Gå til innhold

(PL) Kamptråd - Runde 23


Liquidkey

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

- Chelsea fikk fra frarøvet en straffe
- Brighton ble feilaktig dømt offside og kunne vunnet kampen
- Weghorst skulle hatt mål
- Nordgard var offside mot Arsenal.
- Wolverhampton fikk vel et altfor strengt andre gule, men jeg har ikke sett den selv
- Ayew holdt verre tak enn Casimiro. Det er akkurat som om VAR bare ser på 5% av situasjonen og gir bengen i resten

FA er for arrogante og står ikke til ansvar for noe av det de gjør. De unnskyldte seg vel kanskje for offsiden, men det er liksom som om det er et slags diktatur i fotballen der man som Manager i verste fall blir straffet om man sier noe på disse avgjørelsene, som er beviselig feil. Det har gått altfor langt og denne runden var jo helt katastrofe mtp feil avgjørelser

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tenker du på Soucek-situasjonen? Chelsea ropte på straffe, men det ble i hvert fall dømt med dekning i regelboka der. Spiller på vei ned, med støttearmen under skulderhøyde er ikke straffbar hands. Så kan man si hva man vil om den regelen og tolkningen av den…

Kan legge til at Arsenal fikk frispark for ingenting da Mbeumo scoret, og at frisparket Brentford fikk senere og som ble til målet deres var feil.

 

Lenke til kommentar

Wolverhampton-korte  var håpløst. Fikk gult nr 2 fordi han var den tredje spilleren som "klagde" til dommeren. Fikk kortet momentant selv om var på 10meter unna.

 

Forøvrig 

Oppdatert: I dag ble det klart at Brooks erstattes av Andre Marriner/David Coote. Duoen vil også overta onsdagens viktige toppkamp mellom Arsenal og Manchester City.

 

ikke akkurat oppgradering med Coote som etter min mening er verst in class og støtter seg mye på VAR. Forøvrig samme man som ikke viste at man kunne gi rødt kort til Pickford ved kvestingen ac Vvd.

Endret av Danielzu
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (6 timer siden):

Fremdeles ingen forklaring på denne, som frarøvet WW sitt første PL-mål for United. Ble dømt offside fordi linjedommer trodde ballen kom fra Maguire, noe den ikke gjorde. VAR ordnet ikke opp.

Dessuten er det hands på Leeds-spilleren.

Denne helga var helt katastrofal for VAR.

Virker som de har begynt å dømme offside selv om den kommer fra motspiller, skjedde jo oss får få kamper siden og, helt latterlig feil!

VAR fungerer alt for dårlig ja, brukes for passivt, virker som de i VAR rommet ikke tør å ta avgjørelser.

 

 

Lenke til kommentar

@Snikpellik Joda, kan være med på den. Likevel mye grums fra VAR-gjengen om dagen.

Jeg liker heller ikke at man sjekker for straffer som feks ender opp med at den var rett utenfor 16 metern men som da ikke blir (klart) frispark men innkast til det andre laget i andre enden, eller at man ikke går tilbake på situasjoner fordi ballen har vært i spill «for lenge» så derfor så «glemmer» dommeren situasjonen.

Jeg syns også VAR kan ta opp filming utenfor 16-metern og gi gult/rødt for slikt, særlig om det er helt åpenbart. 
 

VAR *kan* fungere, men opp til nå så lager det like mange diskusjoner som før nesten. Kanskje en AI kunne gjort denne jobben bedre enn dommerne, der man heller kan ha en som sjekker i tilfelle AI gjør feil

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...