Gå til innhold

Burde vi protestere på de sterke endringene i det internasjonale helsereglementet? Kan ytterste fall bli å forlate WHO?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Morromann skrev (12 timer siden):

Det burde jo i det minste har vært nevnt i valgkampen i 2021 at man ønsket en slik avtale med WHO slik at velgerne kunne få gjøre opp en mening dersom vi ikke skulle ha folkeavstemning om det. Så denne traktaten bør ikke bli gyldig i Norge før tidligst høsten 2025 slik at det kan bli et tema i valgkampen det året og man kan gjøre seg opp en mening før man legger stemmeseddelen i boksen.

Det ble tatt opp under valgkampen, dog av mindre partier med lite omtale i mediene.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Crooked Cracker skrev (13 timer siden):

Som i praksis innebærer at Norge blir fritt vilt, ikke helt det samme.

 

Det er jo også en sannhet med modifikasjoner at vi bare fritt kan inngå avtaler som det passer "oss"; eller det vil si, at folkevalgte inngår avtaler bak ryggen på oss uten at vi blir presentert vilkårene fullt og helt eller har fått anledning til å si VÅR mening, som det infamøse eksempelet med ACER for eksempel. Demokratiet Norge er tross alt OSS; "we the people", ikke politikerne som er ment å være våre tillitsmenn og tjenere og ikke våre herskere selv om noen av dem kanskje tror det selv. Og - avtaler som innebærer suverenitetsavståelse og endring av Grunnloven kan bare inngås med KVALIFISERT flertall i Stortinget, det vil si 2/3 flertall. Uten et slikt kvalifisert flertall er avtalen ugyldig og ulovlig inngått. Det er også for å sikre befolkningen mot maktmisbruk av vi også har maktfordelingsprinsippet, noe desverre stadig flere og flere av innbyggerne er vet mindre og mindre om.

Crooked Cracker skrev (13 timer siden):

Det ble tatt opp under valgkampen, dog av mindre partier med lite omtale i mediene.

Sikter du nå til stortingsvalget for 2 år siden eller kommunevalget som var i år? Kommunevalg har ingen egentlig relevans i dette spørsmålet. Jeg kan ikke huske at dette var et tema for 2 år siden.

Investigator224 skrev (13 timer siden):

Jeg tenker det er like greit å tenke på Kina som våre fiender ja.  Og ihvertfall i denne sammenhengen.

På 1990-tallet, som var en optimistisk tidsalder i historien snakket mange om at med den utviklingen som var på gang i Kina kom de i fremtiden til å bli mer likt Vesten. Det er desverre ikke akkurat der det har gått, heller omvendt - det er Vesten som har blitt mer og mer likt Kina og vestlige ledere ser mer og mer entusiastisk på forferdelige og dystopiske ideer som har vært utprøvd i Kina med begeistring og mener det er en god ide for våre land også, som ansiktsgjenkjenning, "sosial kreditt", digitale sentralbankpenger og som vi har sett i de siste årene - viruslockdown.

Neil Ferguson i England lovpriste den kinesiske virusresponsen og hvordan de fikk"brutt en barriere" og fikk vestlige land til å tenke at "kan Kina gjøre slike dystopiske ting kan vi også gjøre det":

https://www.thetimes.co.uk/article/people-don-t-agree-with-lockdown-and-try-to-undermine-the-scientists-gnms7mp98?region=global

 

Endret av Morromann
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...