RaymondK Skrevet 17. oktober 2023 Del Skrevet 17. oktober 2023 Pleier som regel å la kjøttstykker ligge på benken en stund før pannesteking. Føler da at man får bedre kontroll på temperaturen i panna. I dag skal jeg steke en svær breiflabbhale, og tanken slo meg at det kanskje kunne vært lønt å den ligge å temperere seg en stund. Den er jo veldig "kjøttete", og store biter vil jo potensielt inneholde mye "kulde" som kan kjøle ned panna. Lenke til kommentar
SpecialForce Skrevet 21. oktober 2023 Del Skrevet 21. oktober 2023 Fisk generelt bør ikke få mye varme fordi fisk er lettbedervelig. Den skal ikke tempereres. Du kan lese litt mer om ulike måter for å tilberede fisk her hos NDLA:https://ndla.no/nb/subject:1:fdefda2a-7d3a-4749-92cf-24ad466a20db/topic:1:a3f05680-5dc3-42ee-918b-e04b3f4c4c30/topic:2:186085/topic:1:ecbb6479-88c4-4cd2-b669-8bee10bf1fdd/resource:32226aea-220b-477b-8784-db885a44dc32 Lenke til kommentar
RaymondK Skrevet 25. oktober 2023 Forfatter Del Skrevet 25. oktober 2023 Nåh. Kom ikke å fortell meg at fisk bederves av å tempereres en time. Det er bare tull. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå