Gå til innhold

Mine tanker om DC / ønsker om serverforslag


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg er en ivrig tilhenger av Desert Combat, og spiller relativt jevnlig på noen få servere.

Noen ganger er det veldig bra folk som er online, og admins er tilstede / gjør en god jobb. Men i mange tilfeller er det mye tull, og det å spille blir mer en øvelse i å irritere seg over dårlig oppførsel snarere enn god avkobling og moro - sånn det skal være.

 

Problemet med DC er, såvidt jeg kan se, at modenhetsnivået på den jevne spilleren er temmelig lavt. En av hovedgrunnene til dette er nok at snittalderen sannsynligvis også er ganske lav (og dere vet at det er en sammenheng mellom alder og oppførsel). For mange er DC en kjapp portal inn i BF-verdenen, der BF er treg og gammeldags bringer DC nytt liv med mer action. Flotte saker synes jeg, men det synes tydeligvis også annenhver avdanket CS'er (intet uttalt negativt om det).

 

Det er noen få spillere der ute som jeg setter stor pris på at deltar; de er dyktige og rettferdige, de følger normal etikette på alle måter og er generelt sett en fornøyelse å spille med eller mot. Men disse er i kraftig undertall mot hordene av ubehøvlede rævskaller som ikke vet å oppføre seg på noe vis, og dette er synd.

 

Ettersom også jeg skjønner at det alltid vil være en del plagsomme nisser som forpester servere så innser jeg problemet med å finne den optimale balansen mellom populær server og ordentlige spillere. Allikevel spør jeg dere andre som spiller jevnlig, om dere har noen gode forslag til servere hvor mine kriterier mer eller mindre oppfyllles?

 

Selv har jeg stort sett kun KHR - Desert Combat å tilføye, og det kun delvis. Serveren kjører gode regler og streng administrering, men savner dyktige spillere.

 

Så, har dere noen synspunkter og forslag?

 

-Kowalski

Endret av Kowalski
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg foeler med deg!!

 

Er selv en ivrig tilhenger, spiller masse hver dag, og er grundig lei av alle treskallene :(

 

Om du spiller paa kveldstid, er Catch-Gamer (norsk server) grei aa spille paa, det er favoritten min. Saa lenge det er noen BSE medlemmer der (det er det nesten alltid) saa er atmosfaeren god, og det er relativt mye teamwork.

34-slot server ogsaa, saa det er alltid masse action der :)

Lenke til kommentar

Jeg har spilt en del på Catch, og den er helt grei når admins er online. Ellers har den de samme problemene som mange andre; lav kvalitet på spillere og mye rusk.

 

Ellers vil jeg gjerne legge til litt reklame for battlefield.no sine servere, spesielt:

 

Battlefield.no BF #7 DC 0.6

IP: 129.241.10.36 :14568

 

..hvor jeg nå har fått muligheten til å gjøre noe med forholdene selv.

Lenke til kommentar

Battlefield.no BF #7 DC 0.6

IP: 129.241.10.36 :14568

 

..hvor jeg nå har fått muligheten til å gjøre noe med forholdene selv.

Hehe, gratulerer! :)

 

Hvor mange slots er det paa serveren? Syns det blir kjedelig aa spille med mindre enn 30 spillere - og det er ofte dessverre 20- og 24-slots serverne som er best. De fleste klanservere er i denne stoerrelsen, og det er som regel paa klanservere man finner best competition og mest teamwork :/

Lenke til kommentar

#7 pleier som regel å låne plass til 30-36 spillere ( var også 64 i en liten prøveperiode w00t.gif)

 

Sånn jeg ser det er det gøy å spille på f.eks. Bredbandsbolaget, hvor de ofte kjører 46 spillere. Den er alltid full, og sånn sett er det alltid noe å ta seg til når man er inne. Men aberet er jo at nivået er lavt, mange nybegynnere bruker denne serveren til å teste spillet.

 

edit: Jo, takk!

Endret av Kowalski
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...