Gå til innhold

Nytt amotor.no design


Anbefalte innlegg

tjaa, jo.... egentlig litt av begge deler.... sett at allyse har en heilt forferdelig smak på ka han synest er fint da? :p

Hehe. Jeg har jo sagt Mikka sitt er pent, og stilrent. Det er ingen som nekter for det, men for bruk på amotor.no trur jeg PoleCat må nesten gå av med seieren til nå. Dette er det som jeg kan se for meg best brukbart over lengre sikt :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
"PoleCat | *finito* sier:

har prata med mr.berg om en sammensmelting"

 

- PoleCat @ msn...

 

Kan bli veldig über til slutt :D

Blir nok veldig vanskelig, med mitt flate og enkle kontra hans effektfylte.

Ideèn er vel i og for seg god, men det blir nok verre med utførelsen.

 

@ arve; sladrehank! :p

 

@ allyse; finnpussing av logo og jakt etter nye bakgrunnsmotiver er i gang.

Kommer med resultatet (forhåpentligvis) i løpet av kvelden.

Lenke til kommentar

ER forsåvidt enig i at bildet på 1.1.18 ikke var det beste, men det var mest anonymt, noe som for meg er viktig. Se på v.1.1.17 for eksempel. Der blir øynene dratt opp mot de hvite kantene på veien fordi det er en kontrast man legger merke til. På en side som amotor.no, er det ikke logoen man vil at folk skal se på... Jeg vet ikke om dette gjelder andre, men kontrasten blir litt tiltrekkende å se på, og kan forstyrre i en side som ellers er såpass behagelig å se på... I hvertfall når man er *trøtt*.

Lenke til kommentar

Vi har internt kommet med en beslutning; Dette er den headeren vi ønsker å bruke: http://polecat.demoted.org/amotor/index18.htm logoen er perfekt og bakgrunnen er etter vår mening meget flott og lager en meget god dybde i headeren.

 

Vi kan mao si PoleCat går av med seieren for denne "compoen". Det har vert veldig vanskelig å komme til en beslutning da bla Mikka leverte det jeg vil kalle som en ekstremt nær konkurent, men vi ønsker å holde oss litt i relatert hw style.

 

Dere er alle ekstremt flinke designere!

 

Gratulerer PoleCat!

Lenke til kommentar

Bare en greie om vinnerforslaget: Kombinasjonen liten skrift + lite luft over og under tekst + svart på noe mørk farge + caps. Det trenger ikke være noe galt med disse tingene isolert sett, men tilsammen blir resultatet at menyen er noe vanskelig lesbar, spesielt på min 1280x1024 monitor.

 

Legg så til det faktum at brukeren gjerne "føler seg fram" over de ulike linkene, og at liten tekst lettere da vil skjules når musepekeren er posisjonert over linken.

Endret av NuB
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...