentalgymnastikk rundt. Mens de to siste er åpenbart jugendverderber/jugendverfuhrer-skremmenarrativ.

 

Til slutt: Tilhengere av Pride og liknende bevegelser, trenger egentlig ikke å benekte at Pride er "politisk", i forsvar mot kulturkrig-høyre. Man har altså blitt lurt i retorisk felle, der spillreglene er satt av kulturkrig-høyre som hevder å snakke for "mannen i gata", der ordet "politisk" er et skjellsord. Og da blir optikk forståelig en forsvarsrefleks.

Pride og skeives rettigheter er såvisst politisk. Men ikke mer politisk enn selve konseptet med utdanning, skolegang og oppdragelse. Det er ikke politisk på samme måte som f.eks en gjeng folk i dress og slips som diskuterer tariffavtaler. Men nærmere politisk i retning konseptet "Stopp, ikke mobb kameraten min", som i en god stund har vært en del av den pedagogiske lærerplanen/rammeverket.

Å avgjøre at barn skal lære matte, norsk, engelsk, samfunnsfag, osv, er også politisk. Ettersom vi oppdrar og forbereder dem til å bli en del av samfunnet.

Kan i det minste ha ballene til å sitere direkte. Noen ville nok kalt det for pysete. 

"Alt er politisk". Nei, du vil bare bruke denne unnskyldningen til å dytte dette vrangforestilte politiske våset ditt i alle kriker og kroker for å bruke det til å angripe/separere folk. Gå ut, ta på noe gress. Skaff deg en hobby som ikke innebærer å være evig sint på nettet. Det mener jeg seriøst. Gå ut og få deg noe luft. 

  • Liker 7
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Yakamaru skrev (5 timer siden):

Det er to eksempler på spillselskaper, dette burde være åpenbart og ikke nødvendig med at jeg burde trenge å dra fram en teskje. Jeg forventer at du er såpass intelligent. Du kan søke opp alt ifra Ubisoft til Activision Blizzard til alt mulig annet og ikke finne et fnugg av pride logoer.

?

image.thumb.png.3d6c7a068d56fb54dde55942ae179c75.png

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Baranladion skrev (7 timer siden):

Det er to vidt forskjellige ting, og jeg skjønner ikke hva fetisjer har i paraden å gjøre. Det gjør meg egentlig ingenting, jeg bare forstår det ikke. 

Forskjellige seksuelle uttrykk har alltid vært en del av pride-paradene. Pride er også en feiring av seksualitetsmangfold.

Når det er sagt så er slike ting en så forsvinnende liten del av paraden at jeg selv ikke kan huske å ha sett noe sånt de årene jeg har sett på den i Oslo. Tror det er vesentlig mer sjanse for å se noe lignende hvis man ser på et russetog.

Mange her har aldri har sett på pride og aner ikke hva det er for noe, det er i hvert fall helt åpenbart!

Endret av Snikpellik
  • Liker 5
Lenke til kommentar
Yakamaru skrev (13 timer siden):

Menn og kvinner er fundamentalt forskjellige og liker forskjellige ting, noe noen folk ikke klarer å håndtere fordi ideologien dems forteller at alt er en "sosial konstrukt" som de feiler gang på gang på gang å rakke ned på og ødelegge. 

Hvis du tenker over det du skriver her, så skriver du egentlig at menn skal være på én måte, og kvinner på en annen. Med andre ord så skaper du sosiale normer på hvordan det spesifike kjønnet skal være. 

 

 

Endret av RRhoads
  • Liker 4
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (1 time siden):

Forskjellige seksuelle uttrykk har alltid vært en del av pride-paradene. Pride er også en feiring av seksualitetsmangfold.

Når det er sagt så er slike ting en så forsvinnende liten del av paraden at jeg selv ikke kan huske å ha sett noe sånt de årene jeg har sett på den i Oslo. Tror det er vesentlig mer sjanse for å se noe lignende hvis man ser på et russetog.

Mange her har aldri har sett på pride og aner ikke hva det er for noe, det er i hvert fall helt åpenbart!

Leather pride /BDSM pride hadde en egen seksjon i paraden i fjor, en ganske stor en og, med svært leather-pride flagg og 2 menn i tøyler som dro sine mestre i en hesteslede. 

Så er jeg enig i det siste du sier, jeg har sett mye pride og aner ikke lenger hva det er for noe, og dersom seksualmangfold og fremvisning av kinks og fetisjer skal være en del av Pride, så kan jeg også forstå foreldres skepsis til at Pride skal være en så stor del av barnehage og skole i juni hvert år. - Selvom  BDSM og puppyplay ikke er en del av pensumet. 

Men jeg gir meg nå, pride paraden blir faktisk kulere med en BDSM del, og litt "over kanten" seksjoner, jeg bare forstår fremdeles ikke hva kinks og fetisjer har i paraden å gjøre. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
1 hour ago, RRhoads said:

Hvis du tenker over det du skriver her, så skriver du egentlig at menn skal være på én måte, og kvinner på en annen. Med andre ord så skaper du sosiale normer på hvordan det spesifike kjønnet skal være. 

Han skriver vel snarare att kvinner och men er det och inte att de ska vara det. 

Men det är ju den klassiska ironin.

Hvis man ser på jämställdhet och en viss feminism så är kvinner och men identiska förutom lite fysologi och alla forskjeller man ser förklaras av negativ påverkan av samfundet och framför allt men.

Den subjektiva könsidentitet och bytte av könsidentitet blir helt meningslös hvis det faktiskt ikke er noen annan forskjell mellan kvinner och men än lite fysiologi.

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
9 hours ago, AtterEnBruker said:

Fant et par mask-off setninger jeg bare måtte kommentere på. Jeg brukte ikke siter-funksjonen på de da jeg mener at det vil bidra til å legitimere og verdiggjøre disse setningene ytterligere. Og det vil jeg virkelig ikke bidra med.

Klarer du å se for deg en demokratisk verden med åpen diskusjon dersom ingen skal sitere hverandre plutselig?
Bare fordi de er "for uenige"?

Jeg bare spør...

  • Liker 7
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
2 hours ago, RRhoads said:

Hvis du tenker over det du skriver her, så skriver du egentlig at menn skal være på én måte, og kvinner på en annen. Med andre ord så skaper du sosiale normer på hvordan det spesifike kjønnet skal være. 

Jaaaaaaa, det er akkurat det jeg skrev. Hva er poenget ditt?

  • Liker 3
Lenke til kommentar
1 hour ago, Bing123 said:

Klarer du å se for deg en demokratisk verden med åpen diskusjon dersom ingen skal sitere hverandre plutselig?
Bare fordi de er "for uenige"?

Jeg bare spør...

Er en ting å være uenig, det kan og vil vi være hele dagen. Det er en annen ting å gå rundt og kalle andre for "not C's" indirekte gjennom hvordan de ordlegger seg. 

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Yakamaru skrev (15 timer siden):

Jaha? Å være imot seksualisering, indoktrinering, sterilisering og kastrering av barn er "radikalt høyre"? Dette kommer fra en venstre radikal, så tas med en nokså stor klype salt. 

Jeg har ingen synspunkter som ikke deles av store deler av partiet Høyre i dette temaet. Dermed er politiske syn en irrelevant stråmann, og du misforstår hva som er venstre side i denne debatten.

Å fortelle noen sannheten om hvordan mennesker fungerer er ikke indoktrinering.

Forestillingen om varig sterilitet ved hormonblokkere er misinformasjon.

https://www.thelancet.com/journals/lanchi/article/PIIS2352-4642(21)00139-5/fulltext

Barn kastreres ikke. De eneste som kjønnslemlester barn er kristne, jøder og muslimer. Kjønnsbekreftende kirurgi gis bare voksne.

...og seksualisering av barn forekommer ikke mer enn i befolkningen for øvrig, meg bekjent.

 

Så.

0 av 5.

Vil du prøve igjen? Eller prøve noe nytt?

Endret av Red Frostraven
  • Liker 6
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Gavekort skrev (15 timer siden):

For meg så virker det opplagt at bikini er en måte for kvinner å uttrykke seksualitet på, ikke fordi den er til rent pragmatiske formål.

I en parade så kan det være for å demonstrere sin seksuell subkultur. Det kan godt være at de uttrykker sin seksualitet de også, men jeg kan si med høy sannsynlighet at det ikke er en seksuell akt, selv om du skulle finne glede med å være en puppy i offentligheten. En seksuell akt er en handling noen gjør for å bli seksuelt stimulert.

Jeg synes uansett at denne debatten her er svært interessant, da spesielt å trekke paralleller til mindre tabu måter å uttrykke seksualitet på, slik som bikini og miniskjørt.

Det er en viktig debatt når nesten ingen mennesker er helt seksuelt A4.

Egentlig er trange klær generelt også seksualiserende. Eks. sykkeldresser og treningstøy. Før var jo shorts ganske vide, så bluferdighet er et tilbakelagt stadie.

Samtidig som kvinner lå toppløse og solte seg i parkene på 90-tallet. Nå er trenden tilbake om ikke å bruke BH.

Kan tenke meg at det er litt ulikt, hvor stor plass seksualitet har i livet. Og at gjengen i hundekostyme og BDSM-seksualitet er for de over gjennomsnittet aktive og interesserte.

Mens andre knapt har sex og mer tradisjonelt på soverommet, på tross av 70-tallet og Flower Power. Incels er opptatt av at det ikke blir noe på dem. Min mor var mest opptatt av at man kunne få barn av det, dvs. trigge seksualangst pluss kristen skole og og abort som synd/drap. Negative ting som kjønnssykdommer, kropp som noe skambelagt istedenfor nytelse.

I følge både leger, psykologene og Freud er seksualitet veldig viktig i livet, også for helsa. På en måte handler det om hvor mye livslyst man har.

Jeg har også en grense over hva man trenger å vise fram til barn. Samtidig er jo denne delen et veldig lite innslag i Pride-toget. De provoserer antagelig litt ekstra pga. homofili/homofobi. BDSM - eller hva de som spiller hund med munnkurv heter, har også en lang historie med diskriminering som fortsatt pågår og behov for å bli sett og akseptert.

 

Jeg husker toget i fjor som en fantastisk fargerik og gledesfyllt parade. Folk danset og sang, både i toget og blant tilskuerne som heiet deltakerene fram. Og folk var som deg og meg, noen mer pyntet, for å vise at det var transer, feire dagen el. Funksjonshemmede og eldre ble omsorgsfullt tatt vare på for å kunne delta. Enda bedre enn 17. mai, med det alvorlige bakteppet: terrorisme og drapene på London pub.

Verdt å få med seg.

  • Liker 4
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Yakamaru skrev (15 timer siden):

Fetish utstyr og klær har ingenting i offentligheten å gjøre, det tilhører hjemmet og soverommet, med mindre du synes det er greit med sex forran unger? Eller vise et barn porno? Eller introdusere de til alkohol? Hvor går grensa? 

Det er en ting å fortelle et barn at en mann kan elske en annen, det er noe annet å vise sine intime interesser forran det samme barnet i det offentlige. Lær og pup masker er en fetish, et voksent tema med en åpenbar seksuell tilknytning. Det hører ikke hjemme forran et barn i det offentlige. Dette er ikke noe som burde trenge forklaring da det omhandler grunnleggende folkeskikk uansett hvilken tid på året det er. Vi ser ikke slike parader andre måneder i året, så hvorfor skal juni være greit å vise andre, offentlig, hvem og hva man gjør i senga?

Ærlig talt. 

image.png?ex=665e3110&is=665cdf90&hm=3a9

image.png?ex=665e3111&is=665cdf91&hm=ed0

image.png?ex=665e3111&is=665cdf91&hm=b25

>3-6 år. 

Faen er dette for en "barnebok"? Jesus fucking christ.

Som jeg sa i posten min på side 34, ting har gått for langt. Slike voksne emner har ikke noe rundt et barn å gjøre. 

Ganske slitsomt å utbrodere argumentene sine bare for å se dem pløyet over med total regress fra en fyr som ikke gadd å delta før et døgn senere.

90% av innlegget ditt er også bare moralprekener uten å ta hensyn til den moralske nyanseringen jeg har gjort.

Vi er langt fordi dette nå, så om du vil delta igjen så får du svare på et av de mange argumentene som har blitt lagt frem.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
16 hours ago, Snikpellik said:

?

image.thumb.png.3d6c7a068d56fb54dde55942ae179c75.png

On 2.6.2024 at 8:39 PM, Yakamaru said:

Morsomt også at du ikke siterte screenshotsa av Bethesda og Blizzard. Trenden globalt lener mot at folk har fått nok av pride da det har gått for langt. Spesielt når barn blir involvert.

^ Er det slik at du gjør dette med vilje?

image0.jpg?ex=665f439e&is=665df21e&hm=65

Disse tallene fra Pew Research er fra 2022. Skal bli interessant å se tallene fra 2023 og 2024 og framover, om de overhode har ballene til å vise dem i første omgang.

https://www.pewresearch.org/social-trends/2022/06/28/americans-complex-views-on-gender-identity-and-transgender-issues/

image.png.be125b9978b0ba2de374697cf9fadf09.png

https://hbr.org/2024/03/lessons-from-the-bud-light-boycott-one-year-later

https://edition.cnn.com/2024/05/10/business/target-pride-merchandise-june-2024/index.html

https://www.npr.org/2023/05/28/1178644956/companies-pull-back-from-pride-campaigns-after-backlash-and-threats-toward-emplo

11 hours ago, Red Frostraven said:

Jeg har ingen synspunkter som ikke deles av store deler av partiet Høyre i dette temaet. Dermed er politiske syn en irrelevant stråmann, og du misforstår hva som er venstre side i denne debatten.

Å fortelle noen sannheten om hvordan mennesker fungerer er ikke indoktrinering.

Forestillingen om varig sterilitet ved hormonblokkere er misinformasjon.

https://www.thelancet.com/journals/lanchi/article/PIIS2352-4642(21)00139-5/fulltext

Barn kastreres ikke. De eneste som kjønnslemlester barn er kristne, jøder og muslimer. Kjønnsbekreftende kirurgi gis bare voksne.

...og seksualisering av barn forekommer ikke mer enn i befolkningen for øvrig, meg bekjent.

 

Så.

0 av 5.

Vil du prøve igjen? Eller prøve noe nytt?

"Vi seksualiserer og indoktrinerer ikke barn". Nei? Hva er dette for noe da?

https://www.dragstoryhour.org/

image.png.ea96c88e2cab676c8d162c6fd954e072.png

"It's what it sounds like! Storytellers using the art of drag to read books to kids in libraries, schools and bookstores".

Hvorfor skal barn bli involvert i drag shows og "drag story hour"? Hvorfor ikke voksne? Hvorfor ikke voksne som for eksempel jobber på en byggeplass eller på et lager?

https://www.thedailybeast.com/obsessed/generation-drag-shows-the-beautiful-rise-of-teen-and-tween-drag-queens

https://www.npr.org/2022/06/16/1105544325/drag-shows-children

https://www.washingtonpost.com/outlook/2021/06/29/pride-month-kink-consent/

Det at barn spesifikt er et mål for deg og din ideologi er alt man trenger å vite.

I denne tråden ovenfor for over et år siden spurte jeg deg direkte om du visste om Lupron(leuprolide), et middel som brukes til sterilisering/kjemisk kastrering av voldtektsmenn og pedofile, også brukes i hormonbehandling. Du bablet helt off-topic om no etikk eller helt anna borteblåst vås i en post like under i svaret ditt, noe som indikerer at du ikke visste hvordan du skulle håndtere til å ha hatt løgnene dine direkte konfrontert. Og nei, hormonblokkere er kun "reversible" hvis de brukes i en veldig kort periode, men det forhindrer fortsatt ikke langvarige bivirkninger/effekter. Brukes de over lengre tid er ikke den langsiktige effekten mulig å påvirke lenger, dvs sterilisering.

https://wng.org/roundups/study-effects-of-puberty-blockers-can-last-a-lifetime-161722038

https://www.nrk.no/nyheter/helsedirektoratet_-hormonbehandling-av-barn-kan-bli-strammet-inn-1.16432989

https://www.helsedirektoratet.no/retningslinjer/kjonnsinkongruens/utredning-behandling-og-oppfolging#ved-kjonnsinkongruens-bor-generelle-prinsipper-for-utredning-og-behandling-folges-praktisk-informasjon

Lever du under en veldig stor bautastein, eller er dette enda en rekke løgner du prøver å pushe?

7 hours ago, Gavekort said:

Ganske slitsomt å utbrodere argumentene sine bare for å se dem pløyet over med total regress fra en fyr som ikke gadd å delta før et døgn senere.

90% av innlegget ditt er også bare moralprekener uten å ta hensyn til den moralske nyanseringen jeg har gjort.

Vi er langt fordi dette nå, så om du vil delta igjen så får du svare på et av de mange argumentene som har blitt lagt frem.

Du fikk svaret ditt, dog det er et svar du ikke liker. 

Det at jeg ikke deltar så veldig ofte ser jeg ikke på som relevant i det hele tatt da jeg blant annet har et liv å leve og er opptatt med andre ting. Jeg har postet i denne tråden før og for ca 2 uker siden. Har heller ingen interesse i å kaste bort tid på en 50-runders boksekamp som ikke går noen steder.

Hvor går grensa? Liker å spanke kjerringa med en mulig litt for stor pisk, eller liker å bli spanket? Løpe rundt med en "litt" for stor hestedildo? Pet play? BDSM? Voksne som liker å gå med bleier, mulig legge en litt for stor kabel i den, og ha dem rullendes i en stor nok barnegrind med hjul nedover paraden? 

Å være stolt over noe er en ting, å vise hvor mulig pervers man ellers er i soverommet ute i det offentlige er en annen. Private ting som fetishes og kinks har ingenting i det offentlige å gjøre, det er noe som man holder til soverommet og det private. Diskusjonsforum, Discord, Telegram, et al er åpenbart unntak.  

Nå, det er ingenting galt å være pervers eller ha kinks/fetishes i seg selv, de fleste har et eller annet de liker om det så bare er et par søte knesokker. Men det har ingen plass i pride eller det offentlige. 

Endret av Yakamaru
  • Liker 5
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Yakamaru skrev (8 timer siden):

^ Er det slik at du gjør dette med vilje?

image0.jpg?ex=665f439e&is=665df21e&hm=65

Disse tallene fra Pew Research er fra 2022. Skal bli interessant å se tallene fra 2023 og 2024 og framover, om de overhode har ballene til å vise dem i første omgang.

https://www.pewresearch.org/social-trends/2022/06/28/americans-complex-views-on-gender-identity-and-transgender-issues/

image.png.be125b9978b0ba2de374697cf9fadf09.png

https://hbr.org/2024/03/lessons-from-the-bud-light-boycott-one-year-later

https://edition.cnn.com/2024/05/10/business/target-pride-merchandise-june-2024/index.html

https://www.npr.org/2023/05/28/1178644956/companies-pull-back-from-pride-campaigns-after-backlash-and-threats-toward-emplo

"Vi seksualiserer og indoktrinerer ikke barn". Nei? Hva er dette for noe da?

Her var påstanden din at "trenden globalt lener mot at folk har fått nok av pride da det har gått for langt", og så poster du undersøkelser om white evangelicals i USA sine holdninger til transpersoner, som om det er relevant eller skal være argumenter for en sånn påstand. Tror du virkelig at du har et poeng her nå, eller hva greia?

Endret av Snikpellik
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...