Gå til innhold

Beste anti-virus?


Caliber

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

har ikke prøvd så uhorvelig mange anti-virus program.. Husker jeg brukte AVP (AntiViral Toolkit Pro, eller hva det når het) før, ..og den funket jo forsåvidt greit nok.. Nå bruker jeg Norton AntiVirus som følger med Norton SystemWorks (kan jo selvfølgelig også kjøpet separat), og den er jeg veldig fornøyd med.. Kommer ikke til å bytte med det første ihvertfall.. Helt fin til mitt bruk. Har aldri fått virus etter den har blitt installert.. :) ..

Lenke til kommentar

Alle Anti-virus programmer har svakheter de har forskjellige måter å søke etter virus på. Så det beste er å bruke 3-4 forskjellige samtidig da er du best sikkret. Noen anti-virsu verktøy er gode på¨visse type virus, ,mens de er svake på andre.. osv.. Så jo flere du har jo bedre sikret er du.

 

Ble bl. funnet en grov feil i Norton Antivirus 2003 for en stund siden. Det viste seg at det var muligheter for "buffer Overflow" i programmvaren deres, og dette er jo den mest brukte "hacker" metoden.

Lenke til kommentar
Norton har stanset alt av virus så langt hos meg. Et par kompiser har McAffe. Ellers er det Norton jevnt over hos alle jeg kjenner...

 

Norman var bra før, men nå ligger de langt etter...

Du vet aldri om du har virus, eneste måten du kan være nesten 100% sikker på det er å flashe bios og reinstallere alt på nytt. Mange ormer er så godt laget at vis du aktiverer de og slipper de inn på maskina de, hakke noen anti virus programmer en sjangs til å finne igjen ormen/trojanen.

Lenke til kommentar

Har hatt forskjellige og ingen har sviktet den oppgaven de er ment som, så

jeg kan ikke si at det ene er bedre enn det andre på DEN måten. Det er som

Assman sier, det blir mye en smaksak.

Har Panda nå og er det jeg har likt best så langt. Norton likte jeg ikke noe særlig, hadde 2002 og det var litt kluss med det av og til.

Har det gratis AVG også, men stoler ikke helt på det. Scanningen går for kvikt syns jeg

Lenke til kommentar

INGEN som har prøvd E-scan?

Verdens første som scanner i realtime. Norton kan ikke scanne et virus før det har vært innom maskinen din til gjenkjenning.

Har alltid brukt Norton før, men i fjor skaffet jeg meg E-scan corporate editon og ble meget fornøyd. I størrelse er det bare en brøkdel av Norton, det plager meg ikke med allskens advarsler, det bruker mindre ressurser, +++

Det skal ligge en test av AVP`er ute på nett en plass(husker ikke adressen), der E-scan kom ut som en av de beste.

Det største minuset er prisen...corporate editon koster oppunder 5000,- tror jeg ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...