Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Reklamasjon/ garanti og heving av kjøp


aleks-

Anbefalte innlegg

Hei. Kjøpte bil av forhandler etter en stund bynte bilen å tulle, sendte mail om problemet fikk ikke vite noe av de. Så feilkode å alt på bilen sendte det til forhandleren etterhvert, alt vart tatt undersjøkt i garanti tiden ikke av forhandler ettersom de ikke va interessert. Nå har jeg bevis på alt som vart undersøkt å feil som verksted fant. De tok tilslutt kontakt etter 3månder da kunne jeg sjekke feilen å de vil fikse opp. De prøver å ta alt på forsikringen min, har kontaktet advokat grunnet verksted mener det er 50/50sjangs jeg får problemer med motor senere pga spon som er i systemet så vil heve kjøpet å det mener advokat er en god grunn til å heve, men det mener ikke forhandleren.

Forhandler ringte tilslutt å mente det var en sensor feil så var bare å kjøre rundt med det. Forhandler har fått tid siden august til nå i november å få sett på det men vart først interessert i å diskutere dette i starten av november. Etter al bevis i garanti.

Ps sett i etterkant de er vrange av heving av kjøp av bil og div verksted regning som har blitt funnet i garanti på andre biler.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
bzzlink skrev (10 minutter siden):

Få hjelp av advokaten slik at du får formulert kravet mot forhandleren.

Det er viktig å stille krav og sette frister. 
 

Ta de til forliksrådet med krav om å heve kjøp.
 

 

Takker, skal prate med advokaten iløpet av neste uke, så han får sett alt jeg har og hva verksted sier å sende alt til forhandler 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...