Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Han er toxic men jeg klarer ikke å la han gå, hva skal jeg gjøre ?! HJELP


Gjest f7818...726

Anbefalte innlegg

Gjest f7818...726

Betyr dette at jeg må ta en viktig valg mellom han og meg, så hvis jeg velger meg er jeg nødt til å kutta han av siden han er "toxic". Og om jeg velger han kommer livet mitt til å bli ødelagt og han ødlegge meg, fordi han er "dårlig". Må det virkelig være på den måten her eller kan jeg vurdere å gi han sjanse? Er det så lite sannsynlig at dette kommer til å gå bra? Og at vi ender opp bra sammen?

Har skrevet om han før, men finner ikke tråden. Så fikk ikke sett på alle svarene

Uansett..

Jeg liker en gutt veldig mye, jeg synes han er kjekk, interessant, gir mye oppmerksomhet, virker mystisk og er snill mot meg, og når han blir sur kan han være litt moody, kan finne på å si ting som "fuck deg!" (Dt har jeg egt å gjort) Den siden han viser meg er en bra side så langt, det eneste som ikke er så bra er at han virker litt eiesyk og kontrollerende, siden han vil helst jeg bare skal snakke med han og ingen gutter, selvom vi ikke engang er sammen, og vil at jeg skal svare på meldinger og skriver "ikke ignorer" om jeg ikke svarer. 

Han har dårlig rykte på seg av andre, som sier at de har blitt mobbet av denne gutten på ungdomsskolen, (vi går nå siste året på vgs begge to) og at han har vært homofob, rasist og fortsatt er det litt, (men jeg ser ikke denne siden av han, han virker ikke slik og aldri sagt slike ting) har fått høre fra noen jenter at han har vært frekk mot dem for ingen grunn, men når jeg har vært i nærheten og på skolen sammen med han så virker ikke han slik, han virker snill mot alle, så jeg er forvirra. Og disse jentene som har sagt dette om han lyver ikke, de har bevis på ting han har skrevet, dette er bare en del av tingene han har gjort, han har også vært mye utro mot kjæresten sin, og derfor er jeg redd for å gå inn i et forhold med han, vil ikke bli såra. Han virker ikke som type, så det overraska meg når jeg fikk høre dette og med bevis. Så hva er det denne gutten egentlig har gjort? Hvorfor er han ikke slik mot meg og aldri visst den dårlige siden enda? Fordi de jentene har sagt han har vært slem fra dag 1. Betyr dette at han kan forandre seg å bli et bedre menneske og at vi kan få det fint sammen? Han har sagt han elsker meg. Eller kommer jeg til å bli såra om jeg gir han sjanse ? Jeg vil så gjerne at dette skal funke men vet bare ikke om det er verdt det, hva hvis alt dette bare er en skuespill fra han sin side ? Men skjønner ikke hvorfor han holder på lenge om det er skuespill, han virker så grei, men veldig two faced etter alt jeg fikk vite, han har også vært voldelig og slått 2 jenter på ungdomsskolen som han drev å mobba fordi vennene hans mobba dem for ingen grunn. Uff, jeg er så trist over alt dette, men klarer bare ikke å la han gå, noen tips? Hva er det verste som kan skje om jeg evt gir han sjanse? 

Anonymous poster hash: f7818...726

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • Uderzo låste denne emne
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...