Gå til innhold

Beste Gameplay


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Denne posten har ingen mening. Blir som å spørre hvilken farge som er best.

 

Men jeg min oppfatning av beste spilleopplevelse er et fps spill i en organisert klan som spiller liga-kamper og cupkamper (slik som på www.clanbase.com) med voice communication som f.eks teamspeak eller ventrilo, og som har høyt tempo og lagspill. Det er først når spillet består av å slå en motstander som sitter i andre enden at spilleopplevelsen blir komplett. Det er under slike omstendigheter at spillet utvikler seg, når man spiller mot motstanderens taktikk, og ikke noe scripta eller forhåndsgenerert ai.

Lenke til kommentar

Kan vi ikke si at gameplay er tendensen til å ville spille spillet om og om igjen selv etter at du har klart det flere ganger og/eller flere år etter utgivelsen. Det er jo nesten alltid noen spill du faller tilbake på etter å ha kaste 400,- ut av vinduet på et annet nytt spill som bare er grafikk. Så her er et par PC-spill jeg liker å gå tilbake til:

 

Escape Velocity Nova (PC versjonen, ja de er like, men dog)

Fallout

Gothic

Hardwar

IL2-Sturmovik (med Forgotten Battles)

One Must Fall: 2097

Pontifex/Bridge Builder serien (med fare for å bli hekta)

Lords of the Realm

Rise of Nations

Stars!

Thief

Transport Tycoon

X-COM: Terror From the Deep og UFO: Enemy Uknown

 

Litt tragisk å tenke på at det nesten bare er gamle spill på lista mi... En del bra nyere spill også, men disse har ikke blitt gameplaytesta nok til at jeg kan si at jeg vil fortsatt spille de om et par år.

Lenke til kommentar

Beste GAMEPLAY? Hmm...

 

Zelda er variert og fint, det liker jeg. Dark Cloud er også underholdende på flere måter, og jeg synes også Mario Party-serien gir mye variert og bra gameplay. Morrowind må selvfølgelig med på en sånn liste, makan til bredt gameplay skal en vel lete lenge etter på PC. Battlezone 2 sitt gameplay likte jeg også godt - flott krysning av RTS og FPS.

 

Må bare få lov til å rette på andres meninger bittelitt her, synes jeg må få lov til å kverrulere på folk som fører opp spill som CS som svar på en slik undersøkelse. Jeg skal IKKE gå i fella og si at de ikke skal synes det, men jeg skal få lov til å foreslå at de stikker nesa litt ut i spillverdenen og prøver mer enn ETT spill før de svarer på et slikt spørsmål.

 

Edit: GÅ, for svarte, gå, gå, gå!

Endret av JayHeM
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...