Gå til innhold

Presidentvalget i USA 2024


Gjest Slettet-ZwZXKsIXQp

Anbefalte innlegg

Mannen med ljåen skrev (Akkurat nå):

Å gi ansettelse til ulovlige innvandrere bør gjøres straffbart. Arbeidsgivere kan gi ansatte med statsborgerskap fast ansettelse, skikkelig lønn og ordnede forhold.

Da forsvinner mange jobber og prisene øker fordi arbeidsgiverne går konkurs.  Løsningen er å tillate temporary work permits for migrants for jobber som statsborgere ikke vil ha men det vil ikke republikanere snakke om, selv om arbeidsgivere ønsker det.

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det du sier kunne selvsagt være en løsning. Som polske jordbærplukkere i Norge. De kommer ikke for asyl, trygd eller statsborgerskap. De kommer for sommerjobb som betaler bedre enn i hjemlandet, hvor de returnerer etter sesongen.

De krysser grensen på lovlig vis, i henhold til EØS-reglene. Polske arbeidere bruker ikke menneskesmuglere for å komme til Norge. Å vise passet på grensen hadde ikke vært mye ekstraarbeid om det ble innført. Det ville uansett vært i orden i henhold til EØS. Det må kunne ordnes i USA også.

Er det slik at man ikke klarer å bli enig om kriteriene for å slippe inn utlendinger, og derfor ønsker demokratene å sabotere håndhevelsen av eksisterende regler, så de kan komme inn ulovlig?

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Rhabagatz skrev (18 minutter siden):

Kan det ha vært politikken? I så fall helt uforståelig at folk skulle blande politikk inn i et valg.

Å være politisk leder er mer enn å være en vandrende politisk plattform.

At McCain tapte er greit å ha i mente om man vil forstå fenomenet Trump. I hvertfall slik det var i 2015-2016.

Man oppfattet republikanske boomer-politikere, a la McCain, som livredde for å være kontroversiell - for da ble man kansellert - så da ble man stående med luen i hånden ovenfor demokrater/venstresiden - som man oppfattet det som satt med definisjonsmakten - og ikke kunne si noen ting utenom vissvassete ingenting - så tapte man valget uansett.

Det var her det begrepet cucked kom fra.

Det er gjerne slik man må forstå Im gonna build a wall. Ikke at å bygge en mur var så lurt i og for seg - men at man bare tok det verste man kunne si, ganget det med 10, og bare dundret løs. Og så ble man forsøkt kansellert - men istedetfor å beklage seg og moderere seg så bare dundret man bare videre og liksom ikke forsto at man hadde sagt noe galt. Og så ble han ikke kansellert. Og da hadde man proof of concept for at man kunne bare forandre spillereglene  - istedet for å bare la seg cucke av de som satt med definisjonsmakten ifht tolkningen av spillereglene.

Dette illustreres i ansiktsurrtykket  til Jeb Bush, hvor Trump vulgært bare pisser på og disser han, og Bush bare står der som et gap og en dessforut og ikke skjønner hvorfor de voksne ikke griper inn for dette er jo ikke lov. Vel in love and all is fair. Og når man ser på politikk som krig så trenger man en pitbull, ikke en som står og venter på at pappa skal komme og gripe inn når noen oppfører seg som en dumming.

Lenke til kommentar
jjkoggan skrev (44 minutter siden):

Mange arbeidsgivere er helt avhengig av ULOVLIG INNVANDRING fordi republikanerne vil ikke jobbe med demokratene til å gjør mange av disse jobber lovlige og kontrollerte.

Hvis jobben er ulovlig er det vel ikke akkurat greit uansett? Hvilke jobber snakker vi om?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
jallajall skrev (20 timer siden):

Alle i partiet var fullstendig klar over Bidens helse under primærvalget. Millioner av stemmer rett i søpla.

Hva har dette med saken å gjøre? Du bytter jo bare tema.

jallajall skrev (20 timer siden):

:cool:

image.png.2aba98ce3200618c98e4ac31b61f0dc8.png

Ja, storløgnere pleier å "vinne" debatter ved å lyve så det renner av dem. De lyver så mye at det blir umulig å motbevise alle løgnene. Det kalles en Gish-Gallop.

  • Liker 5
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar

Innvandrerne som smugles over grensa uten å utføre papirarbeid og vise pass er ulovlige innvandrere. De tar lavlønte jobber som statsborgere ikke vil gjøre til den slavelønna. Så lenge de ikke begår andre kriminelle aktiviteter enn å være smuglet inn, så gjør de mye nyttig i landbruk, håndtverkere, osv.

Endret av Mannen med ljåen
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
1 hour ago, Kenhten said:

Du må være overlegen militært. Du må ha kontroll på informasjon, d.v.s. media.

Hvis dette er din idé av et statskupp så skal jeg klare å ta over det norske Stortinget og regjeringen med en velfylt pølsevogn rundt lunsjtider plassert midt i Stortingsparken. 

Dette er bare feil, det har vært nok av statskupp og forsøk på statskupp som har skjedd uten militær overlegenhet, spesielt i afrika.

I din feilaktige versjon så var en av verdens mest kjente statskupp, da bolsjevikerne begikk statskupp i Russland i oktober 1917, ikke et statskupp siden det ikke ble gjort med støtte fra militæret (de var passive til begge sider) og de ikke hadde kontroll over informasjonen.

Det er helt latterlig historieløst.

Jeg legger også merke til at du har null problem med handlingsforløpet og finner ikke feil med det, men velger å argumentere definisjonen av statskupp. Det viser hvilken verdi du selv putter i demokratiet.

Endret av shockorshot
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Tåkefyrste skrev (20 timer siden):

Du står i fronten og kaller Trump og velgerne hans nazister, sammenligner han med hitler, kaller han en fascist og krigshisser. Jeg nekter å tro at du har gjort noe som helst research om fyren, og bare hyler med sammen med resten av hylekoret. Jeg forstå bare ikke hva du prøver å tjene på dette konstante hatet? Det ender bare med at ingen tar deg seriøst.

Jeg kan ikke fordra Biden som president, men jeg står ikke å finner på løgnaktige utsagn om at han er en nazist eller har noen slags personlig vendetta mot han av den grunn.

Han er en fascist og krigshisser. Det er et faktum. Husk at han blant annet ønsker å angripe Mexico, og visepresidentkandidaten hans ønsker å starte krig med Iran.

Det er vel heller du som ikke har gjort research hvis du ikke har fått med deg slike ting.

Jeg var faktisk ikke spesielt begeistret for Biden heller, og holdt med Bernie Sanders da Biden vant den kampen. Men Biden har vært bedre enn fryktet, og han er uendelig mye bedre enn fascisten og psykopaten Trump.

  • Liker 5
  • Innsiktsfullt 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Joeal88 skrev (20 timer siden):

Kan du peke ut 5 positive ting som Biden har gjort under sitt presidentskap?

Fikk Trumps inflasjon under kontroll.

Fikk tilbake hundretusener av arbeidsplasser som Trump outsourcet, og la til enda flere.

Avsluttet den siste krigen USA aktivt var involvert i.

Rekordlav arbeidsløshet.

Økte minimumslønnen for utallige amerikanere.

  • Liker 4
  • Innsiktsfullt 3
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (4 minutter siden):

Lite er morsommere for familien Trump enn Russlands ti år lange og pågående overgrep mot Ukraina. «LOL 😂».

GTEs1zTWcAAiydp?format=jpg&name=large

 Hvis dette er ekte, dvs lagt ut av Trump ( tror ikke zelensky hat skrevet det) så er det kvalmt

  • Liker 6
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...