Gå til innhold

Islam, Progressive kvinner, og Incels


Anbefalte innlegg

Progressive kvinner virker til å være de som er minst engstelig for Islams inntreden i Norge og Europa, men det er de som har mest(alt) å tape på at Islam sprer seg til for eksempel ateistiske konservative, eller Incels.

Om man ikke høyt verdsetter vår religiøse kulturarv(som jeg gjør), og liberale samfunn, så er jo Islam en drøm for mange menn, en patriarkalsk religion som får slutt på den tullete feministiske mannevonde moderne kulturen. 

De partiene med mest kvinner er nesten regelrett mest progressiv og flyktning-liberal. 
https://www.ssb.no/415765/oppslutning-om-de-ulike-partiene-etter-kjonn-alder-utdanningsniva-og-innvandringskategori-prosent

Det kvinnedominerte partiet SV har lenge vært en sterk pådriver for å ta inn enorme mengder muslimske flyktninger, ikke brenne koranen, tillate bønneutrop, halal, og svinfrie barnehager, osv osv. Det samme kan ofte sies om de andre progressive partiene som ofte er kvinneovervektig, AP, MDG, Rødt.

Oppsumering: Islam og Progressiv liberalisme er totale motsetninger.
Så er det jo hele greia med homofili og trans, og hvordan de behandles under Islam.
Det er en interessant motsetning, og kanskje en som vil slå tilbake på venstresiden i fremtiden.
Hvordan kan spesielt SV-kvinner være så tolerant for Islam?
Det hadde vært fint med noe mer dypt-tenkende svar enn ''menneskerettigheter'' og ''religionsfrihet''.

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Som jeg har sagt i andre sammenhenger, så er hatet fra venstresiden mot den vestlige verden så sterkt, at det skygger for all fornuft og logikk... derfor er de villig til å trakke tilbake til den mørkeste middelalder, med dets grimme  menneskesyn... bare det ikke er kirken eller noe annet vestlig som står bak...

Derfor var også SV og RV de største motstanderne til å støtte Ukraina i begynnelsen av krigen. Og innerst inne støtter de nok Putin ennå, etter som han "angriper" vesten...men det selger dårlig...det har de jo forstått....derfor hoppet de over..

  • Liker 3
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Det er veldig enkelt... La meg forklare.

Etter at feminist bevegelsen hadde fått rettigheter og mer respekt i samfunnet, og det egentlig ikke var mer rettferdighet å hente, var det en del damer som så ett potensiale i å bruke bevegelsen som en stor shit test. En god del kvinner ville ikke være med på å lage denne shit testen, og meldte seg ut. Men shit testen var viktig og gøy for andre kvinner.

Som vi vet så feilet menn i nesten hele vesten denne store shit testen.

Skuffet og oppgitt så skjønte disse kvinnene at de måtte finne menn fra andre steder som var villig til å stå på prinsipper og ta upopulære avgjørelser. De kvalitetene de savnet fra marshmalliserte vestlige menn.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...