Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Anbefalte innlegg

nebrewfoz skrev (7 minutter siden):

Vaksinene er like i den betydning at begge er mRNA-baserte vaksiner, men de har ikke eksakt samme innhold. Derfor trenger det ikke å bety noe at den ene har mer "virkestoff" enn den andre. Mengden "virkestoff" pr dose har de ulike produsentene kommet fram til gjennom uttesting av vaksinene.

Du kan finne mye informasjon om begge vaksinene her:
https://www.ema.europa.eu/en/human-regulatory/overview/public-health-threats/coronavirus-disease-covid-19/covid-19-medicines/covid-19-vaccines-key-facts

https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/spikevax
https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/comirnaty

Men det var jo nettopp forskjellene i vaksinene jeg var ute etter, og de er jo langt fra like. Spørsmålet her er jo hvorfor FHI sier de er like når de absolutt ikke er det. Man kan aldri tro på noe det instituttet sier.

Når det gjelder de gravide kvinnene så var det altså lagrede blodprøver de sjekket. Så de kunne nok ikke påvise viruset den gang, og det heller ikke sikkert at de så etter det. Derfor var det ganske oppsiktsvekkende at de fant viruset i disse blodprøvene lenge før viruset egentlig eksisterte.

Du er mester i å misforstå.

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
22 minutes ago, Trulss said:

Men det var jo nettopp forskjellene i vaksinene jeg var ute etter, og de er jo langt fra like. Spørsmålet her er jo hvorfor FHI sier de er like når de absolutt ikke er det. Man kan aldri tro på noe det instituttet sier.

Svaret du får vil i stor grad avhenge av spørsmålet som blir stilt. Jeg har ikke sett noen av delene, så det er ikke mulig å vurdere om det er FHI som feilinformerer eller du som misforstår.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
On 19.8.2023 at 1:11 PM, Dikedis said:

Myokarditt er, ifølge en rekke leger som har uttalt seg om dette over de siste årene, noe nær en dødsdom, uansett hvilken "grad" av betennelse man først blir diagnostisert med.

Det var da ett utsagn. Og så et annet:

Quote

Det store flertallet blir frisk og uten varige skader på hjertet. 

https://nhi.no/sykdommer/hjertekar/ulike-sykdommer/hjertemuskelbetennelse-myokarditt/?page=6

 

Endret av arne22
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Nepa skrev (På 6.10.2023 den 12:04 PM):

Han nevner jo også det faktum at kreftsvulster utvtikler seg over perioder på mellom 2 og 30 år men det har blitt påstått at folk fikk "turbokreft" bare måneder etter at man hadde tatt vaksinen. Og han påpeker at individuelt sett er det relativt få som får alvorlige skader fra vaksinen men at det er alt for mange til at det kan ignoreres og at såpass mildt som covid nå er post-omicron er det egentlig ingen grunn til å ta flere coronavaksiner i det hele tatt, noe jeg forsåvidt er helt enig i.

Måtte bare riste på hodet for litt siden over at REKTOREN på UiO presterte å sitte i Dagsnytt 18 og si at "uten coronavaksinen hadde vi fortsatt vært sperret inne i våre hjem". Virkelig? Vi hadde FORTSATT hatt dystopiske og drakoniske lockdown mot et virus som nå har mutert til en røff forkjølelse og mildere enn influensa. Vi snakker om en rektor på et universitet! Sslikt kan man nok vente å høre fra den jevne kunnskapsløse Dagbladleseren på gata, fra hvermansen, men skulle tro at rektoren på Norges største universistet hadde basiskunnskaper om historie og sykdommer. Har han i det hele tatt hørt om hvordan spanskesyken tok slutt? Det er sjokkerende at rektoren for vår største utdannelsesinstitusjon kan prestere å si slikt.

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Morromann skrev (2 timer siden):

Måtte bare riste på hodet for litt siden over at REKTOREN på UiO presterte å sitte i Dagsnytt 18 og si at "uten coronavaksinen hadde vi fortsatt vært sperret inne i våre hjem". Virkelig? 

Fint det sjokkerer deg. Men hvis beskjeden er å låse skoler, barnehager og arbeidsplasser, og mange nok følger beskjeden, hva da? Da vil de andre være avhengige av å finne alternative lokaler.  

Lenke til kommentar
Nepa skrev (19 timer siden):

Fint det sjokkerer deg. Men hvis beskjeden er å låse skoler, barnehager og arbeidsplasser, og mange nok følger beskjeden, hva da? Da vil de andre være avhengige av å finne alternative lokaler.  

Nå var poenget mitt strengt talt at det er høyt utdannede personer i offentligheten som offentlig lirer av seg at vi fortsatt ville befunnet oss i en nedstengings-unntakstilstand nå i oktober 2023 uten vaksinen, til tross for at coronaviruset for lengst har utviklet seg til noe som er harmløst for de fleste uansett vaksinestatus og at ingen ville ha brydd seg, og at det knapt ville gitt noen avisnotis om omicron-varianten hadde vært det opprinnelige viruset.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...
SanneOrdForDeg skrev (På 19.10.2023 den 9:30 PM):

En ting er iallefall sikkert, at de som døde av covid viruset, døde ikke for intet. Det vil påvirke evolusjonen og det vil ha masse å si for de gjenværendes immunitet mot liknende sykdommer i fremtiden. De døde for oss slik at vi kan leve.

Jeg er ganske uenig 

1) Døde ikke for intet

Jo, det var SVÆRT mange som døde for intet. Ene og alene med ikke respektere enkle forholdsregler og nekte vaksine seg.

2) Vil det påvirke evolusjon ?

For de individer som ikke har gjort seg ferdig med reproduksjon kan jeg tildels være enig. Nå har jeg ikke statistikk fremfor meg, men mener å huske at de unge greide seg ganske bra. 

Det kan muligens hjelpe til med bedre flokk immunitet ved fremtidige lignende utbrudd. Dette vil beskytte de som ikke er immun mot sykdommen og dermed påvirke evolusjon ved at deres genmateriale lever videre. Men tror ikke det var dette du tenkte på.

3) Vil det masse å si for de gjenværendes immunitet

Nei ikke i det heletatt, din immunitet er fullstendig separert fra andres immunitet.

3) De døde for oss

Det eneste dette kan være forklaring for et man har mistet noen nær.
Det er forståelig, men likevel ikke noe jeg syns er korrekt

  • Liker 4
Lenke til kommentar
  • 7 måneder senere...
Dikedis skrev (På 9.9.2023 den 11:39 PM):

Injeksjonene med syntetisk mRNA innkapslet i lipide nanopartikler (fettbobler) med poly-etylen-glykol er svært kreftframkallende, og en rekke leger rundt om i verden slo alt for mange måneder alarm (tysk-svenske Ute Krüger, MD, DMedSci, ved Lunds Universitet, var en av de første):

Vi står overfor en eksplosjon av alle slags krefttyper, ofte i form av "turbokreft" (kreft som utvikler seg så utrolig fort at man knapt rekker å oppdage den før man plutselig er full av den, og har fått en dødsdom).

Takk Kreftforeningen for deres massive følelsesmessige utpressing rettet mot "uvaksinerte" vinteren 2021/2022 (inkludert julen).

Kreftforeningen inneholder sikkert mange gode og velmenende mennesker, men på høyere nivåer er den utvilsomt det man på engelsk kaller en Gatekeeper eller Limited Hangout; de hevder å bekjempe kreft, men vil ikke snakke om behandlinger (med f.eks. visse naturmidler som ikke kan patenteres, og som "Big Pharma"-mafiaen derfor er imot) eller radikale livsstilsendringer som virkelig kunne ha redusert antallet nye krefttilfeller.

Gravende journalister (eksempelvis George Webb) hevder nå at den kreftframkallende siden ved injeksjonene er en del av en større plan (Webb har studert det skjulte nettverket av personer og organisasjoner knyttet til gallionsfigurer som Robert W. Malone, en mann som er et klassisk eksempel på Limited Hangout-metoder):

de som står bak dette har tenkt å tjene seg søkkrike på å selge "løsningen" på den nye kreftbølgen også; individuelt tilpasset "kreftbehandling" med nye mRNA-preparater.

La oss hoppe tilbake til situasjonen som var høsten 2021, og like fram til våren 2022, altså for bare litt over ett år siden. Har dere allerede glemt galskapen som da hersket? Så sent som i februar 2022 snakket man i alvorlige ordelag om å arrestere og tvangsinjisere alle de "uvaksinerte" delene av befolkningen i to store europeiske land, Tyskland og Østerrike. Interessant at akkurat de to landene ble plukket ut som "pilotprosjekter" for voldelig tvangsmedisinering, ikke sant? I Hellas forsøkte man å skattlegge dem som ikke ville ta de nye mRNA-preparatene, og i Canada kom de massive, men fredelige lastebilsjåfør-protestene, en form for sivil ulydighet som den canadiske regjeringen innførte en form for krigstilstand for å kunne slå med, ved hjelp av politivold og økonomisk terror. Har dere allerede glemt alt dette, bare ca. 18 måneder senere?

Dette var situasjonen her i Norge høsten 2021:

Kreftforeningen er, som mye av resten av verden, bokstavelig talt blitt sprøyte gal.

Denne tidligere kredible organiasasjonen gir nå sitt indirekte samtykke til drakoniske nedstengninger som overhodet ikke står i forhold til trusselen som viruset representerer, til fortsatt vaksinering på tross av at skader og dødsfall overgår alle tidligere vaksiner til sammen (når man studerer databaser som EUDRAVIGILANCE), til institusjonalisering av jevnlig tvangsmedisinering av hele befolkninger, inkludert barn og unge, til innføringen av det globale kontroll- og overvåkningssystemet som alt tyder på at vaksinepassene vil utgjøre begynnelsen på, og til den totalt umoralske handlingen det det er å tvinge eller presse et menneske til å ta en potnesielt farlig medisin …

Dette har gått altfor langt. Nå er det nok!

Utdrag fra brev til Kreftforeningen:

Dere bør være klar over følgende:

Det er ikke lenger noen som helst tvil om at mennesker nå dør unødig i Norge og i mange andre land fordi myndighetene nekter å anbefale utstrakt og tidlig behandling av COVID-19 med Ivermectin og andre effektive og relativt ufarlige medikamenter anbefalt av legeorganisasjoner som FLCCC.

Det kan ikke lenger være noen tvil om at myndighetene lar mennesker dø unødig for å øke frykten i befolkningen for SARS-CoV-2.

Det kan ikke lenger være tvil om at visse aktører med vitende og vilje søker å øke frykten for SARS-CoV-2 for å drive en så stor andel av befolkningen som overhodet mulig til å si ja til såkalte koronavaksiner som de fleste yngre og friske og normalt intelligente mennesker ellers aldri hadde funnet på eller gått med på å ta.

Det er ikke lenger noen som helst tvil om at de såkalte koronavaksinene som nå promoteres av myndighetene, og til og med av Kreftforeningen, bare utgjør begynnelsen på et tvangsmedisineringsregime, som vil innebære opptil tre eller fire boosterdoser hvert eneste år, i overskuelig framtid!

Det kan ikke lenger være tvil om at et av målene med institusjonalisering av de nye koronavaksinene er innføringen av det digitale kontroll- og overvåkningssystemet som de såkalte vaksinepassene og tilhørende apper og databaser vil muliggjøre, og utgjøre begynnelsen på.

Dette vil bli et totalitært system, bokstavelig talt: "Alle SKAL med", enten de vil eller ikke.

Under er en kort video om krefteksplosjonen i kjølvannet av "vaksineringen":

 

Den vaksinen der høres ut som noe som Josef Mengele og Theodor Morell ville hatt mikset sammen rene giftstoffer alt sammen 

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Så en liten snutt av mannen alle her på forumet hater, synd at det er så mye fornuft i det han sier..
Legg merke til at han oppfordrer folk til å tenke selv da: Dr. John Campbell:

PS: Jeg har gjort mitt til å spre genene, kanskje verre med dere som leser her...  😝

Endret av Woff
  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Woff skrev (4 minutter siden):

Så en liten snutt av mannen alle her på forumet hater, synd at det er så mye fornuft i det han sier..
Legg merke til at han oppfordrer folk til å tenke selv da: Dr. John Campbell:

PS: Jeg har gjort mitt til å spre genene, kanskje verre med dere som leser her...  😝

Jeg tenker selv derfor er jeg uten  venner 😋

Lenke til kommentar
Woff skrev (3 minutter siden):

Da var de neppe mye å samle på vil jeg tro.. Kanskje de var ferdig utdannet i rett tro? 🙄

Nei det var ikke det 😉 ja jeg er tidligere barnevernsbarna (Fikk ingen skolegang) alle har jo rett på skole sier de men da er det jo rart at jeg ikke har noen skole så jeg ser ting sånn som de er og dømmer etter det mulig du har rett der @Woff de er utdannet i rett tro (Hjernevasket) 😉 

  • Hjerte 2
Lenke til kommentar

mRNA ble rushet ut på markedet rekord-raskt p.g.a Covid-19. Normalt må godkjennings-prosessen for slikt igjennom svært rigide sikkerhets-sertifiseringer før det når offentligheten.

Dette er et eksempel på hvor galt det kan gå, og klippet omhandler AstraZeneca sin vaksine som ikke er mRNA basert.

Endret av vidor
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...