Gå til innhold

Presidentvalget i USA 2024


Gjest Slettet-ZwZXKsIXQp

Anbefalte innlegg

Å synke til en patetisk motstanders nivå er et tap for alle. Ikke at det overhodet er mulig å synke så lavt her, men når (the supposed) "good guys" oppfører seg som noe annet så er vi på ville veier.

Endret av bo1e
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er vanskelig å sette en aldersgrense, men jeg tenker at presidentkandidater bør være under 70 år. Det som er viktig er at de kan utføre taler og debatter på en bra måte. Det klarer ikke Biden lenger noe som gjør han til en veldig dårlig kanditat. Dette kommer til å svekke mulighetene til at demokratene får mange nok stemmer. Det noe av de samme problemene med Trump også, men det hjelper ikke demokratene så mye.

Lenke til kommentar

Clinton vs. Trump var i utgangspunktet en valgkamp der en klødde seg i hodet over at ingen av partene klarte å stille opp med noe bedre. Nå er det jo blitt hinsides absurd. 
 

Trump er åpenbart et dårlig valg, men jeg lurer på hva det gjør med tilliten til systemet at motkandidaten er en kandidat som fremstår helsemessig fullstendig uegnet og der jeg tror få virkelig tror han har helsen til å fungere skikkelig i fire år. Med Clinton kunne en i det minste si at en hadde tro på at hun var godt egnet, selv om mange mislikte henne. En stemme på Biden vil jo utellukkende handle om å holde et dårlig alternativ ute, og kanskje mest være en stemme mot motparten. Det må gjøre noe med folk. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Delvis skrev (55 minutter siden):

Kan ikke noen som kjenner han makte å forklare Biden at det er håpløst for han å fortsette? Bare det at han ikke skjønner hvor soleklart det er at han bør trekke seg, tilsier inhabilitet alene. Hallo..

Det er ikke uvanlig at bestefaren benekter å innrømme/akseptere at han ikke kan gjøre noe pga sin alder.  

  • Liker 1
Lenke til kommentar
bo1e skrev (4 timer siden):

Jeg syns ikke det ser ut som Bidens svekkelser erkjennes utad i særlig grad. Og jeg skjønner ikke hvorfor det å velge en annen kandidat ikke en gang er en mulighet. Stadig flere på demokratenes side krever nettopp det for hver dag som går.

Biden vant primærvalget.  Mener du partilederne burde velge kandidaten på en udemokratiske prosess slik som skjer i Norge?

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Svein M skrev (3 timer siden):

Det er vanskelig å sette en aldersgrense, men jeg tenker at presidentkandidater bør være under 70 år. Det som er viktig er at de kan utføre taler og debatter på en bra måte. Det klarer ikke Biden lenger noe som gjør han til en veldig dårlig kanditat. Dette kommer til å svekke mulighetene til at demokratene får mange nok stemmer. Det noe av de samme problemene med Trump også, men det hjelper ikke demokratene så mye.

I de aller fleste land er øvre grense 67 år før man går av med pensjon. Hvorfor ikke det gjelder for å stille som President skjønner jeg ikke. Visst Trump blir valgt så er han 1 år eldre enn Biden er nå når han må gå av. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
jjkoggan skrev (30 minutter siden):

Biden vant primærvalget.  Mener du partilederne burde velge kandidaten på en udemokratiske prosess slik som skjer i Norge?

Primærvalget var vel mer en seremonisk greie enn et valg, var det ikke? Hadde all informasjon vært tilgjengelig da så hadde det kanskje gått annerledes. Kanskje det å holde ting skjult er en dårlig idé.

Men uansett om det var sånn eller sånn da, så er situasjonen en helt annen nå. Og de har mulighet til å reagere på den nye situasjonen ifølge alle eksperter jeg har sett uttale seg om det. Er du uenig?

Lenke til kommentar
WiiBoy skrev (6 timer siden):

Han tar avgjørelsen basert på andre sitt arbeid og andre sine vurderinger, det er hovedsakelig kun en enkel oppgave dersom du har tillit til folkene under deg. 
Det er ikke sånn at presidenten finner ut konsekvensene av atomvåpen bruk, både politisk og humanitært. Det er heller ikke slik at presidenten sender av gårde raketter. Presidenten gir kun grønt lys.

Det er derfor DT kunne spille mer golf som president enn som ledere av Trump Org. Presidenten trenger ikke å gjøre så mange faktiske oppgaver.

Det stemmer ikke. Det amerikanske presidentembetet er nemlig unik ved å være en ren enmannsregjering som betyr at ingenting kunne skje uten presidentens medvirkning. Dette var innforstått i de fleste presidentperioder helt siden begynnelsen uansett om det var et aktiv styre eller et styre basert på rådgivernes evne til å gjøre mesteparten av arbeidet for presidenten; men stort sett er det en administrasjon fremfor en regjering. Det er en veldig stor forskjell. Og Trump, da han var president, brydd seg ikke - og villig ignorere plikten som gjør at nesten alle som var i regjering med ham, har kommet med meget kraftige advarsler mot gjenvalg av ham. I en ministerregjering trenger ikke statsministeren å henge seg i hva en andre minister gjør, i en enmannsregjering må presidenten godkjenne/autorisere enhver andre gjør. Rådgiverne har nemlig ikke politisk makt, den er bare på lån fra presidenten, mens ministre har. Og presidenten må vite om hans rådgivere fortjene hans tillit - og dermed kan ikke bare gir grønt eller rødt lys uten videre. Dette i seg selv er et meget stort og tungt ansvar, for enhver disse gjør, faller på hans direkte ansvar. Det er derfor ikke rart at arbeidet som presidenten i USA er meget stressende. 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Det var vel i primærvalget en burde funnet andre kandidater enn Biden og Trump. Nå er det vel vanskelig å bytte de ut om de ikke trekker seg selv, eller at helsen blir så dårlig at de går ut av den grunn. Mange vil vel nå også være forsiktig med å komme med kritikk av egen kandidat. Når en stemmer så er det vel også slik at en tenker at visepresidenten kan ta over om nødvendig.

Endret av Svein M
  • Liker 1
Lenke til kommentar
19 minutes ago, PolarD said:

Med Trump så vet man til en viss grad hvem sitter ved roret

Med trump så vet man ikke bare til en viss grad, men fullstendig hvem som sitter med roret.

Og det er en selvgod, narsissistisk tåpe som skjønner ingenting men selv er overbevist om at han vet alt bedre enn alle andre.

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

"I don't know if it was complacency, or deceit, or whatever it is," 

Jon Stewart is angry the Democratic Party 'wasn't honest' about Biden and landed the US in a 'rock and a hard place' position (msn.com)

Det er oppstått kraftige motsetninger innad i demokraterpartiet som ser ut til å forverre seg dag for dag fordi Biden nekte å gi etter, og det er tegn på at han mente det er Obama som står bak den voksende blokken som indirekte ser ut til ha fått den gamle garden fra før kongressvalget i 2022 med seg. Biden blir mer og mer stridbart og sta, noe som Obama og topplederne innenfor partiet hadde fryktet fordi de er smertelig klart over hans voldsomme trassvilje. 

Men som Stewart hadde sagt; det var en ufattelig stor feil å la situasjonen oppstå omkring Bidens helse, nå er det et meget stort flertall - 83 % etter de siste meningsmålingene - som mener hans alder har blitt et stort problem - og det skyldes etter min mening at det var et maktvakuum etter veteranpolitikerne som Pelosi gikk av i januar 2023, da den nye kongressen skulle overta. Den nye ledelsen var dermed dårlig rustet for å takle Biden, som ifølge rykter hadde begynte med å skjule hans tilstand. Det er svært mistenksomt at han hadde ikke helsesjekk flere ganger. Da hadde Trumps hetskampanje for å høyaktualisere Bidens alder - som var der helt siden høsten 2020 - eksplodert, slik at det skape støy som gjør at mange forsvart Biden uten å ta nærmere kikk på ham. 

Mange innser - også i kretsen omkring Obama og Pelosi som nå utvilsomt koker av sinne over situasjonen - at visepresident Harris ikke bare kan erstatte Biden, og det skyldes ikke bare at hun er en farget kvinne, hennes fortid som statsadvokat og deretter som politiker hvor hun var beryktet for hardhendte fremgang, gjør at meget mange liker ikke henne. Samtidig sitter man i beiten for alternative kandidater - et stort problem med et parti basert på mobilisering er at så mange som mulig å gi deres tilslutning, og det tar tid. Tid som Biden hadde sørget, er blitt mangelvare. 

"It's devastating to say it, but the Joe Biden I was with three weeks ago at the fund-raiser was not the Joe 'big F-ing deal' Biden of 2010," Clooney wrote in a column for The New York Times. "He wasn't even the Joe Biden of 2020. He was the same man we all witnessed at the debate."

Clooney har et poeng ved å påpeke at hvis Biden skulle fortsette (jeg tror han kommer til å bli så dement at han må avsettes av kongressen) risikere man at demokratene vil tape massivt; de har en meget syltynn sjanse for å få et knapt flertall på Huset og har til dels gode muligheter for flertall i senatet - dette kan forsvinne. De vil ikke ha en konflikt som kan ødelegge deres sjanser foran valget i november 2024. De risikere en bedømmelsesskandale som kan bli så stor, at republikanerne vil ta all makt - og 1. juli-avgjørelsen har høyet innsatsen fordi nå er presidenten allmektig. 

 “You can’t force him out,”

Hillary Clinton warns mutinous Dems they ‘can’t force Biden out,’ jokes it’s like ‘taking the keys away from older parents’ (msn.com)

Det er hva Hillary Clinton hadde sagt, og dessverre er det mye som tyder på at hun har rett i hans bedømming av Bidens karakter og demokratenes evne for å få bort ham; om det var i tiden før 1970 ville vi ha sett en faktisk partiledelse med virkemidler, men det har de ikke i dag. Hun påpekte dessuten også at de meste lovede kandidater egentlig vil ikke erstatte Biden fordi de tenker først og fremst på 2028-valget, den politiske risikoen for å overta og risikere nederlag i møte med Trump er blitt for stor. Dette er hovedbudskapet i det Hillary sier, men det merkes at hennes ektemann ser ut til å være i parti med Obama, selv om det er mer snakk om oppgivelse fremfor handling. Hun sa ikke at hun støtte Biden, det er hva mange har forstått. Men hun forklare situasjonen slik den er. 

Hvis Biden skulle vinne og klare å fortsette videre, samtidig som hans tilstand forverres seg - det er et halvt år til valget i november - kan håpløse situasjoner oppstår. En president kan avsettes. 

Grunnlovstillegg 25. Selv hvis Biden klarer å vinne mot Trump som kan finne det så fornærmende at han kunne finne på å reise opprørsbanneret - må han regjere i fire år, og hvis det kom ubestridte bekreftelse på at han er blitt dement, kan kongressen dermed avsette ham gjennom tillegget nr. 25 fra 1967. 

Section 4.

Whenever the Vice President and a majority of either the principal officers of the executive departments or of such other body as Congress may by law provide, transmit to the President pro tempore of the Senate and the Speaker of the House of Representatives their written declaration that the President is unable to discharge the powers and duties of his office, the Vice President shall immediately assume the powers and duties of the office as Acting President.

Thereafter, when the President transmits to the President pro tempore of the Senate and the Speaker of the House of Representatives his written declaration that no inability exists, he shall resume the powers and duties of his office unless the Vice President and a majority of either the principal officers of the executive department [sic] or of such other body as Congress may by law provide, transmit within four days to the President pro tempore of the Senate and the Speaker of the House of Representatives their written declaration that the President is unable to discharge the powers and duties of his office. Thereupon Congress shall decide the issue, assembling within forty-eight hours for that purpose if not in session.

If the Congress, within twenty-one days after receipt of the latter written declaration, or, if Congress is not in session, within twenty-one days after Congress is required to assemble, determines by two-thirds vote of both Houses that the President is unable to discharge the powers and duties of his office, the Vice President shall continue to discharge the same as Acting President; otherwise, the President shall resume the powers and duties of his office.

Visepresidenten kan overta - det er nok med at senatpresidenten og representantformannen (Speaker) gir deres velsignelse i løpet av 48 timer. En permanent avsettelse vil dermed skje i løpet av tjueen dager, da må to tredjedeler av Huset gir deres støtte til avgjørelsen. Det er bare hvis presidenten skulle vise seg lite samarbeidsvillig. 

Det vil bli en av de meste katastrofale ettermæler en amerikansk politiker vil få i hele USAs historie, det er helt utrolig at ingen i Bidens nære krets eller Biden selv realisere det. 

Donorene er veldig, veldig, VELDIG SINT. Mange i toppledelsen i demokraterpartiet føler de var ført bak lyset av en mann som de kjente meget godt. Da Obama forhindret Biden fra å stille til valg i 2016, var det fordi han og de fleste toneangivende i partiet hadde sett hva som lå i ham, som aldri oppgi hans vennskap med republikaneren McConnell tross sterk press. De lot Biden kommer gjennom nærmest i desperasjon i 2020. Det var Bernie Sanders som nærmest tvunget Biden på partiledelsen fordi han var for langt til venstre og dermed vil ikke kunne vinne valget med lite annet enn de yngre stemmegivere (som har gått til høyre i dag).

Obama adviser claims Biden is trying to ‘run out the clock’ so it’s too late to change the nominee (msn.com)

Biden satser på at demokratene måtte gi opp fordi de vil ikke ha tid nok for å skifte ham ut. 

Dette avslører for alle at Biden har helt mistet det. 

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar
1 hour ago, bo1e said:

Primærvalget var vel mer en seremonisk greie enn et valg, var det ikke? Hadde all informasjon vært tilgjengelig da så hadde det kanskje gått annerledes. Kanskje det å holde ting skjult er en dårlig idé.

Men uansett om det var sånn eller sånn da, så er situasjonen en helt annen nå. Og de har mulighet til å reagere på den nye situasjonen ifølge alle eksperter jeg har sett uttale seg om det. Er du uenig?

Primærvalget er like seremonisk greie som valget av valgrepresentanter i statene. Dvs, det finnes ingen lov som sier at statene må sende de valgrepresentantene for å stemme på hvem som skal bli neste president, som hva folket har stemt på. Men sedvane har det slikt at det er demokratisk. Primærvalget er like demokratisk og ikke lovregulert utenfor partiet selv.

Endret av shockorshot
Lenke til kommentar
37 minutes ago, JK22 said:

"I don't know if it was complacency, or deceit, or whatever it is," 

Jon Stewart is angry the Democratic Party 'wasn't honest' about Biden and landed the US in a 'rock and a hard place' position (msn.com)

Det er oppstått kraftige motsetninger innad i demokraterpartiet som ser ut til å forverre seg dag for dag fordi Biden nekte å gi etter, og det er tegn på at han mente det er Obama som står bak den voksende blokken som indirekte ser ut til ha fått den gamle garden fra før kongressvalget i 2022 med seg. Biden blir mer og mer stridbart og sta, noe som Obama og topplederne innenfor partiet hadde fryktet fordi de er smertelig klart over hans voldsomme trassvilje. 

Men som Stewart hadde sagt; det var en ufattelig stor feil å la situasjonen oppstå omkring Bidens helse, nå er det et meget stort flertall - 83 % etter de siste meningsmålingene - som mener hans alder har blitt et stort problem - og det skyldes etter min mening at det var et maktvakuum etter veteranpolitikerne som Pelosi gikk av i januar 2023, da den nye kongressen skulle overta. Den nye ledelsen var dermed dårlig rustet for å takle Biden, som ifølge rykter hadde begynte med å skjule hans tilstand. Det er svært mistenksomt at han hadde ikke helsesjekk flere ganger. Da hadde Trumps hetskampanje for å høyaktualisere Bidens alder - som var der helt siden høsten 2020 - eksplodert, slik at det skape støy som gjør at mange forsvart Biden uten å ta nærmere kikk på ham. 

Mange innser - også i kretsen omkring Obama og Pelosi som nå utvilsomt koker av sinne over situasjonen - at visepresident Harris ikke bare kan erstatte Biden, og det skyldes ikke bare at hun er en farget kvinne, hennes fortid som statsadvokat og deretter som politiker hvor hun var beryktet for hardhendte fremgang, gjør at meget mange liker ikke henne. Samtidig sitter man i beiten for alternative kandidater - et stort problem med et parti basert på mobilisering er at så mange som mulig å gi deres tilslutning, og det tar tid. Tid som Biden hadde sørget, er blitt mangelvare. 

"It's devastating to say it, but the Joe Biden I was with three weeks ago at the fund-raiser was not the Joe 'big F-ing deal' Biden of 2010," Clooney wrote in a column for The New York Times. "He wasn't even the Joe Biden of 2020. He was the same man we all witnessed at the debate."

Clooney har et poeng ved å påpeke at hvis Biden skulle fortsette (jeg tror han kommer til å bli så dement at han må avsettes av kongressen) risikere man at demokratene vil tape massivt; de har en meget syltynn sjanse for å få et knapt flertall på Huset og har til dels gode muligheter for flertall i senatet - dette kan forsvinne. De vil ikke ha en konflikt som kan ødelegge deres sjanser foran valget i november 2024. De risikere en bedømmelsesskandale som kan bli så stor, at republikanerne vil ta all makt - og 1. juli-avgjørelsen har høyet innsatsen fordi nå er presidenten allmektig. 

 “You can’t force him out,”

Hillary Clinton warns mutinous Dems they ‘can’t force Biden out,’ jokes it’s like ‘taking the keys away from older parents’ (msn.com)

Det er hva Hillary Clinton hadde sagt, og dessverre er det mye som tyder på at hun har rett i hans bedømming av Bidens karakter og demokratenes evne for å få bort ham; om det var i tiden før 1970 ville vi ha sett en faktisk partiledelse med virkemidler, men det har de ikke i dag. Hun påpekte dessuten også at de meste lovede kandidater egentlig vil ikke erstatte Biden fordi de tenker først og fremst på 2028-valget, den politiske risikoen for å overta og risikere nederlag i møte med Trump er blitt for stor. Dette er hovedbudskapet i det Hillary sier, men det merkes at hennes ektemann ser ut til å være i parti med Obama, selv om det er mer snakk om oppgivelse fremfor handling. Hun sa ikke at hun støtte Biden, det er hva mange har forstått. Men hun forklare situasjonen slik den er. 

Hvis Biden skulle vinne og klare å fortsette videre, samtidig som hans tilstand forverres seg - det er et halvt år til valget i november - kan håpløse situasjoner oppstår. En president kan avsettes. 

Grunnlovstillegg 25. Selv hvis Biden klarer å vinne mot Trump som kan finne det så fornærmende at han kunne finne på å reise opprørsbanneret - må han regjere i fire år, og hvis det kom ubestridte bekreftelse på at han er blitt dement, kan kongressen dermed avsette ham gjennom tillegget nr. 25 fra 1967. 

Section 4.

Whenever the Vice President and a majority of either the principal officers of the executive departments or of such other body as Congress may by law provide, transmit to the President pro tempore of the Senate and the Speaker of the House of Representatives their written declaration that the President is unable to discharge the powers and duties of his office, the Vice President shall immediately assume the powers and duties of the office as Acting President.

Thereafter, when the President transmits to the President pro tempore of the Senate and the Speaker of the House of Representatives his written declaration that no inability exists, he shall resume the powers and duties of his office unless the Vice President and a majority of either the principal officers of the executive department [sic] or of such other body as Congress may by law provide, transmit within four days to the President pro tempore of the Senate and the Speaker of the House of Representatives their written declaration that the President is unable to discharge the powers and duties of his office. Thereupon Congress shall decide the issue, assembling within forty-eight hours for that purpose if not in session.

If the Congress, within twenty-one days after receipt of the latter written declaration, or, if Congress is not in session, within twenty-one days after Congress is required to assemble, determines by two-thirds vote of both Houses that the President is unable to discharge the powers and duties of his office, the Vice President shall continue to discharge the same as Acting President; otherwise, the President shall resume the powers and duties of his office.

Visepresidenten kan overta - det er nok med at senatpresidenten og representantformannen (Speaker) gir deres velsignelse i løpet av 48 timer. En permanent avsettelse vil dermed skje i løpet av tjueen dager, da må to tredjedeler av Huset gir deres støtte til avgjørelsen. Det er bare hvis presidenten skulle vise seg lite samarbeidsvillig. 

Det vil bli en av de meste katastrofale ettermæler en amerikansk politiker vil få i hele USAs historie, det er helt utrolig at ingen i Bidens nære krets eller Biden selv realisere det. 

Donorene er veldig, veldig, VELDIG SINT. Mange i toppledelsen i demokraterpartiet føler de var ført bak lyset av en mann som de kjente meget godt. Da Obama forhindret Biden fra å stille til valg i 2016, var det fordi han og de fleste toneangivende i partiet hadde sett hva som lå i ham, som aldri oppgi hans vennskap med republikaneren McConnell tross sterk press. De lot Biden kommer gjennom nærmest i desperasjon i 2020. Det var Bernie Sanders som nærmest tvunget Biden på partiledelsen fordi han var for langt til venstre og dermed vil ikke kunne vinne valget med lite annet enn de yngre stemmegivere (som har gått til høyre i dag).

Obama adviser claims Biden is trying to ‘run out the clock’ so it’s too late to change the nominee (msn.com)

Biden satser på at demokratene måtte gi opp fordi de vil ikke ha tid nok for å skifte ham ut. 

Dette avslører for alle at Biden har helt mistet det. 

Men de som er så sinte, så sinte: Har de ikke øyner i hodet? Biden har surra i mange år nå. Dette burde de sett. Nå er det for sent, og skaden har skjedd. Trump vinner igjen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
shockorshot skrev (31 minutter siden):

Primærvalget er like seremonisk greie som valget av valgrepresentanter i statene. Dvs, det finnes ingen lov som sier at statene må sende de valgrepresentantene for å stemme på hvem som skal bli neste president, som hva folket har stemt på. Men sedvane har det slikt at det er demokratisk. Primærvalget er like demokratisk og ikke lovregulert utenfor partiet selv.

Det finnes ingen lov rundt hele prosessen, men å helt ignore primærvalget risikerer mye.   Primærvelgerne er vant til å ha innflytelse på hvem som er kandidat.   Folk skal miste tillit i hele prosessen hvis det helt ignores.

Før 1912 ble det ingen primærvalg i det hele tatt.   Tenk på det, ingen primærvalg og partilederne velger hvem som står på partilistene! istedenfor demokratiske valgt kandidater! 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Tåkefyrste skrev (På 10.7.2024 den 8:04 PM):

Ironisk at man flykter fra kommunismen for å bli med i et EU som er på vei mot kommunisme.

Hvordan er EU på vei mot kommunisme? Skal produksjonsmidlene eies av staten? Hvilken stat?

 

  

Svein M skrev (7 timer siden):

Det er vanskelig å sette en aldersgrense, men jeg tenker at presidentkandidater bør være under 70 år. Det som er viktig er at de kan utføre taler og debatter på en bra måte. Det klarer ikke Biden lenger noe som gjør han til en veldig dårlig kanditat. Dette kommer til å svekke mulighetene til at demokratene får mange nok stemmer. Det noe av de samme problemene med Trump også, men det hjelper ikke demokratene så mye.

Bernie Sanders er eldre enn Biden, og fortsatt lynskarp. Men det er klart at en presidentperiode gjør at man eldes mye raskere. Man så det særlig på Obama. Så jeg vil tro at også Sanders hadde vært synlig svekket nå dersom han hadde blitt valgt til president i 2020.

 

  

bo1e skrev (3 timer siden):

Primærvalget var vel mer en seremonisk greie enn et valg, var det ikke?

Biden stilte vel ikke til valg i alle delstatene, men selv der han ikke stilte til valg ble han skrevet inn av velgerne, og vant overveldende.

Endret av Markiii
  • Liker 3
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Poor Old Gil skrev (På 10.7.2024 den 8:08 PM):

Au-da.

 

Hva er så "au-da" med dette? Jeg skjønner ikke. Han snakket litt feil noen ganger, eller måtte omformulere seg litt. Hva er problemet?

 

  

PolarD skrev (3 timer siden):

Med Trump så vet man til en viss grad hvem sitter ved roret, men med Biden? Ingen tror vel at det er en senil gubbe som styrer? Er det Clinton, Rotchild, Deep State, en sponsor eller kanskje Obama?

Det er Biden som styrer. Han er svekket, men ikke borte. Han er åpenbart ikke senil.

Endret av Markiii
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...