Gå til innhold

Krigen mellom Israel og Hamas


Melding lagt til av Uderzo,

Vennligst ikke post politiske memes, det har kun en negativ effekt på diskursen, gjentagelser kan føre til advarsler.

Anbefalte innlegg

UglaSukk skrev (6 timer siden):

Er det ungarske selskapet en front for Mossad?

"According to the official company register in Hungary, BAC is involved in activities ranging from the manufacture of electronic medical devices and electronic components to the extraction of natural gas and crude oil. This is a classic scam company profile.

A reporter for German broadsheet DW visited the company's address in Budapest only to find a residential house split into apartments, with the only proof that the company is based there being an A4 sheet of paper with BAC's name taped to one of the glass doors, along with the names of several other companies. When asked, residents of one of the other apartments told DW that they didn't know this company and rarely see any correspondence sent to the address."

https://www.sott.net/article/494894-BAC-Consulting-The-Mossad-Front-Company-And-The-Hezbollah-Pager-Explosions

Vil det bli et resultant her at folk I den arabiske verden vil styre unna elektroniske ting produset I Vesten, og heller velge kinesiske merker?

Hvis VI leser om det, skal man vedde på at etterretningsorganene og statsledelsen i Iran gjør det samme. På et sted der ute i dette landet sitter det en mann som kan ha vunnet Darwins pris som det dummeste vesenet i historien. Denne mannen er helt sikkert nå langt, langt ned i et hull omringet av rasende folk som innså at Hizbollahs og IRGCs kommunikasjonsutstyr hadde blitt kompromittert slik at de er kastet ut i en krise uten ende. Det kan ta evigheter å spore ned originalitet bak hver eneste ting man har i hele spektrumet fra innkallingsmiddel til avansert digital datakommunikasjonsenhet som må gjennomsøkes for å finne ut om disse er minert eller ikke. Selv russerne kan bli opptatt, da de hadde anskaffet seg ganske mye fra Iran. 

Dette er ikke lovende, for å si det mildt. 

Hizbollah og IRGC-Q i Libanon er blitt dels lamslått som et resultat - så israelerne kan nå ta fordel av dette i sine militæroperasjonene som vil kort sagt være snakk om å fullføre 2006-Libanonkrigen. 

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Han feiget ut. Nå kommer helt sikkert flere tusen Hizbollah-medlemmer og titusener av medlemmer i vasallmilitsene i flere land til å spørre seg om det er verdt å bli værende i en stadig mer utsatt situasjon uten å kunne slåss tilbake. Jeg vil ikke være overrasket om det diskuteres i Libanon, Syria og Irak som Iran om man burde gi opp, nå har de sett hvordan disses lederne vek unna hver gang det kom grove provokasjoner og de merker at troverdigheten er i ferd med å få seg et knekk. 

Israelerne får lov til å beholde initiativet og bestemme hvordan det skal være, da er halvparten av krigen allerede tapt - og det vet de fleste Hizbollah-medlemmer med innsiktsevne. 

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar

Det har startet. Siden oktober 2023 hadde israelerne nøysomt malte ned Hizbollah litt etter litt, over 11,000 våpen var sendt inn i Libanon - og bare 2,500 våpen i retur, av dette ytterst lite, flere hundre på det mest, traff sivile og militære mål med vekslende hell. Minst 5,000 mål har blitt truffet som et absolutt minimum, og det er kjent at hundrevis av tonn med våpen hadde blitt ødelagt. Samtidig hadde man vært meget opptatt med å infiltrere hele støtteapparatet omkring Hizbollah og IRGC-Q, personsøkerangrepet og den etterfølgende ødeleggelsen av kommunikasjonshubene hadde hendt fordi de kunne følge med det som skje på innsiden. De er flere skritt foran, kanskje hele sju mil foran Hizbollah og IRGC-Q som har blitt helt skikkelig utmanøvrert, narret opp i snurr og lammet som kraftig ydmyket. 

Det er helt sikkert at israelerne nå har hver eneste militærsmiddel i sikte i hele Sør-Libanon. Ved å skape kaos og tvil har de slått ut reaksjonsevnen for overveldende ildåpning mot Nord-Israel fordi når det er så mange våpen spredt rundt omkring og så få våpenkyndige menn til rådighet, er kommunikasjon svært essensielt. Meldinger om diverse elektroniske maskiner som ødelegges - som solcellekraftverker og korttjenestemaskin - kan tyder på at automatikksystemet omkring fjernstyring av rakettbatteriene kan ha blitt kompromittert/slått ut. 

Det kan betyr at israelerne kan slå til med full kraft. 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
ParadiseCity skrev (5 timer siden):

Du har jo vist ganske klar at du misliker arabere sterkt. Du må gjerne grine og syte så mye du vil fordi jeg linka til en nettavisen artikkel men la meg gjenta; jeg er ikke forfattern.

Dette innlegget blir også rapportert, du kan ikke vise til ett eneste innlegg hvor dette står,  jeg misliletbsterkt arabiske islamistiske grupper, ikke vanlige arabere! men jeg antar du gaslighter, det blir uansett rapportert, og du blir blokkert fra og med nå

Trist at du velger ubegrunnet personangrep heller enn en grei diskusjon

Endret av Tussi
  • Liker 9
Lenke til kommentar

Hvis man teller antall muhajid på martyrsiden til Hezbollah, så er det 37 av dem. Så det var antallet hezbollah soldater som ble drept. Jeg ser at det libanesiske helsedepartementet ikke opplyste om at de 37 hezbollah medlemmene var soldater eller sivile, og noen bruker det (kanskje ikke i denne tråden) som et argument for at de 37 kunne være av den sivile delen av hezbollah, men det var jo lett å faktasjekke.

Det gir en treffsikkerhet på over 90%, hvis sårende har samme ratio.

Endret av shockorshot
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Tussi skrev (3 timer siden):

Dette innlegget blir også rapportert, du kan ikke vise til ett eneste innlegg hvor dette står,  jeg misliletbsterkt arabiske islamistiske grupper, ikke vanlige arabere! men jeg antar du gaslighter, det blir uansett rapportert, og du blir blokkert fra og med nå

Trist at du velger ubegrunnet personangrep heller enn en grei diskusjon

Støtter deg der, når man tyr til løgner og personangrep så har man tapt debatten rett og slett. 

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...