Gå til innhold

Noen som tempererer fisk før steking?


RaymondK

Anbefalte innlegg

Pleier som regel å la kjøttstykker ligge på benken en stund før pannesteking. Føler da at man får bedre kontroll på temperaturen i panna. I dag skal jeg steke en svær breiflabbhale, og tanken slo meg at det kanskje kunne vært lønt å den ligge å temperere seg en stund. Den er jo veldig "kjøttete", og store biter vil jo potensielt inneholde mye "kulde" som kan kjøle ned panna.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fisk generelt bør ikke få mye varme fordi fisk er lettbedervelig. Den skal ikke tempereres. Du kan lese litt mer om ulike måter for å tilberede fisk her hos NDLA:https://ndla.no/nb/subject:1:fdefda2a-7d3a-4749-92cf-24ad466a20db/topic:1:a3f05680-5dc3-42ee-918b-e04b3f4c4c30/topic:2:186085/topic:1:ecbb6479-88c4-4cd2-b669-8bee10bf1fdd/resource:32226aea-220b-477b-8784-db885a44dc32

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...