NorsknRev Skrevet 18. mai 2023 Del Skrevet 18. mai 2023 Jeg kjøpte "Roast Biff" i Sverige i går, og stekte den som biff. Det smakte litt rart... Er det noen som vet hva jeg egentlig kjøpte? Lenke til kommentar
Locrin Skrevet 19. mai 2023 Del Skrevet 19. mai 2023 (endret) https://www.google.com/search?q=Roast+Biff&rlz=1C1GCEU_noNO1002NO1002&oq=Roast+Biff&aqs=chrome..69i57j46i10i131i433i512j0i10i512j46i10i512j0i10i512l2j69i60l2.174j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Virker som noe som trenger lang tid i stekeovn ved lav varme? Endret 19. mai 2023 av Locrin 1 Lenke til kommentar
Mr.M Skrevet 30. mai 2023 Del Skrevet 30. mai 2023 Bäcker skrev (På 18.5.2023 den 21.39): Det smakte litt rart... Er det noen som vet hva jeg egentlig kjøpte? kanskje kenguru eller vannbøffel fra Brasil? sett mye rart der borte (tingen vi ikke er vant med her på berget) Lenke til kommentar
skrekk Skrevet 31. mai 2023 Del Skrevet 31. mai 2023 De fleste mener nok et ferdig produkt når de sier roastbiff, altså f.eks. til pålegg. Dette er altså ferdig til bruk og skal ikke varmebehandles. Eller kjøpte du et rått stykke kjøtt som kan brukes til roastbiff? Isåfall skal det stekes først, men ikke som "biff". Lenke til kommentar
RRhoads Skrevet 31. mai 2023 Del Skrevet 31. mai 2023 Er det innholdsfortegnelse på pakka? Lenke til kommentar
knutinh Skrevet 31. mai 2023 Del Skrevet 31. mai 2023 Roastbeef er vel vanligvis lårstek, som stekes ved lav temperatur i lang tid til rosa kjerne og skjæres i tynne skiver på tvers av fibre. Serveres gjerne kald med remulade, sylteagurk og sånt. -k Lenke til kommentar
knutinh Skrevet 31. mai 2023 Del Skrevet 31. mai 2023 Jeg har forøvrig fått servert kjøttbit solgt i Sverige som «biff» som var saltet. Verten stekte det som biff og det var uspiselig. -k Lenke til kommentar
The Avatar Skrevet 31. mai 2023 Del Skrevet 31. mai 2023 Roastbiff er ikkje ein definert ting. I all enkelheit er roastbiff kjøtt utan bein som er steikt i ovn og ikkje på panne (sjølv om resultatet blir best om du bruner kjøttet fyrst). Det er vanleg å bruke eit heilt stykke av f.eks. mørbrand av okse, men alt kjøtt kan brukast. Ein kan til og med bruke fleire kjøttstykker som ein surrer saman med hyssing sjølv om du då ikkje får fine skiver av roastbiff. Om det smakte rart så er det nok kjøttet som ikkje var godt, det er ikkje så mykje smak på roastbiff, ofte er den biffen berre krydra med salt og pepper på utsida. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå